- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.641
Üzme kendini canım, bir dahakine daha güçlü olur bebişin, bak tutunmaya çalışmış yine minik, sağlıksızmış demek ki. Sağlam bir embriyo hemen yapışacak demek kiOlmadı maalesef
Haber ver bize, bebişin seninledir inşallahYok canim hiç yapmadim.
Evde boşta test var ona rağmen yapmadim.
Çünkü çok stres yapıyorum.
Bugün kanda baktiracagim inşaallah
Benim transfer 17 kasımdı iğneyi doktor trasferden 10 gün sonra 1 doz vurulmami istemişti. Yani bu cuma iğneyi vuruldum pazarda test yaptım . Şimdi yarın tekrar yapacam.Canım çğneyi ne zaman vurdurmuştun? Bugün kaçıncı günün ki?
İnan benim de her gün yapasım var çok zor geçiyor zaman, hiç bu kadar zor geçmiyor tedavinin başından beri⏱ ⏱⏱Sürekli test yapasim var
Neden 10 gün sonra vurulmanı şstediğini söylemiş miydi ? Sebebini merak ettim gerçektenBenim transfer 17 kasımdı iğneyi doktor trasferden 10 gün sonra 1 doz vurulmami istemişti. Yani bu cuma iğneyi vuruldum pazarda test yaptım . Şimdi yarın tekrar yapacam.
Bana da geçmiyor daha 2. Günümdeyim öğrenmeme 7 gün daha var. Sürekli de kasıklarıma batma oluyor. İyice psikopata bağladımZaman hiç geçmiyor ya resmen bir saati üç saat gibi yaşıyorum
Sonucu olumsuz gelen arkadaşlar duygularınızı, zorluğunu çok iyi biliyorum Allah dayanma gücü ve yeni denemeler için güç ile kuvvet versin inşallah size
Bizim kaderimiz bu tüp bebek anneleri hep böyle olucak sanırım doğal gebeler ne rahat ne güzelGüzeel düşünn yavruna güzel enerjini yollaa konuş onunla heep korkma senden ona geçiyor çünkü bütün duygular
Onlarında çok rahat olmaması lazım aslında ben 2 türlüsünü de yaşadım. Normal gebeliğim 20 haftalıkta bitip kötü sonuçlandı. O yüzden herşey allahtan fark etmiyor. Veren de o alan daBizim kaderimiz bu tüp bebek anneleri hep böyle olucak sanırım doğal gebeler ne rahat ne güzel
Evet ya çok sinir bozucular. Bi de doğurup 1 ay geçmeden zapzayıf oluyorlar ya pes doğrusuBu ünlüler ne ara birinciyi doğuruyor ne ara ikinciye hamile kalıyor, instagramda kimi görsem karnı burnunda maşallah
birden karşıma çıktı yazın ayyyy çok güldüm yaaa :)) valla haklısınRabbim bizi kocalarımızın başından eksik etmesingerçekten anladım ki evi ayakta tutan kadınmış. Adam işten geliyor yorgunum bilmem ne. Sanki biz çalışmıyoruz
Merhaba ben yeni başlayacağıö Eray Hoca'da nasipse. Memnun musunuz?İstanbul Okan Üni. Hastanesi canım Dr. Eray Çalışkana gidiyorum ben
Inşaallah canim haber veririmHaber ver bize, bebişin seninledir inşallah
Ben de 10 kasım akrebimAy başaklar iyidir kız olsun ama bence ocakta kalırsak Kasım gibi oluyo sanki Kasım akrep burcu bende 10 kasımım akrebim
Okullar acılana kadar senin bebek yürümeye başlar merak etmeAy ne kadar isterdim başak olsun. Eylülde doğum iznine ayrılıp aralıkta da heyet raporuyla yarıyıl tatilinden sonra basacan 6 ay ucretsizi. Bebek yaşına gelecek işe başlayana kadar
Canim az once test sonucum geldi 339 cikti sevineyimmi :) galiba hamileyim kizlar carsamba tekrar test edicekmisim 18de ultrason Allah izin verirse.. darisi bu platformdaki tum arkadaslarimahayrusz S SENA28 @Arzurum @Katfarseyma kızlar güzel sonuçlarınız olsun inşallah sizden haber bekliyoruz ♥
Bu gidişle bizim bebeler de uzaktan egitim mağduru olacakOkullar acılana kadar senin bebek yürümeye başlar merak etmebu hastalık gidicek gibi değil.
Netflixten dizi izle canim ben oyle yaptim yoksa kafayi yicektim acikcasi.. bide arada bir yurumek lazim kan dolasimi icin..Selamlar kızlar, evet bu sabah transfer oldum. Şimdi ne yapıyoz ne yapmıyozbir hafta yatma fırsatı bulduğum bu süreci nasıl geçirmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?