- Konu Sahibi pembiss123
- #14.121
Uzan hemen ve asla kalkma doktorundan cevap alana kadar canım.6 haftalıgım canm suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzan hemen ve asla kalkma doktorundan cevap alana kadar canım.6 haftalıgım canm suan
Var var hepsi senin içinde sadece henüz göremedin ama alllahın izniyle o da olcakHele dur kız daha kese meşe kalp atışı hiçbir şey yok ortada
Hemşiresi sekreteri falan yok mu sürekli aramaya devam edip uzan bence canım inşallah kötü birşey yoktur ben hala kimler pozitif tam aklımda tutamadığım için sonuç bekliyorsun sandım.6 haftalıgım canm suan
Ulastım doktoruma yarına kadar beklememı devam ederse gelmemi soyledıUzan hemen ve asla kalkma doktorundan cevap alana kadar canım.
Ulastım canm yarına kadar bekle miktar onemlıymıs ne kadar geldıgı yarına kadar devam ederse gıdecemHemşiresi sekreteri falan yok mu sürekli aramaya devam edip uzan bence canım inşallah kötü birşey yoktur ben hala kimler pozitif tam aklımda tutamadığım için sonuç bekliyorsun sandım.
Dualarım seninle inşallah birşey olmayacak içini ferah tut.Ulastım canm yarına kadar bekle miktar onemlıymıs ne kadar geldıgı yarına kadar devam ederse gıdecem
İnşallah cnmDualarım seninle inşallah birşey olmayacak içini ferah tut.
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun Aslında raporu Antepden çıkarmayı düşünüyorum daha once aşılama yaptirmistim orada. Peki evrak olarak rapor için senden ne istediler ? Bide masraf konusundada bilgilendirirsen çok sevinirimŞuan devam ediyor faal durumdalar canım yalnızca sıra almak biraz uzun sürüyor ben Esra hanım ve Pinar hanımın iyi olduğunu biliyorum diger doktorlar hakkinda bilgim yok benim doktorum Pınar hanım di. Esra Hanim 'a ilk randevuyu almak iki ay kadar sürüyor bilgin olsun. Eger düşünüyorsan yada düşünmüyorsanda ilk görüşmeye bi defa git testlerini herseyi götür gecmisini söyle durumunu vs çünkü ilk görüşmede direkt tedaviye başlatmiyorlar. 2. Randevun adetin 2. Günü olcak o zaman başlıyorlar..
Rapor cok kolay çıktı bu arada aynı gün hallettiler (rapor odasındaki hemsireleri cok sevceksin)
Masrafları da merak ediyorsan o konuda da bilgi verebilirim canım. Hakkında en hayırlısı olsun inşallahh
Senin şuanda yerleşme aşamasında canım.. hayırlısıyla tutunur inşallah Bi belirti arama canım bence bende de hiç bişey yok olmadı. Olmayan çok arkadaşımız var. Zaten dediğim gibi daha yeni tutunmaya başlıyor bugünlerde duş alma dikkat et sadece kendineBenim bugün transfer olalı 4. Günüm, 3. Gün çift embriyom vardı. Sadece şişkinliğim ve hafif kasıklarda bide göğüslerde hassasiyetim var onun dışında bi belirti yok olanlarda progestandan sanırım sizce iyi mi bu transferden sonra ilk iki gün çok ağrım vardı belimde kasıklarımda hepsi gitti.
İnşallah devamı gelmez canımUlastım canm yarına kadar bekle miktar onemlıymıs ne kadar geldıgı yarına kadar devam ederse gıdecem
Benimde 6.gunum bi belirtim yok arada rahmimde batmalar oluyo bugun az da agrim.var yarin normalde adet gunum diye hafif bi agrim var.. yani sıkıntı etme belirtilere takılma belirtilerde ilaclardan kaynakli olabiliyormusBenim bugün transfer olalı 4. Günüm, 3. Gün çift embriyom vardı. Sadece şişkinliğim ve hafif kasıklarda bide göğüslerde hassasiyetim var onun dışında bi belirti yok olanlarda progestandan sanırım sizce iyi mi bu transferden sonra ilk iki gün çok ağrım vardı belimde kasıklarımda hepsi gitti.
Bu arada zaten daha başka ne gibi belirti olsun Göğüs hassasiyeti falan varmış zaten belirtilerin canım ama onlar ilaçların yan etkisi de olabilirlerSenin şuanda yerleşme aşamasında canım.. hayırlısıyla tutunur inşallah Bi belirti arama canım bence bende de hiç bişey yok olmadı. Olmayan çok arkadaşımız var. Zaten dediğim gibi daha yeni tutunmaya başlıyor bugünlerde duş alma dikkat et sadece kendine
Yapmadın test sen demi canım maşallah çok güZel dayanıyorsunBenimde 6.gunum bi belirtim yok arada rahmimde batmalar oluyo bugun az da agrim.var yarin normalde adet gunum diye hafif bi agrim var.. yani sıkıntı etme belirtilere takılma belirtilerde ilaclardan kaynakli olabiliyormus
Aslında yerleşme kanaması olmadı ay belim ağrımıyor diye endişeleniyorum kendime engel olamıyorumBu arada zaten daha başka ne gibi belirti olsun Göğüs hassasiyeti falan varmış zaten belirtilerin canım ama onlar ilaçların yan etkisi de olabilirler
Muhakkak ilaçların yan etkisi ama düşünmeden edemiyorum hep pozitif alanlarda mesela genel olarak bel ağrısı veya yerleşme kanaması olmuş ya ne biliyimBenimde 6.gunum bi belirtim yok arada rahmimde batmalar oluyo bugun az da agrim.var yarin normalde adet gunum diye hafif bi agrim var.. yani sıkıntı etme belirtilere takılma belirtilerde ilaclardan kaynakli olabiliyormus
Hiç endişelenme yerleşme kanaması sadece kadınların %30unda oluyormuş öyle düşün. Benim de ilk gebeliğimde olmamıştı kuzum tutunduğunda.Aslında yerleşme kanaması olmadı ay belim ağrımıyor diye endişeleniyorum kendime engel olamıyorum
Ya valla içime su serpildi Kendimi daha çok rahatlatmaya çalışacağımHiç endişelenme yerleşme kanaması sadece kadınların %30unda oluyormuş öyle düşün. Benim de ilk gebeliğimde olmamıştı kuzum tutunduğunda.
Hatta sana şöyle söyleyeyim benim ne yerleşme kanamam ne ağrım sızım oldu. Sadece kasıklarımda böyle bi çekilme gibi bişey olmuştu. Sonrasında da ne mide bulantısı ne kusma ne bişey. Koku hassasiyeti ve sürekli hapşırmak dışında bende herşey normal seyretmişti. O yüzden kafan rahat olsun canım. Şimdi ise benim zaten idrar testim negatif çıktı az evvel karnımda bi ağrı başladı ama o da adet günüm geldi çattı ondan sanırım onun sıkıntısıMuhakkak ilaçların yan etkisi ama düşünmeden edemiyorum hep pozitif alanlarda mesela genel olarak bel ağrısı veya yerleşme kanaması olmuş ya ne biliyim
Yerlesme kanamasi herkeste olmuyor ki olacak diye birsey yok kiminin 8.9.gunde oluyormus kiminin 4 5 yani tamamen bunye meselesi sana diyorum ama bende takiyorum da yapacak birsey yok yani bol bol dua..Muhakkak ilaçların yan etkisi ama düşünmeden edemiyorum hep pozitif alanlarda mesela genel olarak bel ağrısı veya yerleşme kanaması olmuş ya ne biliyim