- 9 Ekim 2020
- 5.739
- 7.681
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.241
Aaa o nasıl bir prosedür şaşırdım cidden yuh!! Nedemek senmi yaparsın.tam sinir olmalık durum.zaten merkezler yapmıyormus kan testi evde düzenek mi kuralım sonuc öğrenmek için.Transferimin olduğu gün bana ne sordular biliyor musun yollamadan önce. Testi kendin mi yaparsın yoksa burda mı yapalımiyi de ben size o parayı ne için ödüyorum acaba normal değil ya.. burda tabiki dedim ben de
Oh bak mis gibi çiçek gibi geçmiş transferin@Fly3646 kızlar transferden cıkalı bi saar oluyor .
hersey güzel gecti 6 embryom kalmış 5 inci güne .
1 iyi bir orta kalite embryomtransfer edildi.
digerleri iyi kaliteymiş donduruldu 4 tanesi.
benim transfer sabah 8 de oldugu için dün akşam hemşire aradı sabah idrarını yapma öyle gel desi
ben yine bir bardak gibi boşaltıp sabah kahvaltıda bşr barsak su içtim tam yerinde sıkılmışaın dedler.
transferden cok korkuyordım sadece rahmi silerken kasıldım sonra bebişler verilirken hiç hissetmedigim bi his kapladı içimi . ve bi saat sonra sürgüye idrarımı yaptım
Hicbirsey için pişman olma canım hersey bir tecrübedir. Henüz net bir sonuç yok inşallah pozitif çıkar inşallahhhAy keşke öyle bi şansım olsa ya.. burda öyle ben geldimm kan vercem hamile miyim bi bakın diyemiyosungıcıklar git merkezine der bana. Evet keşke hiç yapmasaymışım pişmanım
Iyiyim canim bende burda millet yapinca test gaza geldim yaptim evde de bi testim vardi dun 5.gundu tabi ki negatif golge dahi yoktu.. uzuldum moralim bozuldu haliyle bugunde eczaneden vitaminimi alacaktim gitmisken dedim test alayim evde yok aldim tabi duramadim ilk idrar degil ama ogleden sonra cok su icmeden yaptim bu sefer cok silik cikti sevindim ama tabi umitlenemiyorumda hayirlisi indallah devami gelirCanmm nasılsın sen ne durumdasın?
aceleci kızlar sizi 1hafta bile beklemeyin dimiIyiyim canim bende burda millet yapinca test gaza geldim yaptim evde de bi testim vardi dun 5.gundu tabi ki negatif golge dahi yoktu.. uzuldum moralim bozuldu haliyle bugunde eczaneden vitaminimi alacaktim gitmisken dedim test alayim evde yok aldim tabi duramadim ilk idrar degil ama ogleden sonra cok su icmeden yaptim bu sefer cok silik cikti sevindim ama tabi umitlenemiyorumda hayirlisi indallah devami gelir
Sorma bu gidişle onu yaptırcaklar banaAaa o nasıl bir prosedür şaşırdım cidden yuh!! Nedemek senmi yaparsın.tam sinir olmalık durum.zaten merkezler yapmıyormus kan testi evde düzenek mi kuralım sonuc öğrenmek için.
Aynen canım zaten o iyi ki var her derdime devam nefesim bu gurbet elde tutunacak tek dalım eşimden sonraHicbirsey için pişman olma canım hersey bir tecrübedir. Henüz net bir sonuç yok inşallah pozitif çıkar inşallahhhyurt dışında olmanın verdiği eksiler var evet ama nolur karamsarlığa kapılma Iyi yönünden bakalım bir yavrun var çok şükür bi daha olacaktır hemde gencsin Rabbim yine verecek inşallah
Evt silik golge var bakalim inslalah devami gelir daha da yapmam 8 10.gun ancaaceleci kızlar sizi 1hafta bile beklemeyin dimiboş yere üzüyonz kendinizi neyse ama görmüşün çizgiyi az bekle inşlh glz sonucu alacaksın inanıyrm teyzoş olduk hepimiz
Kredi çekip eve lavoratuvar kurup ultrason aleti bide laborant felan almak lazımSorma bu gidişle onu yaptırcaklar bana
İnşallah canım sen gönlünü ferah tutAmin inslalah 2 gun sonra tekrar yaparim inslalah yanlis gormemisimdir hatali falan degildir
eve sistem kurmak şart oldu.kredi çekip alalım ne lazmsaSorma bu gidişle onu yaptırcaklar bana
Rabbim eksik etmesin inşallah Allah bağışlasınAynen canım zaten o iyi ki var her derdime devam nefesim bu gurbet elde tutunacak tek dalım eşimden sonraŞükürler olsun her halimize
Aynen her işlemi yaptırırız embriyoları falan da daha yapım aşamasında görür test eder onaylarızKredi çekip eve lavoratuvar kurup ultrason aleti bide laborant felan almak lazımkimseye minnet etmemek için.evde testimizi yapar ultrasondada takip ederiz olur biter
Hadi hayırlısı inşallahhhEvt okumustum mesajlari canim benim daha 7 sinde test gunum beklerim.kan icin hafta sonu zaten yasak anca pazartesi
Amin canimm aminn Kiz canim 28 aylikRabbim eksik etmesin inşallah Allah bağışlasınkız mı erkek mi? Kac yaşında?
Yapma tabi daha ne yapçanEvt silik golge var bakalim inslalah devami gelir daha da yapmam 8 10.gun anca
Aynen her işlemi yaptırırız embriyoları falan da daha yapım aşamasında görür test eder onaylarız
Oyhhh maşallah eminim çook güzel bir kızdır Allah bağışlasın ya hemde daha bebek 2 bucuk bile değil.. Öp bizim yerimize fıstığıAmin canimm aminn Kiz canim 28 aylikkivircik kumral bi minnos ismi de Ahu Hilal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?