- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.741
Benim öncekinde de ilk hcg 50 ikinci 110 çıkmıştı. Sonra kimyasal olduğunu anlaşmıştık karın boşluğunda sıvı birikimi vardı. Şuan cok korkuyorumCanım değerin normal en az yüzde 60 artış beklenir genelde 2 kat artar seninde olması gereken artış olmuş
Tam iki katı artmış canım önemli olanda 2 katı artması doktorun ne dediEki Görüntüle 2731707 kızlar testim düşük mü düşük geldi bana Allahım yüreğim ağırlaştı. Onca test inceledim hepsi iki kattan fazla artmıştı transferin 6 ve 8. Günleri
Doktorla görüşmedim cuma test istemişti o. Ama yarin arayıp bilgi vercemTam iki katı artmış canım önemli olanda 2 katı artması doktorun ne dedi
Çok gariptransfer olduğum yerde verilmedi . ikinci gittiğim doktorum kağıt istedi hastaneden aldım ve doktro bunlar 3.gün embriyosu dedi. transfer olduğum yeri aradım bunlar 3 gün embriyosuymuş dediğim de bana içimin rahat olmasını embriyoların kaliteli ve 5.gün embriyosu old.söylediler . ne yapacağımı şaşırdım valla
Bana verdiler.Hem transfer edilen embriyonun kalitesi (4aa) hem de kalan embriyolar ne yapıldığına dair bir belge verdiler.Sana vermediler mi?
Sıkıntı yapma canım 2 kaçtır artmış birde önceki gebeliğin de kaçıncı gün 50 çıkmıştı ilk testinDoktorla görüşmedim cuma test istemişti o. Ama yarin arayıp bilgi vercem
Canım senin artışın güzel. Önceden bir kötu deneyim yasamiisn bu sefer de olacak değil sen poztif olBenim öncekinde de ilk hcg 50 ikinci 110 çıkmıştı. Sonra kimyasal olduğunu anlaşmıştık karın boşluğunda sıvı birikimi vardı. Şuan cok korkuyorum
5 inci gün taze 2 tane , geriye de 4 tane dondurulmuş var :) bana da doktor 5 e gitmeyebilir demişti embriyolar . Transferde ne oldu hocam nasıl gitmişler diye laf sokasim geldi:)Hadi bakalim inslalah hayirli sonuclar gelir kacinci gun oldu
Baba veremediler kaliteli dediler . Verseler de vermezlerse ne derlerse inancaz çok da şey yapmaya gerek yok . Ellerine düştüğümuz içinBana verdiler.Hem transfer edilen embriyonun kalitesi (4aa) hem de kalan embriyolar ne yapıldığına dair bir belge verdiler.
Yok hasta hakları diye bir şey var ama.Bana ne yapıldı ne zaman yapıldı ne verildi tam ve net söylenmeli.Tıbbi bir olay sonuçta.Baba veremediler kaliteli dediler . Verseler de vermezlerse ne derlerse inancaz çok da şey yapmaya gerek yok . Ellerine düştüğümuz için
Ohh şahane haber sağlıkla gelsin bebişşKızlar çok şükür keseyi gördüm bendeinşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
Kağıdı aldım ona bakarak söyledi zaten doktorÇok garipaçıkayıcı bir kağıt belge olmalı ben ne verildi verilmedi nerden bileceğim.Çok haklısınız kesinlikle kafa karıştırıcı
Canım Gözünaydin hadi derin bir ohh cekmisisndirKızlar çok şükür keseyi gördüm bendeinşallah rabbim sağlıcakla kucağıma almayıda nasip eder
Evet canım baş agriisi yapıyor ne zmn başladın ilaca zaman geçince vücut alışıyorKızlar bu estrofem ne nalet ilaçççç başımı kaldıramıyorumm ağrıdan varmı böyle olann
Heh şimdi oldu vermediler deyince ben de ona istinaden dedim nasıl vermezler diye,o zaman acaba doktor mu bilemedi net yazmıyorsaKağıdı aldım ona bakarak söyledi zaten doktor
Amin canım inşallah Allah razı olsunOhh şahane haber sağlıkla gelsin bebişş
Allah razı olsun valla biraz daha rahatladım çok şükürCanım Gözünaydin hadi derin bir ohh cekmisisndir
Bugün başladımmm resmen hayata küstümmmEvet canım baş agriisi yapıyor ne zmn başladın ilaca zaman geçince vücut alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?