- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.661
Yat bacım keyfini çıkar. Bırak kocan yapsın toplasin temizlesinSelamlar kızlar, evet bu sabah transfer oldum. Şimdi ne yapıyoz ne yapmıyozbir hafta yatma fırsatı bulduğum bu süreci nasıl geçirmeliyim?
Daha erken canım yarın sabah ilk idrarla dene bir de.Kızlar ben başka bi test yaptım az önce sonuç negatifo günkü test yanlıştı kesin. Ya da erken belki de daha bilemiyorum 6 gün bitti dolu dolu
Bana da öyle geliyorBu gidişle bizim bebeler de uzaktan egitim mağduru olacak
Bence yok olsa çıkardı artık azıcık da olsaDaha erken canım yarın sabah ilk idrarla dene bir de.
Testi ilk idrarla yapmalısın canımBence yok olsa çıkardı artık azıcık da olsa
Evet ama ben önceki gebeliğimde de böyle herhangi bir zamanda yapmıştım onda pat diye çıkmıştıTesti ilk idrarla yapmalısın canım
Ilk idrar mi canım bu?Bence yok olsa çıkardı artık azıcık da olsa
Şuan boşuna üzülüyorsun canım yarın sabah ilk idrarla tekrar yap kendine stres yapma etkileme bebeği deEvet ama ben önceki gebeliğimde de böyle herhangi bir zamanda yapmıştım onda pat diye çıkmıştıherşeye hazırlıklıydım zaten
Bilmiyorum ki açıkçası sormadım ya ama her halde hamileliği destekliyormuş.Neden 10 gün sonra vurulmanı şstediğini söylemiş miydi ? Sebebini merak ettim gerçekten
Değil canımIlk idrar mi canım bu?
Yok yok yapmıyorum geçer zaten birazdan olcağı varsa olur yoksa olmaz ne yapalımŞuan boşuna üzülüyorsun canım yarın sabah ilk idrarla tekrar yap kendine stres yapma etkileme bebeği de
6 gün sonuç almak için çok erken. Ilk idrar da değilse gebelik olduğu halde negatif çıkması cok normal. Strese girme daha vakit varDeğil canım
Aaa çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz kaçıncı gün embriyosu canım çift transfer mi bird e bugün kaçıncı gününCanim az once test sonucum geldi 339 cikti sevineyimmi :) galiba hamileyim kizlar carsamba tekrar test edicekmisim 18de ultrason Allah izin verirse.. darisi bu platformdaki tum arkadaslarima
Aynen keşke hemen öğrenmenin bi yolu olsa hem mutluyum hem hüzünlü üstelik hem umutluyum hem umutsuz karmakarışık birşey gene de inanmaktan vazgeçmiyorumBana da geçmiyor daha 2. Günümdeyim öğrenmeme 7 gün daha var. Sürekli de kasıklarıma batma oluyor. İyice psikopata bağladımkeşke hemen tutunup tutunmadığını gösteren bişey olsaydı
Çok güzel çıkmış sonucun maşallahCanim az once test sonucum geldi 339 cikti sevineyimmi :) galiba hamileyim kizlar carsamba tekrar test edicekmisim 18de ultrason Allah izin verirse.. darisi bu platformdaki tum arkadaslarima
Sabahki idrar değilse belki ondan çıkmamıştır. O gün kaçıncı gündü ki test yaptığında?Kızlar ben başka bi test yaptım az önce sonuç negatifo günkü test yanlıştı kesin. Ya da erken belki de daha bilemiyorum 6 gün bitti dolu dolu
Cok sukur canim tek transferim oldu 6.gun embryosuydu 19 kasim transferim oldu 24 kasim da test yapmaya basladim hergun biraz cizikler koyulasmaya basladi bugunde kan daki deger 339 cikti hayirlisi bakalimAaa çok sevindim ne güzel haberler alıyoruz kaçıncı gün embriyosu canım çift transfer mi bird e bugün kaçıncı gününAllah tamamına erdirsin inşallah
Ben sanki gölge gibi görüyorumBence yok olsa çıkardı artık azıcık da olsa
sagol canim yok arkadasimin ikizleri oldu onda ilk testte 700 cikmisti yani benimki onun yarisi.. ikiz olmasi mumkun degilÇok güzel çıkmış sonucun maşallahkaçıncı gün embriyosuydu ve kaö tane koyulmuştu? İkiz mi acaba yüksek geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?