Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Cok sukur canim tek transferim oldu 6.gun embryosuydu 19 kasim transferim oldu 24 kasim da test yapmaya basladim hergun biraz cizikler koyulasmaya basladi bugunde kan daki deger 339 cikti hayirlisi bakalim
AA aynı gün transfer olmuşuz bende dayanamadım 8. Gün kanda test yaptım 227 çıkmıştı tek embro inş hayırlısı olur hakkımızda

4,5 gün olmuştu o gün daha da erkendi
ben transferden 5 gun sonra dayanamayip test ettim hafif silik cikmisti ama sabah idrarinda daha net gozukuyordu ve testlerim erken gebelik icin seninkiler nasil belki yaniltabilir o yuzden az 2 gun daha bekle yoksa erken testiyle yap hepimizin embryo su bide gun olarak farkli ya simdi benimki 6.ci gun embryo ydu ona gore hesap et canim bi bekle az daha

Ben de 10 kasım akrebim benim gibi akrep olucaksa olabilir sıkıntı yok
Ayy ne güzel ahnıymışız sen pozitif Bi insansın çok belli maşallah valla senin gibi olacaksa olabilir ama benim gibi olacaksa olmasın hep takıntılıyım

Canım sen naptın son yazdıklarını göremedim kan değerine ne dedi doktor nezaman gideceksin kese için
Güzel dedi ama dört gün sonra ver dedi ona göre bişey der sanırım kese için benim çok düşüklerim oldugu için kimse emin olamıyo hamilelik sağlıklımı değilmi diye çarşanba bakalım kaç çıkıcak ilk ve ikinci değerlerim elhamdülillah güzel dedi sorun yok dedi çarşanbayı bekliyorum şimdi merakla sabırla

Kısmet canım. Bir sıkıntım olmadığı için tutar diye düşünüyorum ama tutmayabilir de. Böyle vakalarda var.

Canım tebrik ederim gözünüz Aydın ben normal test yaptım canım. Erken gebelik testleri doğru çıkmayabiliyor falan dendi ondan ona hiç girişmedim.

Hadi inşallah canım doktor iyi dediyse sorun yoktur hbr ver mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…