- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.821
Yok canım tek 5. GünSenin çift emrbiyo mu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım tek 5. GünSenin çift emrbiyo mu canım
Yok canım resim verilmediCanim transfer edilen embriyolarin resimleri yok mu elinde?
Inan bilmiyorum canim ama okuduğum yorumlardan ki senin 12.gune gelene kadar 400 olur ki cok iyi onemli olan artması sayiyi kafana takmaAcaba kaçıncı gün embriyolari onlar
Kan mı verdin kaç cıktı hiç görmedim yaCanım dun yaptım test gebelık var yarın testım 2 ye katlancak mı onun merakında ve stresındeyım![]()
Ben bu gece uyuyamamGit bence gor keseni sıkıntı olmaz![]()
Bebişler saçlı olacak annesiselam kızlar naıslsınız? İnanılmaz reflüm var yediğim haram oluyo
Amin canım inşallah Allah razı olsunÇok sevindimm!!!Ay o gece ne korkmuştuk ya, yiyecek ekmeği varsa tutunuyor işte.. Sağlıkla kucağına alcaksın hayırlısıyla bebeğini
![]()
Kesinlikle var . KatılıyorumYok hasta hakları diye bir şey var ama.Bana ne yapıldı ne zaman yapıldı ne verildi tam ve net söylenmeli.Tıbbi bir olay sonuçta.
Gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallahKızlar çok şükür keseyi gördüm bendeinşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
Trendyol dan 30 ki 20 TL e aldım ben testAy yok yok yapmadımyapmamak için direniyorum.Adetağ kaset test yoksunluğu yaşıyorum
![]()
Ben 2 gündür kullanıyorum bana transferden sonra başladı günde 2 kere hapBazılarına sürekli ağrı yapıyormuş. Bana haftada bir uğruyordu![]()
Fly ultrason görüntüsünu kur an in içine Meryem süresinin içine kooydim ben sana da fikir olsun . Ortalıkta dolascagina oraya koydum. Annemlere geldik çok şükür yoluda atlattikSenin çift emrbiyo mu canım
Hmm resim verlose cok rahat anlardik. Burda resim veriyolar bende hep resimleri var nasil bir sekilde oldugunu görebiliyorum embriyolarinYok canım resim verilmedi
Amin canım inşallah rabbim sizlerede nasip etsinGözün aydın sağlıkla kucağına aldığın günleride gör inşallahdarısı bizlere olsun inşallah
![]()
Bilerek almıyorum aslında alamıyorum o kadar negatif gördüm ki korkuyorum artık.O sebeple evde kalan son kaset testi kıymetlim gibi saklıyorum yaparsam onunla yapacağımTrendyol dan 30 ki 20 TL e aldım ben test
Tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallahAmin canım inşallah rabbim sizlerede nasip etsin![]()
ben şimdi annemlerdeym 7 inci günün akşamı kan testi yaptırıcam :) evde kaldı testlerim :) hamile kalırsam keyfine yapcam kaset testleri :):)Bilerek almıyorum aslında alamıyorum o kadar negatif gördüm ki korkuyorum artık.O sebeple evde kalan son kaset testi kıymetlim gibi saklıyorum yaparsam onunla yapacağım![]()
Allah razı olsun canım yolun daha çok başındayız rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah![]()