- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #15.041
Farklı zaten progesteron iğnelerinde tek göbekten yapılabileni buBu prolutex ten farklı bir iğne mi?
Prolutex te göbekten yapılıyor.Farklı zaten progesteron iğnelerinde tek göbekten yapılabileni bu
Benimki zaten hazır cam tüplerde şırıngaya çekilip vuruyorum yapılması kolay ama sabah akşam vurmak insanı cidden bıktırıyo 9. Haftadayım doktorum10.haftada keseriz dedi kanamam olunca bi hafta daha uzattı 11. Haftaya kadar çıkarttı geçmiyo zaman o kadar bıktım ki bu ilaçlardan sormaProlutex te göbekten yapılıyor.seninki nasıl rahat yapabiliyormusun iğneyi
ah bebegm ya;( insan önce gebe kalayım die uğraşıyor sonrada can tatlı işte iğne ilaç bıktırıyor;( bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.valla bende transferi geçtim iğnelerin ilacın derdine düştüm;( keşke bizde diper kadınlar gibi geze dolaşa ilaçsız geçirebilseydik ama napalım bizimde kaderimiz buymuş.gıpta ediyorum normal hamilelik yaşıyanlaraBenimki zaten hazır cam tüplerde şırıngaya çekilip vuruyorum yapılması kolay ama sabah akşam vurmak insanı cidden bıktırıyo 9. Haftadayım doktorum10.haftada keseriz dedi kanamam olunca bi hafta daha uzattı 11. Haftaya kadar çıkarttı geçmiyo zaman o kadar bıktım ki bu ilaçlardan sorma
Bırak yaaa en iyisi bile tepeden bakıyo doğal hamilelik değil diye kim dost kim düşman belli oluyo bizim kısmetimizde bu varmış çok şükür tuttu uğraşıp emek berip tutmasaydı napıcaktık allah iyi anne baba olacakların kucaklarını boş bırakmasın inşallah her isteyenede vermesinah bebegm ya;( insan önce gebe kalayım die uğraşıyor sonrada can tatlı işte iğne ilaç bıktırıyor;( bebeğin sağlıkla gelsin inşallah.valla bende transferi geçtim iğnelerin ilacın derdine düştüm;( keşke bizde diper kadınlar gibi geze dolaşa ilaçsız geçirebilseydik ama napalım bizimde kaderimiz buymuş.gıpta ediyorum normal hamilelik yaşıyanlara
aminnn.doğal yada değil nasip eden Allah.bnde oyüzden ailem ve yaknlarm dısında kimseyle paylaşmıyorum bu süreci.derdi veren bizmişiz gibi aa olmuyormu cocugun lafını yokmu sözünü artık kaldıramıyorum bende.sonucta parada versen satın alabileceğin birşey değil evlat.ne çektiğimizi ne anlasınlar ki.Allah zor sınavımızın güzeel mükafatlarını versinBırak yaaa en iyisi bile tepeden bakıyo doğal hamilelik değil diye kim dost kim düşman belli oluyo bizim kısmetimizde bu varmış çok şükür tuttu uğraşıp emek berip tutmasaydı napıcaktık allah iyi anne baba olacakların kucaklarını boş bırakmasın inşallah her isteyenede vermesin
aminnn.doğal yada değil nasip eden Allah.bnde oyüzden ailem ve yaknlarm dısında kimseyle paylaşmıyorum bu süreci.derdi veren bizmişiz gibi aa olmuyormu cocugun lafını yokmu sözünü artık kaldıramıyorum bende.sonucta parada versen satın alabileceğin birşey değil evlat.ne çektiğimizi ne anlasınlar ki.Allah zor sınavımızın güzeel a
Aminnn allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm iyi insanlaraaminnn.doğal yada değil nasip eden Allah.bnde oyüzden ailem ve yaknlarm dısında kimseyle paylaşmıyorum bu süreci.derdi veren bizmişiz gibi aa olmuyormu cocugun lafını yokmu sözünü artık kaldıramıyorum bende.sonucta parada versen satın alabileceğin birşey değil evlat.ne çektiğimizi ne anlasınlar ki.Allah zor sınavımızın güzeel mükafatlarını versin
Insan görmeden de bağ kurabiliyormuş demek ki. adını bile bilmedenaynen ya birbirimizi gormeden arkadas olduk cok şükür Aa niyeki ama bazi tahliller islenmiyo bende uyuz oluyorum saglik ocagindakiler falan islenmiyo
prolutex de progesteron hormonu canım.Farklı zaten progesteron iğnelerinde tek göbekten yapılabileni bu
Herkesin tarzı çok farklı. Ben de opu olduğum gün progestan hap,5 tane progestan iğne,estrofem,monodok antibiyotik,prednol başladım. Transfer günü de coraspirin ve oxsapar mi ne öyle birşey vereceklerAma transferden önce son kontrole gidince progesteron başlıyolar yavrum. O nasıl oluyo
Madem ilk bebek tuunsun diye progesteronun düşük olması lazım, niye basliyolar erkenden? Sıfır mantık.Herkesin tarzı çok farklı. Ben de opu olduğum gün progestan hap,5 tane progestan iğne,estrofem,monodok antibiyotik,prednol başladım. Transfer günü de coraspirin ve oxsapar mi ne öyle birşey verecekler
Sağol canım benim inşallah öyledir2 katı denmesi aslında yuvarlak hesap için asıl oran 1.5 katı derler sen hiç stres yapma bence gayet iyi katlanmış değerin
Bilemiyorum ki neden bu kadar ilaç veriyorlar. Ama okuduğum kadarıyla bizim vücut transferden sonra doğal bi süreç olmadığı için progestron vs üretmiyormuş, tabi doğal siklus yöntemi denenmediyse. Doktorlar çok şansa bırakmıyor işi. Yani ilaç işi yorsa da dua ediyosun işte bi şey olmasın, sağlıklı olsun diye. Gözüne gelmiyor her zaman kullanılan ilaçlar.Ya bende bir çok dr un doç prof hepsini dinledm okudum ilaçla iğnenin jelin hiçbirfarkı olmadığını söylüyorlar.bu kdr çok iğne ilaç aynı anda vermelerini pek anlayamıyorum .hormonsal ve regl bozukluğu olmayan durumlarda da ya prosedür geregı,yada ilaç piayasasında dönen rant tan mı die düşünmeden edemiyorum.
Onu bana da yaptılar sonra "12 çokto10 ostondo olorso tronsfor yopomoyoruz"Ne saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?
ilk başta yüksekse vücut ilaçların etkisiyle kendini gebe hissedip tutmuyormuş gibi bişiler biliyorum ama emin değilim. 5 gün öncesinden progeston başlıyorlar ama istenilen seviye mi geliyor ancak acaba.. bir daha ki doktoru görmemde sorarım ben de..Ne saçmalık. Yüksek olunca niye yapmıyolar? Suni veriyolar da veriyolar progesteron. Madem düşük olmalı bebek tutsun diye, niye yükseltiyolar?
Benim 33 çıktı son gün yapılan kan testimde.5 gün önce progesteron iğne vurulmadan 0,38di.Hatta transfer günü de iğnemi vurdular.Bence orada başka bir ölçüte bakıyorlardır.Ya da belki önceki kayıplar ya da embriyonun günü vs önemlidirÇok enterestingdr bidaha ne zaman gel dedi? Saat işini konuştun mu
Var var ben dün baya okudum 6.günde kana ancak karışıyormuş idrara daha da geç.Canını sıkma bence 7.güne kadar sabret mutlaka.Ben yapmadım bak çok yapsam mı diye düşündüm biliyorsun aynı gün transferimiz ama 4. 5. Gün görülmesi gerçekten düşük ihtimalmiş.Yabancı bir doktor hatta ve hatta 8. Günden sonra kan değerleriyle oynamaya başlar vs yazmıştıkızlar günaydın, benim bugün 5. günüm ve erken gebelik testiyle yaptım idrarı ama negatif. 5. gün negatif çıkıp, 6. gün pozitifi gören var mı?
yaptığım test çok hassas beta hcg 6 iken bile göstermişti...
evet ben de şimdi topikleri okuyordum. 6. günden sonra silik çıkmaya başladığını çok söyleyen varmış.. bi sitede de ortalama 6. günde kanda salınmaya başlıyor 5. ya da 7. günde de yeni salınabilir diyordu kişiden kişiye değişiyor demekki yarın sabah yine yapacağımVar var ben dün baya okudum 6.günde kana ancak karışıyormuş idrara daha da geç.Canını sıkma bence 7.güne kadar sabret mutlaka.Ben yapmadım bak çok yapsam mı diye düşündüm biliyorsun aynı gün transferimiz ama 4. 5. Gün görülmesi gerçekten düşük ihtimalmiş.Yabancı bir doktor hatta ve hatta 8. Günden sonra kan değerleriyle oynamaya başlar vs yazmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?