- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
- #13.621
Aynen bende öyle yapıcam bekledim biraz daha beklerimBende öyle yaptım canım diğer adetimde başladım. En sağlıklısı o.
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende öyle yapıcam bekledim biraz daha beklerimBende öyle yaptım canım diğer adetimde başladım. En sağlıklısı o.
Bugün varsa çıkacak inşallahYok canim hiç yapmadim.
Evde boşta test var ona rağmen yapmadim.
Çünkü çok stres yapıyorum.
Bugün kanda baktiracagim inşaallah
Olabilir o zaman. Yeni gelmiş zaten bu ekip ben bilmiyordum. Eylülde başlamıştı benim opu 2 adet bekletip rahim dinlendirme yapmıştı anca kasımda olabildim transfer süreci uzamıştı benim. İnşallah pozitif alırsınMehmet Serdar Gülşen doktorumun adı. Bir de uzman doktor Burak Caner var ama o laboratuvarda calisiyir, embriyolog olabilir
Ben dün kan testi verdim 17.76 cıktı oda sanırım pregnyl iğnesi vurulmuştum onun etkisi yarın tekrarliycam ama negatif malesef.İnsallah diğer kızların hepsi pozitif olur dualarım sizlerle@hayrusz S SENA28 @Arzurum @Katfarseyma kızlar güzel sonuçlarınız olsun inşallah sizden haber bekliyoruz ♥
Amin inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruzBana da dua edin kızlar kan vermeye gideceğim inşallah Rabbim nasip eder![]()
Beni ne kadar mutlu ettin inanamazsin.Bugün varsa çıkacak inşallahdualarım seninle
![]()
Geçen kavga ettiğin bayan olmasınBen de diş hastanesinin orada oturuyorum![]()
Kız kimle kavga etmiştim kiGeçen kavga ettiğin bayan olmasın![]()
Aynen canım doğru öyle daha da kan vermedimYok canım arkadaşımız 5. Günde negatif görmüştü, 8. Günde de direk kan testi yaptırıp 200lü bi değer görmüştü yanlışım yoksa
Geçen kavga ettiğin bayan olmasın![]()
Takılıyordum zaten, can derdine düşmüşüz kimseyle uğraşacak halimiz mi varKız kimle kavga etmiştim kikimseyle etmedim kavga
![]()
Heee şimdi düştü jeton Allah iyiliğini. Versin kafa kalmadı ki bendeTakılıyordum zaten, can derdine düşmüşüz kimseyle uğraşacak halimiz mi var![]()
Prediktor testte bi ihtimal gözükebilirTestin markasi Freely. Normal kaset testti.
yine denersin değerin kaç çıktı pekiOlmadı maalesef
Canım çğneyi ne zaman vurdurmuştun? Bugün kaçıncı günün ki?Ben dün kan testi verdim 17.76 cıktı oda sanırım pregnyl iğnesi vurulmuştum onun etkisi yarın tekrarliycam ama negatif malesef.İnsallah diğer kızların hepsi pozitif olur dualarım sizlerle![]()
Bana da ilaçların etkisiymiş gibi geliyor. Benim 5. Gün embriyosu 2 tane koydurdum başka da kalmadı zaten tutmazsa bi dahaki sıfırdan olacak. Senin kaç taneydi ve kaçıncı gündü?Bendede batmalar var ama gogus agrisi yok ben arastirdim kuzum bunlar cok normalmis ilaclarin etkisiyle boyle etkiler olabiliyormus. Sen kac embriyo koydurdun birde kacinci gun embriyosu
Olmadı maalesef
Benim 3. Gundu iki tane koydurdum bende benmde baska kalmadi dondurmayaBana da ilaçların etkisiymiş gibi geliyor. Benim 5. Gün embriyosu 2 tane koydurdum başka da kalmadı zaten tutmazsa bi dahaki sıfırdan olacak. Senin kaç taneydi ve kaçıncı gündü?
Güzeel düşünn yavruna güzel enerjini yollaa konuş onunla heep korkma senden ona geçiyor çünkü bütün duygularBugün doktora gitmem gerek korkumdan gidemiyorum kötü bişe duyarsam die yemekte yiyemiorum öle saf gibi yatıyorum kızlar![]()
Prediktor testte bi ihtimal gözükebilir
yine denersin değerin kaç çıktı peki