- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.801
Yok yok sağlamdır o7.güne dayanabilirsem 7’de yapmak daha mantıklı.Evde kaset test var tıaaa Ovulasyon kovaladığım zamandan kalan bozulmamışsa onu yapayım
Yarın çağırmıştı doktor kese için. Annemin semptom yok şu an zaten bize geldiler bugün son 3 gün temasınız var mı dediler yok dedik. Temaslı değilsiniz o zaman dediler 1 saat sonra riskim kalkmışKeseyi ne zamana gideceksin gormeye caninmm daha varmi varsa bikac gun kendine bak sikinti belirti yoksa gut bence sonucta negatif cikmis annende de bi belirti vs yok demi
Benim 8. Gün 227 çıktı senin kaçıncı gün embrosuyduCanim peki bilgin varmı 8. Gün kan değerleri nasıl oluyor genelde?
Oyy inşallah balım doğru diyosn ya böyle kuruntulu sevmem ben bazen kendimi de sevmiyorum zaten bu yüzden kusuruma bakmayın kuzum gereksiz kuruntu yaptım belkideSen beni dinle hiç arastirma. 94 cıkmış. 10 gün 190 falan olucak. 12. Gün 400 olucak. Sana kaç lazımdı bacımfıstık gibi işte 12. Gü 120 tamamdır diyolar ya.
Hadi gözün aydınYarın çağırmıştı doktor kese için. Annemin semptom yok şu an zaten bize geldiler bugün son 3 gün temasınız var mı dediler yok dedik. Temaslı değilsiniz o zaman dediler 1 saat sonra riskim kalkmış
Yaa bak iste.. Benim 5. Gün blast tı...Benim 8. Gün 227 çıktı senin kaçıncı gün embrosuydu
Ilk 8. Gün mü vermiştin kan?Benim 8. Gün 227 çıktı senin kaçıncı gün embrosuydu
Tabiki iyi canim 13.gun 100 uzerinde cikanlara gayet iyi diyorlar niye canını sıkıyorsun moralini yuksek tutki bebek de etkilenmesinIyi mi yani 10. Gün 186 çıkar o da bu hesaba göre o zaman.
Evet canım başka da vermedim bugün 14. Gün tek kan verdim doktor daha verme haftaya gel dedi cuma gidicem işteIlk 8. Gün mü vermiştin kan?
Git bence gor keseni sıkıntı olmazYarın çağırmıştı doktor kese için. Annemin semptom yok şu an zaten bize geldiler bugün son 3 gün temasınız var mı dediler yok dedik. Temaslı değilsiniz o zaman dediler 1 saat sonra riskim kalkmış
Acaba kaçıncı gün embriyolari onlarTabiki iyi canim 13.gun 100 uzerinde cikanlara gayet iyi diyorlar niye canını sıkıyorsun moralini yuksek tutki bebek de etkilenmesin
Ya ama 12. Gün 100 olup devam edende çok herkese göre değişirYaa bak iste.. Benim 5. Gün blast tı...
Ya ikimizinde ayni saatler nerdeyse inslalah seninde tutunur bebesin ben
İnşallah canım. Benimki taze transfer olacak, 3. Gün embriyisu. Senin nasıl?Ya ikimizinde ayni saatler nerdeyse inslalah seninde tutunur bebesin benimde
Benim dondurulmus 5. Gün emriyorsu ama 1. Transferimde 5. Gun hemde aa kalitedeydi tutmadi bir arkadasimin 3. Gün emriyosuydu o su an 5 aylık hamile yani allah nasip ettikten sonea cok farkettigini sanmiyorumİ
İnşallah canım. Benimki taze transfer olacak, 3. Gün embriyisu. Senin nasıl?
Senin çift emrbiyo mu canımYa ama 12. Gün 100 olup devam edende çok herkese göre değişir
Çok sevindimm!!!Kızlar çok şükür keseyi gördüm bendeinşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
Senin ağzın neler konuşuyo fuli şurada kendimle savaşıyorumYok yok sağlamdır o7. Gün daha net olur diye düşünüyorum sonucun. 5.gun çıkan da çok var ama
Canım banada baş ağrısı yapmıştı ilk zamanlar sonra geçti amaKızlar bu estrofem ne nalet ilaçççç başımı kaldıramıyorumm ağrıdan varmı böyle olann
Beni bu ilaç aşırı şişirdi sizde de aynı olacak mı bilemem tabiOyyy oyyyyy dayancazzz artıkkk
Kafanı karistirmya çalışıyorum seninSenin ağzın neler konuşuyo fuli şurada kendimle savaşıyorumTamam 6 ya da 7’de o zamansa yapayım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?