- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #14.041
Yanlış çıkma ihtimaline karşı yeniden kültür almışlar. Sabahtan beri eczane arıyorum bende belirti yok annemde de yoktu. Doktoru aradım prolutonu progestanla değiştirdi. 14 günlük ilaç depolayıp karantinaya.Ayyy belki bulasmamistir. Aynı evde karı kocaya bulasmiyo bazen.
Eğer varsa ki inşallah yoktur. Bugün yarın çıkar belirti. Sen bol bol meyve ye vitamin olsun.
Annecigine de şifa versin Allah.
Valla öyle olacak herhalde. Persembe gunu keseye çağırmıştı doktor 2 hafta sonra gitcez artıkİzole et zaten kendini canım sen kendi ilaçlarını kullanmaya devam et gidip korona testi bile verme sadece karantinada kal inşallah bulaşmamıştr rahat gecirirsjn bu 14 günü vee sonunda da bebislerinin kalp atışlarını keseleriyle birlikte görürsün inşallah
Ikiz olunca kese de hemen görünüyor demekkiValla öyle olacak herhalde. Persembe gunu keseye çağırmıştı doktor 2 hafta sonra gitcez artık
Gelince hepsi üst üste geliyor tam kafayı yemelik. Bizde eşimle semptom yok. Annemde de yok hafif geçiriyor. Bulaştıysa şu an biz de hafif geçiriyoruz bilmiyorum.Ayy şansa bak yaa dur bakalım belki hemen bulamamıştır dua edelim. Öyle olsun yaaa
Çağırdı ama görebilecek miydik onu da bilmiyorum kiIkiz olunca kese de hemen görünüyor demekki
TecrübesizlikÇağırdı ama görebilecek miydik onu da bilmiyorum ki
Canim herşeyde bir hayır vardır. Inşallah bir sonraki denemelerimizde bizde pozitif sonucları görürüzEvet işte Timur hocanın kendisi bakmıyor ama nasıldır tam bilemiyorum tecrübe çok yok urfada o nedenle iyi veya kötü denmiyor ama umarım iyi çıkar. Diyarbakır daha uzak sanki biz antepe 1.5 saatte gidiyoruz. Bende Bahçeci Umay arasında kalmıştım umaya gittim hayırlısı olsun dediğin gibi şans birazda ben pozitifi görünce çok sevinmiştim ilk denemem diye ama kimyasal oldu işte şanssızlık bazen vücudunda Bi enfeksiyon veya başka sebepler neden olabiliyor kimyasala
Sen bugün kan verecek misin?Tecrübesizlikhayırlısı olsun inşallah sen kendine cok dikkat et
Merhaba:) Peki memnun kaldınız mi Adana üniversite hastanesinden?Rabbim hayırlısini nasip etsin belkide ikiz kısmet olcak sana dakac yumos toplandı peki.? Esinin sperm degerleri normalmiydi? Bende umayda yaptrcaktim ebru ersoy' a o medikalparktaydi umayla anlaşmalı çalışıyor. Ama orda değil adana üniversite hastahanesnde raporlu yaptrmak nasip oldu
Yarın düşünüyordum canımSen bugün kan verecek misin?
Tamam gülüm haber bekliyorum mutlaka.Yarın d
Yarın düşünüyordum canım
MerhabaMerhaba:) Peki memnun kaldınız mi Adana üniversite hastanesinden?
Sağlık olsun canım Allah beterinden saklasın inşallah. Annen tekrar test versin bakalım belkide yanlışlık olmuştur gerçekten.. Ve covid yokturdur inşallah sende deTamam gülüm haber bekliyorum mutlaka.
Bana doktor kan verme gel keseye bakalım dedi. Gidemiyom
Cok sağol canim.Canım testin cok güzel çıkmış maşallah yaa ikiz de değil diyorsun
He ikinciye test yapmışlar sonuç bekliyoruz. Çıkıp çıkmaması hiç önemli degil şu an ben sonuç ne olursa olsun 14 gün izolasyondayim. Şüphelendiğim halde çıkamam büyük vebalSağlık olsun canım Allah beterinden saklasın inşallah. Annen tekrar test versin bakalım belkide yanlışlık olmuştur gerçekten.. Ve covid yokturdur inşallah sende de
Canım benimde negatif oldu üzme kendii.Motive olmaya çalış bi sonraki denemende inşallah olur. Ben öyle yaptim Hayırlısı böyleymiş dedim mücadele etmeye devam asla pes etmek yok Inşallah başaricazKızlar benim negatif oldu
Gerçekten çok zor.
Allah hepimize sabır versin.
Hakkınızı helal edin
Ay annen hafif geçiriyormuş sevindim valla çokça geçmiş olsunGelince hepsi üst üste geliyor tam kafayı yemelik. Bizde eşimle semptom yok. Annemde de yok hafif geçiriyor. Bulaştıysa şu an biz de hafif geçiriyoruz bilmiyorum.
Öyle vardır Bi hayır bekleyip görcez inşallah bizde pozitifleri görürüz.Canim herşeyde bir hayır vardır. Inşallah bir sonraki denemelerimizde bizde pozitif sonucları görürüzPes etmemek lazım mücadelemizi verelim gerisi Allahın takdirine kalmış. Alında ben Ankara Bahçeci ye gitsem diye şimdide fikir değiştirdim kafam karmakarışık oldu orda öğretmen evinde kalırız diye düşündüm aklımda deli sorular bakalım
Çok güzel canım, bebişin seninle bence, Allah daim etsin, karnında kocaman olsun büyüsün inşallahKızlar günaydın transfer gününü saymazsak transferimin 6. Günü dayanamadım sabah test yaptım çok silikte olsa çıktı umutlanmalı mıyım
5. Gün blast transfer olmuştum
Çatlatma iğnesi olalı da 13 gün geçti etkisi değildir değil mi
Eki Görüntüle 2730850
Acıbadem Maslak'ta yaptırdım canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?