- 16 Kasım 2020
- 59
- 155
- 8
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.861
Beta 700 kaçıncı gün baktırmıştın?
Canım bana dediki tam 5 haftalık dediAhsen doktor bugün kaç haftalık sın dedi benim tahminimce ben 4+5 de gidicem keseyi gördüler ya sende ondan soruyorum gözükürmü acaba die
Aynen öyle benmse 4 emriyo 5. Gün 1 tanesi eylul ayinda taransfer edildi tutmadi simdide 1 tane transfer edilcek geriye 2 kalicak bakalim nasip inslalah tutar cok korkuyom3 ve 5 i cok araştırdım. Yumurta az olduğunda riske atmamak için 3. Günü tercih ediyorlar. Doktorlar en güzel yerin labiratuvardansa anarahmi olduğunu söylüyor. Benim de 3 yumurta dollendi, başka yok. Yaş 36 riske atmadilar. Önemli olan tutması. Dediğin gibi 3-5 nasip işi tutması
MaşallahEki Görüntüle 2731776 Kızlar hamile miyim
Evet canimm gözün aydinn cok güzel cikmis ikinci kan testi ver hemen bence 100lü degerlerde suanCanım sekizinci günüm bugün 25 kasımda transfer oldum hamile miyim acaba
peki nasıl günde 1tanemi can yakıyormu progestan gibi?ben gobekten prolutex vurmustum
Yaaa zatenn patatess gibi oldumm bu ilaçlardannn bide bu şişirirse yandımmBeni bu ilaç aşırı şişirdi sizde de aynı olacak mı bilemem tabi
Canım 5. Gün dedi benim doktor senin bu doktorun bunu anlayamamışsa tekrar değerlendir bence. Keşke Anadolu yakasına gelebilsenacaba embriyonun ilerleyişi ve hücre sayısı açısından 3.gün embriyosu denmiş olabilir mi . aklıma birtek bu açıklama gelior
O kadar da hasta olmamak için dikkat ettim ya çok kızıyotum kendime çokKızlar birşey sorucam ya yarın istanbula gidicem zar zor ayarladım izni ama kaç gündür kulağım ağrıyor geçmedi bi türlü dünden beridir ağlıyorum transfer ayın 8 i bu yüzden iptal olur mu
Yaa çok sevindim canımm hadi hayırlı olsunnCanım dun yaptım test gebelık var yarın testım 2 ye katlancak mı onun merakında ve stresındeyım
Kofi nerelerdesn sorularıma bi cvp verErkenlerden al madem yap 6. Gün. Rabbimnasipin cikti 6. Gün. Bana kalsa beni biliyosun 8'den aşağı yapmam(yersen)
kutuda 7 tane vardi ben gunde 2 taneyi ayni anda yani tek ssiringayla vuruyordum.igen oncesi buz uyguluyordum cok hafif yakiyordu.kalcadan hic vurunmadimpeki nasıl günde 1tanemi can yakıyormu progestan gibi?
Bende şaşırdım yemek yedikten sonra yaptım hemen zaten ovulasyon testide doğru sonuç gösteriyor haberiniz olsun diyorlardı inanmıyordumEvet canimm gözün aydinn cok güzel cikmis ikinci kan testi ver hemen bence 100lü degerlerde suan
cok saol cnm ya peki ne kdr süre kullanılıyor bu iğne baya pahalı ve sgk da karşılamıyormuş iğneyikutuda 7 tane vardi ben gunde 2 taneyi ayni anda yani tek ssiringayla vuruyordum.igen oncesi buz uyguluyordum cok hafif yakiyordu.kalcadan hic vurunmadim
Bu ovulasyon testi miydi canimBende şaşırdım yemek yedikten sonra yaptım hemen zaten ovulasyon testide doğru sonuç gösteriyor haberiniz olsun diyorlardı inanmıyordum
Tamam canım saol kaç mm olmuş keseCanım bana dediki tam 5 haftalık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?