- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.161
Anladım canım Allah tekrarını yaşatmasın inşallah9. gün pozitif çıkmıştı, 11. gün 3'e katlamıştı değerim, 13. gün kan testi vereceğim gün kanama başlamıştı. embriyo orta kalitedeydi ve 5 yılllık dondurulmuştu. ben o yüzden sağlıksızdı, düştü diyorum. doktor da döllenme esnasında bazen kromozomsal bozukluklar olabiliyor demişti. hatta patalojiden sebepsiz düşük diye sonuç çıkmıştı..
Allah razı olsun canım sıra aynen sizlerde dualarım sizlerle olacak inşallahÇok sevindim maşallah darısı bizlere artık seni tekrardan tebrik ediyorum sıra kalp atışında
Anladım canım Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın9. gün pozitif çıkmıştı, 11. gün 3'e katlamıştı değerim, 13. gün kan testi vereceğim gün kanama başlamıştı. embriyo orta kalitedeydi ve 5 yılllık dondurulmuştu. ben o yüzden sağlıksızdı, düştü diyorum. doktor da döllenme esnasında bazen kromozomsal bozukluklar olabiliyor demişti. hatta patalojiden sebepsiz düşük diye sonuç çıkmıştı..
Az once hemşirem yazdı canım kesenın yerleşme kanamasıymış buBeni tedirgin eden kahverengi gelen minik parçalar
Yok canım randevusu olanları etkilemiyormuş mesaj geldiBu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var. Ondan randevuları kapattılar belki de
Direk alıcaklar mı senı yoksa sıra mı beklıceksın merak ettım de2 buçukta randevum canım daha çıkmadım
Kesenin ki ayrı bebeğin ki ayrı mı oluyormuş yaniAz once hemşirem yazdı canım kesenın yerleşme kanamasıymış bu
Adet ağrısı var bende de bugün doktora sorcamÇok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasınBenimde 12. Gün 4 de katladı değerim o yüzden korkuyorum çok kanamam yok ama adet agrısına benzer ağrılarım var hayırlısı artık
Benim doktor genelde çok bekletmiyor vaktinde gidince hemen alıyorDirek alıcaklar mı senı yoksa sıra mı beklıceksın merak ettım de
Dıs taraf kese ya canım orası yerleşıyodur heralde iç tarafta bebek bılemedım ama yınede. Hemşiremde kesenın yerleşme kanaması yazdı direk normal bu tarz kanamalar dedıKesenin ki ayrı bebeğin ki ayrı mı oluyormuş yani
Bileydim ben de hep hafta sonu giderdimYok canım randevusu olanları etkilemiyormuş mesaj geldi
sağol canım amin inşallah. benim değerlerim düşük başlamıştı çok ilk 6 sonra 20 sonra 50. aşırı karnım ağrımıştı anlamıştım terslik olduğunu ve ağrıyla kahve lekelenme geldi sonra kırmızıya döndü sonra hiç durmadı adetten bile çoktu o gün. senin değerlerin çok yüksek bebek iyi tutunmuş belli korkma. zaten çok farklı bir ağrı oluyor hissedersin bir terslik olduğunu.Çok geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasınBenimde 12. Gün 4 de katladı değerim o yüzden korkuyorum çok kanamam yok ama adet agrısına benzer ağrılarım var hayırlısı artık
Umarım genel bir durumdur kontrolün çok güzel geçer inşallah keseyi görürsün. Kontrolden sonra burayı unutma senden haber bekliyorumAdet ağrısı var bende de bugün doktora sorcam
Ben her gttgmde bülent hocaya muayene oldum o yuzden cok bekledım 10 da gidiyodum 4 5 saat beklıyodumBenim doktor genelde çok bekletmiyor vaktinde gidince hemen alıyor
Anladım canım normal kan olmadıktan sonra korkmayın diyorlarDıs taraf kese ya canım orası yerleşıyodur heralde iç tarafta bebek bılemedım ama yınede. Hemşiremde kesenın yerleşme kanaması yazdı direk normal bu tarz kanamalar dedı
Yazarsam bilin ki keseyi görmüşümdür ortalıkta yoksam kese mese gozukmemistir moralim bozulmuşturUmarım genel bir durumdur kontrolün çok güzel geçer inşallah keseyi görürsün. Kontrolden sonra burayı unutma senden haber bekliyorum
Keseye gitmeden önce bende öyle yazmıştım canım inşallah göreceksinYazarsam bilin ki keseyi görmüşümdür ortalıkta yoksam kese mese gozukmemistir moralim bozulmuştur
Dış gebeliklerde yüksek olur diyorlar Allah korusunsağol canım amin inşallah. benim değerlerim düşük başlamıştı çok ilk 6 sonra 20 sonra 50. aşırı karnım ağrımıştı anlamıştım terslik olduğunu ve ağrıyla kahve lekelenme geldi sonra kırmızıya döndü sonra hiç durmadı adetten bile çoktu o gün. senin değerlerin çok yüksek bebek iyi tutunmuş belli korkma. zaten çok farklı bir ağrı oluyor hissedersin bir terslik olduğunu.
Kacıncı gun embrıyosuydu? Kaçla başladı degerın canım? Evet kahverengı normalmiş kırmızıya donerse problem oluyo dıs gebelik gecırdın sanırımsağol canım amin inşallah. benim değerlerim düşük başlamıştı çok ilk 6 sonra 20 sonra 50. aşırı karnım ağrımıştı anlamıştım terslik olduğunu ve ağrıyla kahve lekelenme geldi sonra kırmızıya döndü sonra hiç durmadı adetten bile çoktu o gün. senin değerlerin çok yüksek bebek iyi tutunmuş belli korkma. zaten çok farklı bir ağrı oluyor hissedersin bir terslik olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?