- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.161
Degil canim ikiside ayni test dunkini attim kac saat beklesede dunkunde golge bile yoktu.. bunda sadece fotograf zaman farki varO soldaki resim dünden değil mi onda baya var canım gölge belli. İkincide de koyulaşmış belirginleşmiş iyice
Kuruma çizgisi mi hiç sanmıyorum canım ben daha hiç kuruma çizgisi falan görmedimAy inslalah canim kuruma cizgisi falan olabilirmiki cok ince bi cizgi diger c gibi kalin degil.. ama dun yaptigimda hic bi sekilde golge bile yoktu.. inslalah koyulasarak devam eder.. umitlenmek istemiyorum ama umutsuzda olmak istemiyorum ne gelirse Rabbimden..
Bu arada bunlar normal test demi canımDegil canim ikiside ayni test dunkini attim kac saat beklesede dunkunde golge bile yoktu.. bunda sadece fotograf zaman farki var
Normal kaset tipi 5 liralik test canimBu arada bunlar normal test demi canım
Sende goreceksin canim bence inslalahKuruma çizgisi mi hiç sanmıyorum canım ben daha hiç kuruma çizgisi falan görmedim
canım bu testi 6. günüm dolmadı bile demişsin ne zaman oluyor yani tam 5. günde misinYa bende goruyorum resimdede cikmiyo tam olarak ama yinede cok umitlenmiyom ki sonra daha kotu olmayayim daha 6.gunum dolmadi bile 8.gun sabah idrariyla yaparim inslalah sende durumlar nasil nasil geciyo gunler
Yani ayin 25 inde aksam 5 6 arasi oldu transferim canim tam 6.gunum olducanım bu testi 6. günüm dolmadı bile demişsin ne zaman oluyor yani tam 5. günde misin
çok net canım 6. gün ve pozitifi gördün maşallah allah devamını da nasip etsin :)Yani ayin 25 inde aksam 5 6 arasi oldu transferim canim tam 6.gunum oldu
Ya inslalah oyledir canim dun de yapmistim hic golge bile yoktu.. inslalah bu dogrudru 2 gun sonra yine yaparim inslalahçok net canım 6. gün ve pozitifi gördün maşallah allah devamını da nasip etsin :)
İnşallah canım sağlıkla gelsinnSende goreceksin canim bence inslalahbenimde dun hic golgesi bile yoktu uzulmustum bugunde hic umudum yoktu sobra golge gordum bakalim insallah Rabbimin izniyle devami gelir
Sen yaptinmi bi dahaİnşallah canım sağlıkla gelsinn
Pozitif çııtığında yanlış olma ihtimali yok canım içini ferah tutYa inslalah oyledir canim dun de yapmistim hic golge bile yoktu.. inslalah bu dogrudru 2 gun sonra yine yaparim inslalah
Yapmadım canım, perşembe test günüm. Yarın sabah ilk idrarla bakçam çıkmazsa zaten yokturSen yaptinmi bi daha
Çok teşekkür ederimm evet 25inde transfer oldumMasallah carsamba 25 indemi oldun transfer bende oyle oldum ama cesaretim yok dun yapmistim hic silik bile cikmamisti varmiydi belirtilerin
Canım merhaba gittin mi doktora ne dedi?ah benim yol arkadaşııımmm ♥ inşallah hayırlı güzel haberler de verebiliriz birbirimize
Canım ilk idrar ile mi yaptın. Niye canını sıkıyorsun negatif olsa o cılız çizgi dahi cikmaz kii
Amin inslalahPozitif çııtığında yanlış olma ihtimali yok canım içini ferah tut
Bülent Tıraş canım. Bana yapıştırıcı da kullandılar bekli ondan tuttu.
Bence de hiç önemi değil 1 tanesi bile yeterli bebişimiz olmasına benim 13 yumurta toplandı 9 u döllendi ama 5. Güne 1 tane kaldı dondurmaya yedek kalmadı diye üzülmüştüm ama bu sabahta transferin 6. Günü silik çizgiyi gördüm ben darısı başınaÖnemli değil hiç sayılara kafanı yorma 1 tane iyi olması yeterli ki sende 3 tane varmış
merhaba ben çizgi görüyorum başka arkadaşlarda görmüş sanırımKizlar bugun 7. gun ama sabahki testim yine negatif. Artik yavas yavas umutsuzluğa kapilmaya baslayabilirim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?