- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.481
Yok cnaım 1000 le 3000 arası kese gözükür e 2 günde 2 katına çıktığı için cuma günü 3 bini geçmiş olacak sıkıntı yapmaCuma çağardı ama erken değilmi daha 16 günüm bugun benim
Bende cuma gidicem inş hayırlı haberlerle dönerizCuma çağardı ama erken değilmi daha 16 günüm bugun benim
Anladıö herkez om gün sonra çağardı felen diyoya öle bişe sandım ondan sordum canımYok cnaım 1000 le 3000 arası kese gözükür e 2 günde 2 katına çıktığı için cuma günü 3 bini geçmiş olacak sıkıntı yapma
Yok yok kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar çağıracak bazıları direk 15 gün sonra hem kalp hem kese için çağırıyorlarAnladıö herkez om gün sonra çağardı felen diyoya öle bişe sandım ondan sordum canım
Normal inşallah canım benim kimyasalımda kramp girerdi ve başım dönüp gözlerim kararıdı zaten öğrendiğimden bi hafta sonra kanama başladı anormal olani oydu ordan biliyorum..Evet birde batma var umarım normaldir
Yaa cok sevindimÇıktı canım 1430 çıkmış cok şükür rabbime cuma kese için çağardı hoca
Ayy gözün aydın inşallah keseyi de görürsün çok sevindimÇıktı canım 1430 çıkmış cok şükür rabbime cuma kese için çağardı hoca
İçime doğmadı tabiki belirtilerine dayanarak söyledimIçine mi doğdu? Benimle ilgili başka neler doğuyor? Mesela ocak başı transfer olucak mıyım? Yada gebelik testinde de pozitif görücek miyim?anlatsana biraz cicim
Hadi hayirli haberlere inslalah canimGunaydin kızlar
Ben dün transferimi oldum çift embriyo koyuldu. Hafif kasık ağrıları var sol tarafımda batma hissi var. İlk transferimde hiç bir şey hissetmemiştim. İnsallahh tutunuyorlrdir
Hayırlı olsun transferinGunaydin kızlar
Ben dün transferimi oldum çift embriyo koyuldu. Hafif kasık ağrıları var sol tarafımda batma hissi var. İlk transferimde hiç bir şey hissetmemiştim. İnsallahh tutunuyorlrdir
Yaptinmi hic golge bile mi yok vardir belki at buraya bakalim senin taa 4.gun yaptığında bile hafif var gibiydi kimsayal mi oldu acabaAnladim canim Ben simdi test yaptim bugün Transfer haric 8. gün maalesef negatif zaten yarin da test günümdü kan vermeye gitcektim ama belli oldu artik
İnşallah canımBende cuma gidicem inş hayırlı haberlerle döneriz
Sağol canım allah razı olsunAyy gözün aydın inşallah keseyi de görürsün çok sevindim
Bende ağlamak istiyorumYaa cok sevindim
Anladım canım hayırlısı o evreleri de geçelim inşallahYok yok kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar çağıracak bazıları direk 15 gün sonra hem kalp hem kese için çağırıyorlar
Ayy çok sevindim.Çıktı canım 1430 çıkmış cok şükür rabbime cuma kese için çağardı hoca
Ayy çok sevindim.Darısı bana. Üçüncü kanı istedi doktorum inşallah seninki gibi kat kat artar benimde
Bilmiyorum canim belki de öyledir cok cok az derinlerde var gibi ayni o günkü gibi sanki bence de kimyasal olmus olabilirYaptinmi hic golge bile mi yok vardir belki at buraya bakalim senin taa 4.gun yaptığında bile hafif var gibiydi kimsayal mi oldu acaba
Evt cok hafif golge var gibi bilmiyorum ki kaset cizgisi de olabilir en iyisi kan yarin vereceksin demiBilmiyorum canim belki de öyledir cok cok az derinlerde var gibi ayni o günkü gibi sanki bence de kimyasal olmus olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?