Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Anladım canım Allah tekrarını yaşatmasın inşallah

Anladım canım Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın Benimde 12. Gün 4 de katladı değerim o yüzden korkuyorum çok kanamam yok ama adet agrısına benzer ağrılarım var hayırlısı artık

Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın Benimde 12. Gün 4 de katladı değerim o yüzden korkuyorum çok kanamam yok ama adet agrısına benzer ağrılarım var hayırlısı artık
sağol canım amin inşallah. benim değerlerim düşük başlamıştı çok ilk 6 sonra 20 sonra 50. aşırı karnım ağrımıştı anlamıştım terslik olduğunu ve ağrıyla kahve lekelenme geldi sonra kırmızıya döndü sonra hiç durmadı adetten bile çoktu o gün. senin değerlerin çok yüksek bebek iyi tutunmuş belli korkma. zaten çok farklı bir ağrı oluyor hissedersin bir terslik olduğunu.

Dıs taraf kese ya canım orası yerleşıyodur heralde iç tarafta bebek bılemedım ama yınede. Hemşiremde kesenın yerleşme kanaması yazdı direk normal bu tarz kanamalar dedı
Anladım canım normal kan olmadıktan sonra korkmayın diyorlar

Dış gebeliklerde yüksek olur diyorlar Allah korusun Şu an öyle bir agrım var işte bacaklarım bile agrıyor doktorum agrı olur diye düşündü ki agrı kesici verdi demek ki normal diyorum ama bilemedim bu arada agrı kesiciyi alsam mı acaba ?

Kacıncı gun embrıyosuydu? Kaçla başladı degerın canım? Evet kahverengı normalmiş kırmızıya donerse problem oluyo dıs gebelik gecırdın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…