- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
- Konu Sahibi pembiss123
- #14.001
Di mi yaaaIkizden bi gözüm korktu sonra cengaver ruhum açığa çıktı dedim ki millet yaptıysa ben de yaparım![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di mi yaaaIkizden bi gözüm korktu sonra cengaver ruhum açığa çıktı dedim ki millet yaptıysa ben de yaparım![]()
İnşallah canım. Kime sorsam normal diyor ama ben tedirgin oluyorum ama 6. Gune rağmen degerim normal görünüyor bilmiyorum inşallah sağlıklıdr. Rabbim seninde kaybının yerini tez vakitte sağlıklı bebisle doldursun inşallahBenim transferin 4. Günü sabah aşırı baş dönmesi olmuştu. Ama 9. Günden itibaren adet ağrısını daha fazla hissettim. Sen öyle düşğnme hemen artar değerin
Teşekkür ederim canım. İnşallah benimkiler de kaliteli çıkar.Benim de 18 kasımda yumurta toplama işlemim vardı. 7 çıkmıstı aynı 2 si olgunlaşmamıştı. 5 i döllendi. 4 tanesi 5. Güne ulaştı. 3 ünü dondurduk biri de şimdi benimle. Perşembe günü kan testi yaptıracagım. Ve transfer edilen kaliteliydi. Tabi burdan sonrası Allah’ın takdiri. Demem o kii bence 5 az değil![]()
Değildir canım çatlatmamın etkisi 10 gün diyorlar genelde. Maşallah pozitifKızlar günaydın transfer gününü saymazsak transferimin 6. Günü dayanamadım sabah test yaptım çok silikte olsa çıktı umutlanmalı mıyım
5. Gün blast transfer olmuştum
Çatlatma iğnesi olalı da 13 gün geçti etkisi değildir değil mi
Eki Görüntüle 2730850
İnş öyledirDeğildir canım çatlatmamın etkisi 10 gün diyorlar genelde. Maşallah pozitifkaç tane koyulmuştu sana embriyo?
Tutunmuştur belli etmiş kendini zaten. Kan testin ne zaman olacak?İnş öyledir1 adet blast zaten başka embriyomda yoktu
9 adet emb oluştu 3. Güne hepsi geldi ama
5. Güne tek 1 tane kalmıştı
Bordo berelim tutunmuştur inşallah![]()
Canım çok üzüldüm. Çok zor. İnşallah yine denersin bir dahaki denemende tutarKızlar benim negatif oldu
Gerçekten çok zor.
Allah hepimize sabır versin.
Hakkınızı helal edin
Canım 13.30 da burda ol dedi doktor heyecan olmaz mı kaç gündür uyuyamıyorumFly3646 gülüm yarın transferin kacta? Heyecan var mı?
Günaydın hemen git kan baktır :) sanırım transfer ettiklerinde ben de dayanamayıp yaparım:)bir şey soracağım çatlatma iğnesi dediğiniz opu da vurulduğumuz demi? Transfer ettikten sonra iğne oluyor mu?Kızlar günaydın transfer gününü saymazsak transferimin 6. Günü dayanamadım sabah test yaptım çok silikte olsa çıktı umutlanmalı mıyım
5. Gün blast transfer olmuştum
Çatlatma iğnesi olalı da 13 gün geçti etkisi değildir değil mi
Eki Görüntüle 2730850
İnşallah artar canım bakalım amh kaç çıkacakAmiin,Hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirsin bestes,benimde ilk gün adetli gittiğimde 5 yumurtam vardı,bugün gittiğimde 2 adet kalmışamh için kan verdim,klomen de 3. güne devam,çarşamba belli olacak,rezervde yükselme olursa başlanır,olmazsa bir dahaki aya nasip,sabır diyecez artık
![]()
Catlatma iğnesi ovitrelle. Bide gonapeptyl igne var o da yardımcı oluyor. Ben opudan 2 gün önce 2 gonapeptyl 1 ovitrelle vuruldum. Transfer sonrasi da 3. gün 1 gonapeptyl daha vurulmuşum. Merak ettiğin sorunun cevabi budur umarımGünaydın hemen git kan baktır :) sanırım transfer ettiklerinde ben de dayanamayıp yaparım:)bir şey soracağım çatlatma iğnesi dediğiniz opu da vurulduğumuz demi? Transfer ettikten sonra iğne oluyor mu?
Güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninleCanım 13.30 da burda ol dedi doktor heyecan olmaz mı kaç gündür uyuyamıyorum![]()
Evet ovitrelle oldum ben 1 kere opudan 36 saat önce yani ayın 18inde. Üzerinden 13 gün geçmiş oluyor içerisinde hcg olduğu için etkisi geçmiştir inşGünaydın hemen git kan baktır :) sanırım transfer ettiklerinde ben de dayanamayıp yaparım:)bir şey soracağım çatlatma iğnesi dediğiniz opu da vurulduğumuz demi? Transfer ettikten sonra iğne oluyor mu?
Kaç lt misakın o kadar içme zorlanırsın. Ben ilk transferimdeçok zorlanmıştım. 2.'de arastirdim. Idrar kesesi 350 500 ml sıvı aliyor. Sabah kalkip mesaneyi boşaltmıştım. 2, 3 bardak su içmiştim. O kadar. Transfer zamani cok güzel sıkıştığımı söylediler. Hem transfer güzel geçti, hem de ben rahat ettim.
bana da dua edin kızlarrGüzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle![]()
Hayırlı olsun canım bebeklerin seninlenkalacak inşallah dualarimdasinFly3646 kızlar transferden cıkalı bi saar oluyor .
hersey güzel gecti 6 embryom kalmış 5 inci güne .
1 iyi bir orta kalite embryomtransfer edildi.
digerleri iyi kaliteymiş donduruldu 4 tanesi.
benim transfer sabah 8 de oldugu için dün akşam hemşire aradı sabah idrarını yapma öyle gel desi
ben yine bir bardak gibi boşaltıp sabah kahvaltıda bşr barsak su içtim tam yerinde sıkılmışaın dedler.
transferden cok korkuyordım sadece rahmi silerken kasıldım sonra bebişler verilirken hiç hissetmedigim bi his kapladı içimi . ve bi saat sonra sürgüye idrarımı yaptım
Ayın 7 si istedi doktorum 6 günüm var öncesinde yaparım sanırım idrarda çıktığı için bekleyemem gibi zaten dayanamadım yaptım onu daTutunmuştur belli etmiş kendini zaten. Kan testin ne zaman olacak?