• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

200 cıktı ama hiç rahat degılım bakalım bugun kaç oldu hani sevınemedım de. Tabı pozitifi gorunce bi ağladım😅 ama 3 ay riskli ya o yuzden streslıyım bi yandan 😣
Iyi çıkmış canım gayet senin 3.gün embriyosuydu bir de transferden sonra ilk 2 gün blast oldular. Bugün inşallah iki katına çıkmıştır 🤗

Doğrudur canım benim 8. Gün 227 di daha kan yapmadım yarın kontrole gidicem bakalım inş bende görürüm 14. Gün oluyor sanırım
O zaman kesenin transfer günüyle alakası yok yani tamamen betaya mı bağlı?
Ay bazen diyorum doğal yolla olsa ne güzel öyle miydi böyle miydi düşünmeden düz hesap her sey belli. Şimdi karmakarışık. Keseyi betaya mı görcez güne göre mi görcez, gebelik haftası son adete göre mi transfere göre mi. Insanın hamile kaldığı günü saati de bilmesi iyi değilmiş 😂

Gülüm doktorun hesabına göre benim betamın bugün 2000lerde olması lazım ama gün olarak daha çok erken
Canim bizim senle aramizda 3 gun var 19 kasim di benimki 28 test gunum 30unda 339 cikti 2 sinde 749.. doktorum 28inden itibaren 3 hafta sinra yani 7 haftalikken hem kalbini hem keseyi gormeye git dedi ha icin rahat etmicekse bu hafta keseyi gormek icin randevu al demisti bilmiyorum yani insh gidersende gorursun haber et bizlerde

Bende 19 kasim transfer oldum canim 6.gun blasto 5 gun sonra testim pozitif cikti hcg degerlerim:
12. Gun 339
15. Gun 749
Iyi gidiyormus simdilik 18inde ultrason inshaAllah ikimizde hayirli haberler aliriz 🥰
Amin 🤗 Gözün Aydın canım sağlıcakla gelsin :) senin değerlerin çok güzel maşallah 🧿 benim ki pek normal değil o yüzden korkuyorum biraz

Canim bizim senle aramizda 3 gun var 19 kasim di benimki 28 test gunum 30unda 339 cikti 2 sinde 749.. doktorum 28inden itibaren 3 hafta sinra yani 7 haftalikken hem kalbini hem keseyi gormeye git dedi ha icin rahat etmicekse bu hafta keseyi gormek icin randevu al demisti bilmiyorum yani insh gidersende gorursun haber et bizlerde
Ben de 30unda test yaptırdım 9.gunumdu 791 cıktı hicbir şeye gerek yok 3 gün sonra keseye gel dedi bana da.

Son adete gore hesaplamıcz bence direk 12. Gun 1 aylık olcaz sanırım 😂 normal hamılelik gbi.. son adet olamaz ya sacma olur benımde 6 7 hafta oluyo bi de ben lucrın vuruldum
He lucrin ben de kullandım bizim süreç senle neredeyse aynı ilerlemiş 😂

Back