- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.681
Hımm anladım canım aman sağlıklı ilerlesin de hesaplara bakarızVar canım. Zaten o sana transfer oldugunda 2 haftalık civarı bi bebek sayılıyor. Anlaması biraz karışık gelebilir ama öyle biliyorum
Maşallah gözün aydınCanim az once test sonucum geldi 339 cikti sevineyimmi :) galiba hamileyim kizlar carsamba tekrar test edicekmisim 18de ultrason Allah izin verirse.. darisi bu platformdaki tum arkadaslarima
Tamam canım sağol hayırlısı bakalım kıçımı kırıp otursam iyi olacak galiba test gününe kadar6 gün sonuç almak için çok erken. Ilk idrar da değilse gebelik olduğu halde negatif çıkması cok normal. Strese girme daha vakit var
4,5 gün olmuştu o gün daha da erkendiSabahki idrar değilse belki ondan çıkmamıştır. O gün kaçıncı gündü ki test yaptığında?
Ben hiç bişey göremedimBen sanki gölge gibi görüyorum
AA aynı gün transfer olmuşuzCok sukur canim tek transferim oldu 6.gun embryosuydu 19 kasim transferim oldu 24 kasim da test yapmaya basladim hergun biraz cizikler koyulasmaya basladi bugunde kan daki deger 339 cikti hayirlisi bakalim
ben transferden 5 gun sonra dayanamayip test ettim hafif silik cikmisti ama sabah idrarinda daha net gozukuyordu ve testlerim erken gebelik icin seninkiler nasil belki yaniltabilir o yuzden az 2 gun daha bekle yoksa erken testiyle yap hepimizin embryo su bide gun olarak farkli ya simdi benimki 6.ci gun embryo ydu ona gore hesap et canim bi bekle az daha4,5 gün olmuştu o gün daha da erkendi
inanamiyorum sen nerde yaptirdin tupbebegini canim insh hayirlisi olsunAA aynı gün transfer olmuşuzbende dayanamadım 8. Gün kanda test yaptım 227 çıkmıştı tek embro inş hayırlısı olur hakkımızda
Acıbadem atakent hastanesinde canım seninanamiyorum sen nerde yaptirdin tupbebegini canim insh hayirlisi olsun
Canım sen naptın son yazdıklarını göremedim kan değerine ne dedi doktor nezaman gideceksin kese içinMaşa
Maşallah gözün aydın
ben memorialde yaptirdim canim arkadasimda acibademde yaptirmisti simdi oglu 1 yasindaAcıbadem atakent hastanesinde canım sen
Ne güzel ya inş hayırlısı ile devamı gelir canımben memorialde yaptirdim canim arkadasimda acibademde yaptirmisti simdi oglu 1 yasinda
inshaAllah Rabbim herkeze ilk denemede nasib etsin ugrastirmasin kimseyiNe güzel ya inş hayırlısı ile devamı gelir canım
Ayy ne güzel ahnıymışızBen de 10 kasım akrebimbenim gibi akrep olucaksa olabilir sıkıntı yok
Güzel dedi ama dört gün sonra ver dedi ona göre bişey der sanırım kese için benim çok düşüklerim oldugu için kimse emin olamıyo hamilelik sağlıklımı değilmi diye çarşanba bakalım kaç çıkıcak ilk ve ikinci değerlerim elhamdülillah güzel dedi sorun yok dedi çarşanbayı bekliyorum şimdi merakla sabırlaCanım sen naptın son yazdıklarını göremedim kan değerine ne dedi doktor nezaman gideceksin kese için
Kısmet canım. Bir sıkıntım olmadığı için tutar diye düşünüyorum ama tutmayabilir de. Böyle vakalarda var.Olabilir o zaman. Yeni gelmiş zaten bu ekip ben bilmiyordum. Eylülde başlamıştı benim opu 2 adet bekletip rahim dinlendirme yapmıştı anca kasımda olabildim transfer süreci uzamıştı benim. İnşallah pozitif alırsınmerakla takip edicem seni urfayı çok merak ediyorum bu konuda
Canım tebrik ederim gözünüz Aydınben transferden 5 gun sonra dayanamayip test ettim hafif silik cikmisti ama sabah idrarinda daha net gozukuyordu ve testlerim erken gebelik icin seninkiler nasil belki yaniltabilir o yuzden az 2 gun daha bekle yoksa erken testiyle yap hepimizin embryo su bide gun olarak farkli ya simdi benimki 6.ci gun embryo ydu ona gore hesap et canim bi bekle az daha
Hadi inşallah canım doktor iyi dediyse sorun yoktur hbr ver mutlakaGüzel dedi ama dört gün sonra ver dedi ona göre bişey der sanırım kese için benim çok düşüklerim oldugu için kimse emin olamıyo hamilelik sağlıklımı değilmi diye çarşanba bakalım kaç çıkıcak ilk ve ikinci değerlerim elhamdülillah güzel dedi sorun yok dedi çarşanbayı bekliyorum şimdi merakla sabırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?