• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Selam kızlar bugün benim transferimin 4. Günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Cok silik çizgi cıktı gidip kan verdim 20.74 bisey çıktı. Cuma günü tekrar yaptırcam insallah artar dua edin bana 🤲🏼
Gözün aydin canim baya erken görmüssün 🥰 cok sevindim hayirlisiyla Katlanir insallah

Bugün transfer hariç 4.gündü.Yarın 5.Belirtim yok zaten olan belirti de ilaçtan diye düşünüyorum 💭 Yatın değil de 6.gün mü yapsam🤪
Erkenlerden al madem yap 6. Gün. Rabbimnasipin cikti 6. Gün. Bana kalsa beni biliyosun 8'den aşağı yapmam 🤪(yersen) 🤣🤣🤣🤣

Selam kızlar bugün benim transferimin 4. Günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Cok silik çizgi cıktı gidip kan verdim 20.74 bisey çıktı. Cuma günü tekrar yaptırcam insallah artar dua edin bana 🤲🏼
ya maşallah cift embryomu :)
çok erken cıkmış ne güzell cok sevindim

Benim dondurulmus 5. Gün emriyorsu ama 1. Transferimde 5. Gun hemde aa kalitedeydi tutmadi bir arkadasimin 3. Gün emriyosuydu o su an 5 aylık hamile yani allah nasip ettikten sonea cok farkettigini sanmiyorum
3 ve 5 i cok araştırdım. Yumurta az olduğunda riske atmamak için 3. Günü tercih ediyorlar. Doktorlar en güzel yerin labiratuvardansa anarahmi olduğunu söylüyor. Benim de 3 yumurta dollendi, başka yok. Yaş 36 riske atmadilar. Önemli olan tutması. Dediğin gibi 3-5 nasip işi tutması

19703AEC-505A-4014-AC7A-AA396633192C.jpeg
Kızlar hamile miyim

Back