Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben daha önce tiroid ca oldum. Tiroidim alındı. Beş yıldır ben de sürekli ilaç kullanıyorum ama hiç bu kadar yükselmemişti. 8.94 çıkmış. Doktoruma sordum tüp bebek ilaçları yapabiliyor dedi.ilaç dozumu değişti. Ama hemen düşmez herhalde bu yüzden iptal ederler mi bilmiyorum :(
Tiroid ilaci kullanmuyomusun. Dereotu ye canim ac karnina. Dereotu dengeliyor.

Annemin covid testi pozitif cıktı. Ameliyat iptal. Hastaneye gitmeden önce 3 gün yanındaydım. 1.dereceden temaslıyım. Benim de gebelik testim pozitif cıktı. Doktor perşembe kese görmeye çağırdı. Hiborum bitti. Lutinus zaten 5 gün dayanıyor. Bir de 3 günde bir proluton var.Nerde benim hunim? :eğlence:

Annemin covid testi pozitif cıktı. Ameliyat iptal. Hastaneye gitmeden önce 3 gün yanındaydım. 1.dereceden temaslıyım. Benim de gebelik testim pozitif cıktı. Doktor perşembe kese görmeye çağırdı. Hiborum bitti. Lutinus zaten 5 gün dayanıyor. Bir de 3 günde bir proluton var.Nerde benim hunim? :eğlence:
Canım geçmiş olsun ama ilaçlarını aksatma

Yaa Rabbim annene tez vakitte şifa versin.. İnşallah sana bulașmamıştır. Hic belli olmaz 😒 ilac verirler sana yaa ama yine de kendini izole etmende fayda var.. Iyi düşünelim 🤲

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah sana bulaşmamıştır. Allah bebişleri korumuştur🙏 Annen nasıl peki hiç belirti var mıydı?

@Fly3646 kızlar transferden cıkalı bi saar oluyor .
hersey güzel gecti 6 embryom kalmış 5 inci güne .
1 iyi bir orta kalite embryomtransfer edildi.
digerleri iyi kaliteymiş donduruldu 4 tanesi.
benim transfer sabah 8 de oldugu için dün akşam hemşire aradı sabah idrarını yapma öyle gel desi
ben yine bir bardak gibi boşaltıp sabah kahvaltıda bşr barsak su içtim tam yerinde sıkılmışaın dedler.
transferden cok korkuyordım sadece rahmi silerken kasıldım sonra bebişler verilirken hiç hissetmedigim bi his kapladı içimi . ve bi saat sonra sürgüye idrarımı yaptım
Çok güzel canım maşallah o his dünyalara bedel bana ultrason fotoğrafını da vermişlerdi 2 küçük ışık parçası gözüküyordu 😀

Kızlar günaydın transfer gününü saymazsak transferimin 6. Günü dayanamadım sabah test yaptım çok silikte olsa çıktı umutlanmalı mıyım 🙈
5. Gün blast transfer olmuştum
Çatlatma iğnesi olalı da 13 gün geçti etkisi değildir değil mi 😇
Eki Görüntüle 2730850
Tebrikler,hayırlı olsun, Hamilesin 👏👏😊

İnşallah canım. Kime sorsam normal diyor ama ben tedirgin oluyorum ama 6. Gune rağmen degerim normal görünüyor bilmiyorum inşallah sağlıklıdr. Rabbim seninde kaybının yerini tez vakitte sağlıklı bebisle doldursun inşallah 🤲🤲
Sağolasın Canım inşallah 🙏🏻6. Gün için gayet iyi değerin olumlu düşün oldu inşallah 😊🙏🏻

Ayy şansa bak yaa dur bakalım belki hemen bulamamıştır dua edelim. Öyle olsun yaaa 🙏🏻

Çok güzel canım maşallah o his dünyalara bedel bana ultrason fotoğrafını da vermişlerdi 2 küçük ışık parçası gözüküyordu 😀
evet canım bende aldım . ben cok ötlek biriyim . spektrum falan canımı acıtır benim . hatta içeriye girecek boruuı kafama takmıştım . ama embryom geldigi an . çok değişik bi his tarifi yok önceden böyle bişi hissetmedim

Ayyy belki bulasmamistir. Aynı evde karı kocaya bulasmiyo bazen.
Eğer varsa ki inşallah yoktur. Bugün yarın çıkar belirti. Sen bol bol meyve ye vitamin olsun.
Annecigine de şifa versin Allah. 🙏

Ay bir bu eksikti ya sana da yaptilar mi test canim

Canım bulasmamis olsa da temaslıyım. Riske atamam 14 gün izolasyon mecbur.
İzole et zaten kendini canım sen kendi ilaçlarını kullanmaya devam et gidip korona testi bile verme sadece karantinada kal inşallah bulaşmamıştr rahat gecirirsjn bu 14 günü vee sonunda da bebislerinin kalp atışlarını keseleriyle birlikte görürsün inşallah 😊 🤲

Back