- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.061
Tebrik ederim.Insallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz bebeginiziMerhabaevet yani hemşireleri ve doktorumu cok sevdim. İnsani olmaları güzeldi. Laboratuvarı nasıl bilmiyorum. Hataydan gelis gidiş yaptm ben. Islemlerimde cok beklemedim doktorum doğru tedavi uyguladı cok şükür tuttu. Sizde mi orda düşünüyorsunuz?
Masallah carsamba 25 indemi oldun transfer bende oyle oldum ama cesaretim yok dun yapmistim hic silik bile cikmamisti varmiydi belirtilerinKızlar günaydın transfer gününü saymazsak transferimin 6. Günü dayanamadım sabah test yaptım çok silikte olsa çıktı umutlanmalı mıyım
5. Gün blast transfer olmuştum
Çatlatma iğnesi olalı da 13 gün geçti etkisi değildir değil mi
Eki Görüntüle 2730850
Çok geçmiş olsun canım, bu beladan kurtuluş yok herkes geçirecek muhakkak, geçende bir haber vardı hamileyken covid geçiren kadının bebeği antikorlu doğmuşAnnemin covid testi pozitif cıktı. Ameliyat iptal. Hastaneye gitmeden önce 3 gün yanındaydım. 1.dereceden temaslıyım. Benim de gebelik testim pozitif cıktı. Doktor perşembe kese görmeye çağırdı. Hiborum bitti. Lutinus zaten 5 gün dayanıyor. Bir de 3 günde bir proluton var.Nerde benim hunim?
Yok ya malesef benden 9 yumurta toplandı toplamda kaç embriyo döllendi söylemediler 2 tane embriyo 3. Gün transfer edildi başkada kalmadi dediler. Zaten bundan dolayıda memnun kalmadım çünkü benim hic sorunum yok eşiminde degerleri hafif normalin altında.Öyle vardır Bi hayır bekleyip görcez inşallah bizde pozitifleri görürüz.Sakin sakin düşün bakalım nereye gideceksin diye insan öyle oluyo aklından hepsi geçiyor senşn dondurulmuş kalmadı mı
Canım keseyi gör muhakkak, genelde kese görmeyi önemsiyor doktorlar,onu da şöyle açıklıyorlar, Allah korusun dış gebelikte de beta artıyor ama bebek rahimde değil başka bir yerde gelişiyor, Allahım esirgesin. Bu da çok riskli bişey olduğu için Kesenin rahimde geliştiğinden emin olmak istiyorlar. Sende muhtemelen böyle bir ihtimal yok ama yine de Doktorunla bir görüş istersen, o seni doğru yönlendirecektirKendimi karantinaya alacam kimse bana ilaç getirmez diye ödüm kopuyor. Kese falan görmeyeyim 2 hafta ne olacak.
Canım benimm sakin ben çok ince belli belirsiz bi çizgi görüyorum emin misin sen göremediğine? Ayrıca 7.gün de erken henüz belki zarından geç kurtuldu blastosist miydi? Daha 4.günümdeyim ama düşünmüyorum 12.güne kadar erken yapar negatifi görürüm hakkına girerim diyeKizlar bugun 7. gun ama sabahki testim yine negatif. Artik yavas yavas umutsuzluğa kapilmaya baslayabilirim sanirim
Hayırlı uğurlu olsun canımm, darısı pozitifli sonuçlar almana olsun inşallah, çok heyecanlı, aslında en yorucu kısım transfer sonrası test gününü beklemek ama aynı zamanda en mucizevi kısmı. Hadi minikler tutunun annenize, ömür boyu hiç bırakmayın inşallah@Fly3646 kızlar transferden cıkalı bi saar oluyor .
hersey güzel gecti 6 embryom kalmış 5 inci güne .
1 iyi bir orta kalite embryomtransfer edildi.
digerleri iyi kaliteymiş donduruldu 4 tanesi.
benim transfer sabah 8 de oldugu için dün akşam hemşire aradı sabah idrarını yapma öyle gel desi
ben yine bir bardak gibi boşaltıp sabah kahvaltıda bşr barsak su içtim tam yerinde sıkılmışaın dedler.
transferden cok korkuyordım sadece rahmi silerken kasıldım sonra bebişler verilirken hiç hissetmedigim bi his kapladı içimi . ve bi saat sonra sürgüye idrarımı yaptım
Canım bazen oluyor öyle, bak burda kaç kişi idrarda negatif görüp 8. Gün kanda pozitifi gördü. Kaç embriyo transfer edilmişti sana, belirtin var mıydı hiç, üzme kendini , erken dahaKizlar bugun 7. gun ama sabahki testim yine negatif. Artik yavas yavas umutsuzluğa kapilmaya baslayabilirim sanirim
Canım benimm sakin ben çok ince belli belirsiz bi çizgi görüyorum emin misin sen göremediğine? Ayrıca 7.gün de erken henüz belki zarından geç kurtuldu blastosist miydi? Daha 4.günümdeyim ama düşünmüyorum 12.güne kadar erken yapar negatifi görürüm hakkına girerim diye
Canım bazen oluyor öyle, bak burda kaç kişi idrarda negatif görüp 8. Gün kanda pozitifi gördü. Kaç embriyo transfer edilmişti sana, belirtin var mıydı hiç, üzme kendini , erken daha
Merkez değiştirmeyi dene bakalım. Öyle olmasına üzüldüm 5. Güne çıksaymış bariYok ya malesef benden 9 yumurta toplandı toplamda kaç embriyo döllendi söylemediler 2 tane embriyo 3. Gün transfer edildi başkada kalmadi dediler. Zaten bundan dolayıda memnun kalmadım çünkü benim hic sorunum yok eşiminde degerleri hafif normalin altında.
Aynen deneyelim bakalım ne olacak :)Merkez değiştirmeyi dene bakalım. Öyle olmasına üzüldüm 5. Güne çıksaymış bari
Aynen canım allahım bu güzel gücünün karşılığını bebeğinle verir inşallahInşallah. Dr bugün 2 ay ara verelim. Biraz zaman geçsin oturup konuşalım başka ne yapabiliriz diye dedi. 5.gün 3 embriyom daha var çok şükür. Hiç ümidimi kaybetmedim. Evet üzüldüm ama takdir-i ilahi. Yapacak bişe yok. Ol dediği zaman olacak inaniyorumFakat gebeliğe dair, yerleşme kanamasi dâhil bütün belirtileri de yaşamıştım. Negatifi görünce çok şaşırdım Demekki aldığımız hormonlar bütün belirtileri yaşatıyo
Canım çok normal. Belirtin artık az olacak 6. Hafta bitene kadar. Çünkü rahmin gebeliğe alışıyor. Benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu. 6. Haftada sabah bi anda kusmaya başlamıştım. Bir de bebek öyle kolay kolay kopup düşen bişey değil çok sıkı yeri sağlam endişe etmeTransferin 10-17 günleri arasında olanlar hiç bwlirtisiz olanlar varmı kızlar ne ağrım var ne sızım geçen akşam biraz fazla hareket ettim adet sancılarım oldu ondan sonra tek bi belirti yok batma felende yok bebwğim benden koptumu merak ediyorum yarın teste gidicem tekrqrdan ama içim içimi yiyo
Önemli değil hiç sayılara kafanı yorma 1 tane iyi olması yeterli ki sende 3 tane varmışKızlar hastaneden aradılar,zaten dün opu olmuştum,7 yumurtadan 2 si boş çıkmıştı. 5 yumurta kaldı. 5 yumurtadan 1 i kötüymüş işlem yapmamışlar,3 tanesi iyi, dollendi dediler,1 tanesi de belli değilmiş
Moralini bozma canım unutma hepimiz bir emriyodan dünyaya geldik allah nasip etsin yeterkiKızlar hastaneden aradılar,zaten dün opu olmuştum,7 yumurtadan 2 si boş çıkmıştı. 5 yumurta kaldı. 5 yumurtadan 1 i kötüymüş işlem yapmamışlar,3 tanesi iyi, dollendi dediler,1 tanesi de belli değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?