- Konu Sahibi pembiss123
- #14.101
İkiz kese gören varmı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanamasıdır belki rengi nasıl kiKızlar bende de kana benzer lekelenme oluyor ne yapmam gerek doktoruma ulasamadım henuz
Sana iğne vermedimi hiç progeston ?Kızlar bende de kana benzer lekelenme oluyor ne yapmam gerek doktoruma ulasamadım henuz
Yok canm ben sadece progestani fitil olarak kullanıyorumSana iğne vermedimi hiç progeston ?
Anladım kuzum keşke bütün insanlar senin gibi duyarlı olabilseAnnemden başka covid pozitif çıkan yok cevremde. Korkudan kız bir kez pozitif cıktı ya ikinci negatif çıksa da icim yuzde yüz rahat etmez.
Rengi cok koyu degil bılemedım zaten kac gundur adet olacakmıs ım gibi agrı vardı suan da bu oldu doktorumda dogum da galiba off yaYerleşme kanamasıdır belki rengi nasıl ki
Bana transferden bugüne kadar iğnesini de verdi daha dün kesti iğnesini bi söle doktora sendeYok canm ben sadece progestani fitil olarak kullanıyorum
Ne duyarlılığı kız hemşire komsum var covid pozitif hasta izolasyonda olması gerekirken sağlık ocağına gidip kan vermiş.Anladım kuzum keşke bütün insanlar senin gibi duyarlı olabilse![]()
Benim de ilk transferde başıma gelmişti doktor kan ver hemen demişti. Kaçıncı gününRengi cok koyu degil bılemedım zaten kac gundur adet olacakmıs ım gibi agrı vardı suan da bu oldu doktorumda dogum da galiba off ya
Sen kaçıncı haftandasın?Bana transferden bugüne kadar iğnesini de verdi daha dün kesti iğnesini bi söle doktora sende
Benim 2. Çocuk için embriyom kalmıştı 3 tane. Çözdürdüm sadece 1 tanesi transfer edilebilecek durumdaydı. Sonra o da orta kalite düşük ihtimal dediler. Ama tuttu. İlk değerim 6 çıkmıştı çok azdı yavaş arttı sonra kanamayla düşük oldu. Herşeyin hayırlısı canım o yüzden ben de sıfırdan başladım. 40 altında tekrar denersin 2. YiMoralim bozulmadı ama olurda tutmazsa veya tutsa da en azından ilerde ikinci çocuk için ya yumurta kalmazsa diye endişeleniyorum. Genç de değilim ki yaş 36![]()
Enfekte olduğunu bildiği halde mi? Yazıktır yaaNe duyarlılığı kız hemşire komsum var covid pozitif hasta izolasyonda olması gerekirken sağlık ocağına gidip kan vermiş.
He kiz bile bile. Olan bizlere oluyor iste. Adamların evinde risk grubundan kimse yok, kendileri risk grubunda değil. Bebek var ilaç da kullanamazsın. Kul hakkı gerçekten.Enfekte olduğunu bildiği halde mi? Yazıktır yaa
Transferin 10-17 günleri arasında olanlar hiç bwlirtisiz olanlar varmı kızlar ne ağrım var ne sızım geçen akşam biraz fazla hareket ettim adet sancılarım oldu ondan sonra tek bi belirti yok batma felende yok bebwğim benden koptumu merak ediyorum yarın teste gidicem tekrqrdan ama içim içimi yiyo
He kiz bile bile. Olan bizlere oluyor iste. Adamların evinde risk grubundan kimse yok, kendileri risk grubunda değil. Bebek var ilaç da kullanamazsın. Kul hakkı gerçekten.
Öncelikle geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın. Allah hayırlı uğurlu evlat eylesin sağlıkla gelsinler annesineDün 9.gunumdu 791 cıktı sonucum doktor persembe günü keseye çağırdı. Ama karantinadayım 2 hafta sonra kalp atışına gideceğim inşallah![]()
6 haftalıgım canm suanBenim de ilk transferde başıma gelmişti doktor kan ver hemen demişti. Kaçıncı günün
Hele dur kız daha kese meşe kalp atışı hiçbir şey yok ortadaÖncelikle geçmiş olsun umarım kolay atlatırsın. Allah hayırlı uğurlu evlat eylesin sağlıkla gelsinler annesine![]()