Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bana transferden bugüne kadar iğnesini de verdi daha dün kesti iğnesini bi söle doktora sende
Sen kaçıncı haftandasın?
Benim 3 günde bir proluton iğnem vardı şimdi durumdan dolayı progestan iğneye çevirdi 20 gün devam edip prolutona geri dönmek istiyorum. Belki keser benimkini de komple😐

Moralim bozulmadı ama olurda tutmazsa veya tutsa da en azından ilerde ikinci çocuk için ya yumurta kalmazsa diye endişeleniyorum. Genç de değilim ki yaş 36 🤣
Benim 2. Çocuk için embriyom kalmıştı 3 tane. Çözdürdüm sadece 1 tanesi transfer edilebilecek durumdaydı. Sonra o da orta kalite düşük ihtimal dediler. Ama tuttu. İlk değerim 6 çıkmıştı çok azdı yavaş arttı sonra kanamayla düşük oldu. Herşeyin hayırlısı canım o yüzden ben de sıfırdan başladım. 40 altında tekrar denersin 2. Yi😀

Transferin 10-17 günleri arasında olanlar hiç bwlirtisiz olanlar varmı kızlar ne ağrım var ne sızım geçen akşam biraz fazla hareket ettim adet sancılarım oldu ondan sonra tek bi belirti yok batma felende yok bebwğim benden koptumu merak ediyorum yarın teste gidicem tekrqrdan ama içim içimi yiyo

Ben transfer haric 14.gundeyim hicbi belirti yok hafif gogus dolgunlugu o kdr dokununca acimiyor ama onun disinda ara ara adet agrisi cok arada ama o kdar

Back