Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım değerin normal en az yüzde 60 artış beklenir genelde 2 kat artar seninde olması gereken artış olmuş
Benim öncekinde de ilk hcg 50 ikinci 110 çıkmıştı. Sonra kimyasal olduğunu anlaşmıştık karın boşluğunda sıvı birikimi vardı. Şuan cok korkuyorum

Çok garip açıkayıcı bir kağıt belge olmalı ben ne verildi verilmedi nerden bileceğim.Çok haklısınız kesinlikle kafa karıştırıcı

Benim öncekinde de ilk hcg 50 ikinci 110 çıkmıştı. Sonra kimyasal olduğunu anlaşmıştık karın boşluğunda sıvı birikimi vardı. Şuan cok korkuyorum
Canım senin artışın güzel. Önceden bir kötu deneyim yasamiisn bu sefer de olacak değil sen poztif ol

Hadi bakalim inslalah hayirli sonuclar gelir kacinci gun oldu
5 inci gün taze 2 tane , geriye de 4 tane dondurulmuş var :) bana da doktor 5 e gitmeyebilir demişti embriyolar . Transferde ne oldu hocam nasıl gitmişler diye laf sokasim geldi:)
Çok üzülmüştüm op u dan önce öyle deyince

Baba veremediler kaliteli dediler . Verseler de vermezlerse ne derlerse inancaz çok da şey yapmaya gerek yok . Ellerine düştüğümuz için
Yok hasta hakları diye bir şey var ama.Bana ne yapıldı ne zaman yapıldı ne verildi tam ve net söylenmeli.Tıbbi bir olay sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…