Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Tiroid ilaci kullanmuyomusun. Dereotu ye canim ac karnina. Dereotu dengeliyor.

Annemin covid testi pozitif cıktı. Ameliyat iptal. Hastaneye gitmeden önce 3 gün yanındaydım. 1.dereceden temaslıyım. Benim de gebelik testim pozitif cıktı. Doktor perşembe kese görmeye çağırdı. Hiborum bitti. Lutinus zaten 5 gün dayanıyor. Bir de 3 günde bir proluton var.Nerde benim hunim?

Canım geçmiş olsun ama ilaçlarını aksatma

Yaa Rabbim annene tez vakitte şifa versin.. İnşallah sana bulașmamıştır. Hic belli olmaz ilac verirler sana yaa ama yine de kendini izole etmende fayda var.. Iyi düşünelim

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah sana bulaşmamıştır. Allah bebişleri korumuştur Annen nasıl peki hiç belirti var mıydı?

Çok güzel canım maşallah o his dünyalara bedel bana ultrason fotoğrafını da vermişlerdi 2 küçük ışık parçası gözüküyordu

Tebrikler,hayırlı olsun, Hamilesin

Sağolasın Canım inşallah 6. Gün için gayet iyi değerin olumlu düşün oldu inşallah

Ayy şansa bak yaa dur bakalım belki hemen bulamamıştır dua edelim. Öyle olsun yaaa

Çok güzel canım maşallah o his dünyalara bedel bana ultrason fotoğrafını da vermişlerdi 2 küçük ışık parçası gözüküyordu
evet canım bende aldım . ben cok ötlek biriyim . spektrum falan canımı acıtır benim . hatta içeriye girecek boruuı kafama takmıştım . ama embryom geldigi an . çok değişik bi his tarifi yok önceden böyle bişi hissetmedim

Ayyy belki bulasmamistir. Aynı evde karı kocaya bulasmiyo bazen.
Eğer varsa ki inşallah yoktur. Bugün yarın çıkar belirti. Sen bol bol meyve ye vitamin olsun.
Annecigine de şifa versin Allah.

Ay bir bu eksikti ya sana da yaptilar mi test canim

Canım bulasmamis olsa da temaslıyım. Riske atamam 14 gün izolasyon mecbur.
İzole et zaten kendini canım sen kendi ilaçlarını kullanmaya devam et gidip korona testi bile verme sadece karantinada kal inşallah bulaşmamıştr rahat gecirirsjn bu 14 günü vee sonunda da bebislerinin kalp atışlarını keseleriyle birlikte görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…