Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

7.güne dayanabilirsem 7’de yapmak daha mantıklı.Evde kaset test var tıaaa Ovulasyon kovaladığım zamandan kalan bozulmamışsa onu yapayım
Yok yok sağlamdır o 7. Gün daha net olur diye düşünüyorum sonucun. 5.gun çıkan da çok var ama

Keseyi ne zamana gideceksin gormeye caninmm daha varmi varsa bikac gun kendine bak sikinti belirti yoksa gut bence sonucta negatif cikmis annende de bi belirti vs yok demi
Yarın çağırmıştı doktor kese için. Annemin semptom yok şu an zaten bize geldiler bugün son 3 gün temasınız var mı dediler yok dedik. Temaslı değilsiniz o zaman dediler 1 saat sonra riskim kalkmış

Sen beni dinle hiç arastirma. 94 cıkmış. 10 gün 190 falan olucak. 12. Gün 400 olucak. Sana kaç lazımdı bacım fıstık gibi işte 12. Gü 120 tamamdır diyolar ya.
Oyy inşallah balım doğru diyosn ya böyle kuruntulu sevmem ben bazen kendimi de sevmiyorum zaten bu yüzden kusuruma bakmayın kuzum gereksiz kuruntu yaptım belkide

İ

İnşallah canım. Benimki taze transfer olacak, 3. Gün embriyisu. Senin nasıl?
Benim dondurulmus 5. Gün emriyorsu ama 1. Transferimde 5. Gun hemde aa kalitedeydi tutmadi bir arkadasimin 3. Gün emriyosuydu o su an 5 aylık hamile yani allah nasip ettikten sonea cok farkettigini sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…