Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çıkan arkadaşlar var ama daha 5. Günden Daha sonra çoklar mı ki olsa çıkmaz mıydı
Yani ben daha önce 2gebeşk gecirdm doğal yolla 6.hafta idrarda gördüm.yani ümit olsn die sölemiyrm ama herkesin 5.gün çıkar die bir kaide yok.umarımki pozitif cıkar .ama az daha bekle granti snc al.şüphede kalmak daha cok yıpratır seni

Anladım canım.. nasip kısmet Bakalım aynen şuan öyle bir tereddütteyim ki anlatamam

yani varmı yok mu kesinlk yok.oyüzden çok erken test yapmamak lazm.şun daha cok stres yaptığından eminim.kendine eziyet oldu şuan;( çok gerginlk yaşatıyrsa bu durum bi kan ver.için rahat etsin
Ay keşke öyle bi şansım olsa ya.. burda öyle ben geldimm kan vercem hamile miyim bi bakın diyemiyosun gıcıklar git merkezine der bana. Evet keşke hiç yapmasaymışım pişmanım

Ay keşke öyle bi şansım olsa ya.. burda öyle ben geldimm kan vercem hamile miyim bi bakın diyemiyosun gıcıklar git merkezine der bana. Evet keşke hiç yapmasaymışım pişmanım
aa dgru sen yurtdışındasn.ah be kuzum böle bir imkanın yok erkenden de test yapıp kendi canını sıktın.olmuş artık .test gününü beklemekten baska yol yok.ama ltfn artk test yapma.her kadının hcg salgılaması aynı gün aynı oranda başlamaz.inşlh sonuc gzl olur dua edicem senin için

yani varmı yok mu kesinlk yok.oyüzden çok erken test yapmamak lazm.şun daha cok stres yaptığından eminim.kendine eziyet oldu şuan;( çok gerginlk yaşatıyrsa bu durum bi kan ver.için rahat etsin
Transferimin olduğu gün bana ne sordular biliyor musun yollamadan önce. Testi kendin mi yaparsın yoksa burda mı yapalım iyi de ben size o parayı ne için ödüyorum acaba normal değil ya.. burda tabiki dedim ben de

İnşallah canım allah razı olsunn İnşallah sen de güzel haberler alırsın bu ay olursun transferini güzel bir şekilde ve olumlu sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…