- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.141
Eczcaneden vitamin alacaktim icim icime sigmadi aslinda internetten siparis verdim gelene kadar sabredemem diye aldim 3 test 1 erken gebelik 2 normal ilk idrarim degildi ogleden sonra 2 gibi yaptim cok su tuketmedenYapmadın test sen demi canım maşallah çok güZel dayanıyorsun
Dün yapmıştın galiba demi canım şimdi hatırladım çay falan içtim çok demiştin. Bugün ne yaptın peki? Bir de dünkü yaptığın erken gebelik testi miydiEczcaneden vitamin alacaktim icim icime sigmadi aslinda internetten siparis verdim gelene kadar sabredemem diye aldim 3 test 1 erken gebelik 2 normal ilk idrarim degildi ogleden sonra 2 gibi yaptim cok su tuketmeden
Anladım canımBen transfer haric 14.gundeyim hicbi belirti yok hafif gogus dolgunlugu o kdr dokununca acimiyor ama onun disinda ara ara adet agrisi cok arada ama o kdar
Yerleşme kanaması bendede olmadı hatta hiç leke bile olmadı hep beyaz çamasıt giydim bilerek kaçırmamak için ama olmadı bende onu hep belirti görürdün demekki değilmişMuhakkak ilaçların yan etkisi ama düşünmeden edemiyorum hep pozitif alanlarda mesela genel olarak bel ağrısı veya yerleşme kanaması olmuş ya ne biliyim
Mesajda anlatiyim kuzumÇok teşekkür ederim çok yardımcı oldunAslında raporu Antepden çıkarmayı düşünüyorum daha once aşılama yaptirmistim orada. Peki evrak olarak rapor için senden ne istediler ? Bide masraf konusundada bilgilendirirsen çok sevinirim
Dun yaptim ama okuldan gelince sirf evde bi tane var diye yapmistim normal kaset tipi oda normalde cok su icerim su icmistim 2 bardak da cay hic 2.cizginin golgesi bile yoktu.. bugün de yaptim normal kaset tipi yaptim yine ilk idrar degil ama bak atayim bi ilk resim bi 5 dakika sonra 3.resimde bi 15 20 dk gecinceDün yapmıştın galiba demi canım şimdi hatırladım çay falan içtim çok demiştin. Bugün ne yaptın peki? Bir de dünkü yaptığın erken gebelik testi miydi
Umitlenmek de istemiyorum hata verebiliyo kuruma cizgisi olabilir o yuzden birsey bilemiyorumDun yaptim ama okuldan gelince sirf evde bi tane var diye yapmistim normal kaset tipi oda normalde cok su icerim su icmistim 2 bardak da cay hic 2.cizginin golgesi bile yoktu.. bugün de yaptim normal kaset tipi yaptim yine ilk idrar degil ama bak atayim bi ilk resim bi 5 dakika sonra 3.resimde bi 15 20 dk gecince
Ben ilkinde gölge görüyorum yaDun yaptim ama okuldan gelince sirf evde bi tane var diye yapmistim normal kaset tipi oda normalde cok su icerim su icmistim 2 bardak da cay hic 2.cizginin golgesi bile yoktu.. bugün de yaptim normal kaset tipi yaptim yine ilk idrar degil ama bak atayim bi ilk resim bi 5 dakika sonra 3.resimde bi 15 20 dk gecince
Ay hatta zaman geçtiğinde de varBen ilkinde gölge görüyorum ya
Ya bende goruyorum resimdede cikmiyo tam olarak ama yinede cok umitlenmiyom ki sonra daha kotu olmayayim daha 6.gunum dolmadi bile 8.gun sabah idrariyla yaparim inslalah sende durumlar nasil nasil geciyo gunlerBen ilkinde gölge görüyorum ya
Canim benim hic belirtim yok kese gordum hala belirtim yok kalp atisi icin pazartesi gidicem bekliyorumTransferin 10-17 günleri arasında olanlar hiç bwlirtisiz olanlar varmı kızlar ne ağrım var ne sızım geçen akşam biraz fazla hareket ettim adet sancılarım oldu ondan sonra tek bi belirti yok batma felende yok bebwğim benden koptumu merak ediyorum yarın teste gidicem tekrqrdan ama içim içimi yiyo
Evet evet yine ümitlenme ama sanki var gibiYa bende goruyorum resimdede cikmiyo tam olarak ama yinede cok umitlenmiyom ki sonra daha kotu olmayayim daha 6.gunum dolmadi bile 8.gun sabah idrariyla yaparim inslalah sende durumlar nasil nasil geciyo gunler
Hadi bakalim o bicak umarim bebektirEvet evet yine ümitlenme ama sanki var gibiBen kah oturuyorum kah kalkıyorum basit ev işleri yapıyorum.Ara ara adet olacakmışım gibi hafif bir ağrım oluyor ama çok erken tabii daha 3.gündeyim.O tarz belirtileri de umursamayacağım belirtisi olanların da negatif çıktığı oldu Şu ana kadar sadece dün sol kasığıma sağlam bi bıçak saplandı gibi oldu o kadar gerisi normal şeyler.
Aaa canım var basbaya ikisinde de gözün aydınnDun yaptim ama okuldan gelince sirf evde bi tane var diye yapmistim normal kaset tipi oda normalde cok su icerim su icmistim 2 bardak da cay hic 2.cizginin golgesi bile yoktu.. bugün de yaptim normal kaset tipi yaptim yine ilk idrar degil ama bak atayim bi ilk resim bi 5 dakika sonra 3.resimde bi 15 20 dk gecince
Zaman gectiginde daha belirgin ama diyorlar ya 5 dk dan sonrasi onemli degil diye bende o yuzden bilemiyorum 2 gun sonra tekrar yaptığımda karsilastiririmAy hatta zaman geçtiğinde de var
Canım dün yaptığında bile var baya net belli bugün daha da koyulaşmışYa bende goruyorum resimdede cikmiyo tam olarak ama yinede cok umitlenmiyom ki sonra daha kotu olmayayim daha 6.gunum dolmadi bile 8.gun sabah idrariyla yaparim inslalah sende durumlar nasil nasil geciyo gunler
Ay inslalah canim kuruma cizgisi falan olabilirmiki cok ince bi cizgi diger c gibi kalin degil.. ama dun yaptigimda hic bi sekilde golge bile yoktu.. inslalah koyulasarak devam eder.. umitlenmek istemiyorum ama umutsuzda olmak istemiyorum ne gelirse Rabbimden..Aaa canım var basbaya ikisinde de gözün aydınnçok güzel görünüyorlarr rabbim artarak en güzel şekilde devamının gelmesini nasip etsin
Dun yapmadim canim onu dun yaptigimi attim çope onda hicbirsekilde yoktu ikiside ayni test sadece birini hemen 5 dk da cektim fotosunu digerini bi 20 dk falan gecince cektim fotosunuCanım dün yaptığında bile var baya net belli bugün daha da koyulaşmışümitlenmicek bişi yok bas bas bağırıyo annesi burdayım diye
O soldaki resim dünden değil mi onda baya var canım gölge belli. İkincide de koyulaşmış belirginleşmiş iyiceAy inslalah canim kuruma cizgisi falan olabilirmiki cok ince bi cizgi diger c gibi kalin degil.. ama dun yaptigimda hic bi sekilde golge bile yoktu.. inslalah koyulasarak devam eder.. umitlenmek istemiyorum ama umutsuzda olmak istemiyorum ne gelirse Rabbimden..
Hıı şimdi anladım o zaman sağdakini baz alabilirizDun yapmadim canim onu dun yaptigimi attim çope onda hicbirsekilde yoktu ikiside ayni test sadece birini hemen 5 dk da cektim fotosunu digerini bi 20 dk falan gecince cektim fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?