Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bildirim gelmedi ne sordun ki haydi sor sor
gittim bgn dra folık coraspirin bide dekort die bir hap verdi.transfer snrası için ilaç duyarlılıgımdan bahsettim bilhassa progestan kullanamıcamı söyledim oda her vücut kaldırmaz onu dedi sana göbekten yapılanı vercem dedi.iğneden kaçarı yok dedi.bu göbekten yapılanı ne kdr süre kullanılıyor bilgin varmı?

Prolutex bizim dr veriyor. Rabbimnasip aldi bitaz pahaliymis. Sabah aksam vurulunca fitil olani kullandirtmiyor ama. Öyle bi güzelligi var. Pahali olduğuna göre yazdirilmiyor. 12 haftaya yakin kullandiriyo dr.lar. 12. Hafta bebek artık rahim duvarindan ayrildigi için gerek kalmiyor. Sevgiler selametle

Göbeği bilmem progesteron hormonu 12. Haftaya kadar kullandiriyo dr.lar. tabii duruma göre degise de bilir.

ya kofi yattıgım yerden yarıldım gülmekten
ben progestron igne kullanıyorum 50 mg sıkıntılı mı acaba

Ben kullaniyorim canim hala prolutex pahali evef sgk karsilamiyo transferden 5 gun omce basladim sabah aksam gunde 2 kez gobekten kendim vuruyorum hala devam ediyorum transferin 7.gunundeyim gonal f lere cok benziyo bunda ayarlama falan yok direk cekip vuruyorsun oyle yanma falan da olmuyo

Kizlar aranizda hamile olup karni şiş olan var mi? Benim opudan beri karnim cok sis gram inmedi hala ayni sekilde. İgne ilaclardan sebep olablr belki ama baya sis yani tedirgin olmali miyim acaba

İçim rahatladı brz günlk hayatıma devam edebilcem en azından birde ne kadara alıosun bebişimsorular sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…