Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ayyy belki bulasmamistir. Aynı evde karı kocaya bulasmiyo bazen.
Eğer varsa ki inşallah yoktur. Bugün yarın çıkar belirti. Sen bol bol meyve ye vitamin olsun.
Annecigine de şifa versin Allah. 🙏
Yanlış çıkma ihtimaline karşı yeniden kültür almışlar. Sabahtan beri eczane arıyorum bende belirti yok annemde de yoktu. Doktoru aradım prolutonu progestanla değiştirdi. 14 günlük ilaç depolayıp karantinaya.

İzole et zaten kendini canım sen kendi ilaçlarını kullanmaya devam et gidip korona testi bile verme sadece karantinada kal inşallah bulaşmamıştr rahat gecirirsjn bu 14 günü vee sonunda da bebislerinin kalp atışlarını keseleriyle birlikte görürsün inşallah 😊 🤲
Valla öyle olacak herhalde. Persembe gunu keseye çağırmıştı doktor 2 hafta sonra gitcez artık 😊

Ayy şansa bak yaa dur bakalım belki hemen bulamamıştır dua edelim. Öyle olsun yaaa 🙏🏻
Gelince hepsi üst üste geliyor tam kafayı yemelik. Bizde eşimle semptom yok. Annemde de yok hafif geçiriyor. Bulaştıysa şu an biz de hafif geçiriyoruz bilmiyorum.

Evet işte Timur hocanın kendisi bakmıyor ama nasıldır tam bilemiyorum tecrübe çok yok urfada o nedenle iyi veya kötü denmiyor ama umarım iyi çıkar. Diyarbakır daha uzak sanki biz antepe 1.5 saatte gidiyoruz. Bende Bahçeci Umay arasında kalmıştım umaya gittim hayırlısı olsun dediğin gibi şans birazda ben pozitifi görünce çok sevinmiştim ilk denemem diye ama kimyasal oldu işte şanssızlık bazen vücudunda Bi enfeksiyon veya başka sebepler neden olabiliyor kimyasala
Canim herşeyde bir hayır vardır. Inşallah bir sonraki denemelerimizde bizde pozitif sonucları görürüz 🙏 Pes etmemek lazım mücadelemizi verelim gerisi Allahın takdirine kalmış. Alında ben Ankara Bahçeci ye gitsem diye şimdide fikir değiştirdim kafam karmakarışık oldu orda öğretmen evinde kalırız diye düşündüm aklımda deli sorular bakalım 😁

Rabbim hayırlısini nasip etsin belkide ikiz kısmet olcak sana da 😍 kac yumos toplandı peki.? Esinin sperm degerleri normalmiydi? Bende umayda yaptrcaktim ebru ersoy' a o medikalparktaydi umayla anlaşmalı çalışıyor. Ama orda değil adana üniversite hastahanesnde raporlu yaptrmak nasip oldu😊
Merhaba:) Peki memnun kaldınız mi Adana üniversite hastanesinden?

Merhaba:) Peki memnun kaldınız mi Adana üniversite hastanesinden?
Merhaba😊 evet yani hemşireleri ve doktorumu cok sevdim. İnsani olmaları güzeldi. Laboratuvarı nasıl bilmiyorum. Hataydan gelis gidiş yaptm ben. Islemlerimde cok beklemedim doktorum doğru tedavi uyguladı cok şükür tuttu. 🤲 Sizde mi orda düşünüyorsunuz?

Tamam gülüm haber bekliyorum mutlaka.
Bana doktor kan verme gel keseye bakalım dedi. Gidemiyom😕
Sağlık olsun canım Allah beterinden saklasın inşallah. Annen tekrar test versin bakalım belkide yanlışlık olmuştur gerçekten.. Ve covid yokturdur inşallah sende de

Sağlık olsun canım Allah beterinden saklasın inşallah. Annen tekrar test versin bakalım belkide yanlışlık olmuştur gerçekten.. Ve covid yokturdur inşallah sende de
He ikinciye test yapmışlar sonuç bekliyoruz. Çıkıp çıkmaması hiç önemli degil şu an ben sonuç ne olursa olsun 14 gün izolasyondayim. Şüphelendiğim halde çıkamam büyük vebal

Kızlar benim negatif oldu
Gerçekten çok zor.
Allah hepimize sabır versin.
Hakkınızı helal edin
Canım benimde negatif oldu üzme kendii.Motive olmaya çalış bi sonraki denemende inşallah olur. Ben öyle yaptim Hayırlısı böyleymiş dedim mücadele etmeye devam asla pes etmek yok Inşallah başaricaz 🙏

Gelince hepsi üst üste geliyor tam kafayı yemelik. Bizde eşimle semptom yok. Annemde de yok hafif geçiriyor. Bulaştıysa şu an biz de hafif geçiriyoruz bilmiyorum.
Ay annen hafif geçiriyormuş sevindim valla çokça geçmiş olsun 🙏🏻 inşallah bulaşmamıştır. Valla öyle gelince herşey üstüste gelir zaten

Canim herşeyde bir hayır vardır. Inşallah bir sonraki denemelerimizde bizde pozitif sonucları görürüz 🙏 Pes etmemek lazım mücadelemizi verelim gerisi Allahın takdirine kalmış. Alında ben Ankara Bahçeci ye gitsem diye şimdide fikir değiştirdim kafam karmakarışık oldu orda öğretmen evinde kalırız diye düşündüm aklımda deli sorular bakalım 😁
Öyle vardır Bi hayır bekleyip görcez inşallah bizde pozitifleri görürüz. 🙏🏻 Sakin sakin düşün bakalım nereye gideceksin diye insan öyle oluyo aklından hepsi geçiyor 😁 senşn dondurulmuş kalmadı mı

Kızlar günaydın transfer gününü saymazsak transferimin 6. Günü dayanamadım sabah test yaptım çok silikte olsa çıktı umutlanmalı mıyım 🙈
5. Gün blast transfer olmuştum
Çatlatma iğnesi olalı da 13 gün geçti etkisi değildir değil mi 😇
Eki Görüntüle 2730850
Çok güzel canım, bebişin seninle bence, Allah daim etsin, karnında kocaman olsun büyüsün inşallah 🥰💐🎊

Back