- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.181
Dualarim seninle inslalah canim Allah in ya halik ya mubdi ya muheymin ya varis isimleri ile elin karninda zikir cek birde zekeriya paygamberin duasini bol bol oku canimYapmadım canım, perşembe test günüm. Yarın sabah ilk idrarla bakçam çıkmazsa zaten yoktur
Evet görüyorum senin elinde test bide sen baksana yokmu gerçektenEvet canim ilk idrarla yapmistim. Sen cizgi görüyor musun bunda?Bozmayayim moralimi dimi?
Allah razı olsun canım sağol tamam okuyacağımDualarim seninle inslalah canim Allah in ya halik ya mubdi ya muheymin ya varis isimleri ile elin karninda zikir cek birde zekeriya paygamberin duasini bol bol oku canim
Canım testine yine baktım ben 2. Çizgi var gibi ama çok ince belli bekirsiz. Bence hemen predikör 6 gün önce gösteren test al. Benim kan testim 6 çıkmıştı ve onda çizgi belirmişti silikte olsa ve baya netti. Bu testlerle daha çok silik çıkıyor.
Ayy görmemiştim tuttu muuu?? Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınBülent Tıraş canım. Bana yapıştırıcı da kullandılar bekli ondan tuttu.
Evet görüyorum senin elinde test bide sen baksana yokmu gerçektensakın bozma moralini sabah tekrar bi test yap
Sen de mi yapıştırıcı yaptırmıştın canımAyy görmemiştim tuttu muuu?? Çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınyapıştırıcıda keramet var bence de, ben de yaptırdım tuttu şükür
Bu kaçıncı günden canım ben de görüyorum bunda belli belirsizBunu da bu aksam ustu yaptim. Sanirim ben bir test bagimlisiyimBunda mesela gorur gibiyim ama belli belirsiz.
Hafif bi golge var gibi ama fotoda da belli olmuyo pek sen daha net gorursunBunu da bu aksam ustu yaptim. Sanirim ben bir test bagimlisiyimBunda mesela gorur gibiyim ama belli belirsiz.
Bende gördüm cokk hafifBunu da bu aksam ustu yaptim. Sanirim ben bir test bagimlisiyimBunda mesela gorur gibiyim ama belli belirsiz.
Makinayi eve getittir canimTamam gülüm haber bekliyorum mutlaka.
Bana doktor kan verme gel keseye bakalım dedi. Gidemiyom
Bu kaçıncı günden canım ben de görüyorum bunda belli belirsiz
Peki kaçıncı gün embriyosuydu canımYedinci gun. Biraz once yaptim :)
Peki kaçıncı gün embriyosuydu canım
Hadi inşallah yaaİki adet 5. gün embriyosuydu canim.
Evet ben de aynı yerde yaptırdım, 7 Kasımda. Pozitifi gördüm bugün de kalbini duydum miniğiminSen de mi yapıştırıcı yaptırmıştın canım
Hadi inşallah yaa
Buda biraz kuruyuncaalkalonshem canim bende dayanamadim 6.gun ilk idrar degil ama oglden sonra yaptim cok sivi tuketmeden sence varmi bu ilk 5 dakikalik sonuctu
Bence var canım hayrılı uğurlu olsun inşallahalkalonshem canim bende dayanamadim 6.gun ilk idrar degil ama oglden sonra yaptim cok sivi tuketmeden sence varmi bu ilk 5 dakikalik sonuctu
Insallah canim dua et sen hamilesin duan kabul olur inslalahBence var canım hayrılı uğurlu olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?