Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar bugün 6. gunum. Sabah test yaptım negatifti. Hayalet cizgi bile yok. İki tane blastokist transferi. Moralimi bozayim mi ne yapayim acaba simdi bilemedim. Ne dersiniz?
Bozma moralini daha çok erken. 8. Güne kadar idrara geçebiliyor, herkesde farklı oluyor. Test hangi markaydı? Erken gebelik testlerinden miydi?

Ben lotusu çok düşündüm yeni açıldı hatta. Mehmet Ağar biliyorsundur ben ona muayeneye gittim sonra tüp bebek için konuştuk dedim nereyi öneriyorsunuz çevre illerden dedim varsa urfada olur işime gelir dedim. Lotus için net birşey diyemiyorum iyi veya kötü diyemem çünkü yeni açıldı ve ekip değişti şimdi nasıllar bilmiyorum dedi ama çevre ile gideceksen Umay tüp bebeğe git dedi prof hakan kırana yönlendirdi. Bende hakan hocayla devam ettim doktor gerçekten iyi babacan Bi doktor ama yol çok yordu bizi. Hatta metrolife de Günnur hocaya gittim ufak Bi enfeksiyon için onada sormuştum Umay tüp bebeği yıllar önce orada Ali tahtacı ile çalıştık merkez genelde pozitif çıkıyor akrabalarıma giden hamile döndü dedi çok içime sindi öyle olunca. Ben şimdi kimyasal oldum ilk denememdi bu 2 tane dondurulmuş kaldı onları alıcam tekrar umayda. Ama eğer yine olmazsa lotusu düşünüyorum Timur Gürkan hoca kurmuş kliniği o iyi Bi doktor sanırım devamlı medyada zaten ekibindeki doktorları bilmiyorum şuan yeni açıldığı için bence titiz davranırlar
İnşallah gerek kalmaz. Ama olurda bir aksilik çıkarsa degerlendirebilirsin. Ben de Mehmet agarla telefonda görüştüm öyle söyledi. Burdaki doktorlar anteple anlaştıkları yerlere gönderiyorlar. Doktorumdan memnunum,çok tecrübeli ama laboratuvar çok çok daha önemli. İyi olduklarını söylüyorlar. Sonuçta Timur Gürgan adını vermiş,laboratuvarını da ona göre kurmuştur heralde. Hatta çok sıkıntılı vakaları falan ankaraya da gönderiyorlar mis herlade, oradaki görevli konuşurken duydum, sizinki Ankara'ya gidecek diye

Bence de şekerim. Kısmet olur da bebeklenirsek başak burcu olur. Başaklar iyi uyumlu sakin insanlar 😎
Ay ne kadar isterdim başak olsun. Eylülde doğum iznine ayrılıp aralıkta da heyet raporuyla yarıyıl tatilinden sonra basacan 6 ay ucretsizi. Bebek yaşına gelecek işe başlayana kadar😂

Aynı gün olmuşuz 🥰 yok bende akıntı olmadı renkli, şeffaf renki oluyor. Bir de sağ kasığım ağrıyo ve ani iğne saplanır gibi batmalar oluyor. Sende de oldu mu ? Bir de göğsüm hassaslaştı acıyo dokununca ve batma oluyor. ama bu kadar erken sürede bunlar olur mu bilemedim. Cumartesiden bugüne 2 gün geçti çünkü🤷🏻‍♀️
Bendede batmalar var ama gogus agrisi yok ben arastirdim kuzum bunlar cok normalmis ilaclarin etkisiyle boyle etkiler olabiliyormus. Sen kac embriyo koydurdun birde kacinci gun embriyosu

İnşallah gerek kalmaz. Ama olurda bir aksilik çıkarsa degerlendirebilirsin. Ben de Mehmet agarla telefonda görüştüm öyle söyledi. Burdaki doktorlar anteple anlaştıkları yerlere gönderiyorlar. Doktorumdan memnunum,çok tecbi rübeli ama laboratuvar çok çok daha önemli. İyi olduklarını söylüyorlar. Sonuçta Timur Gürgan adını vermiş,laboratuvarını da ona göre kurmuştur heralde. Hatta çok sıkıntılı vakaları falan ankaraya da gönderiyorlar mis herlade, oradaki görevli konuşurken duydum, sizinki Ankara'ya gidecek diye
İnşAllah gerek kalmaz ama Bi aksilik çıkarsa urfada devam ederim gibime geliyor. Timur Gürkan olması zaten cezbetti yoksa Urfa düşünmüyodum ama sonuçta adam ismini verdiyse labaratuvarı ekibinde sağlamdır İstanbul'daki şubesi de istinye de. Doktorunuzun ismi neydi bu arada. Bende kan tahlilllerimi hep lotus ta veriyorum buradan telefonla doktora ulaştırıyorum

Canım benim 5.gün çift embriyo transferin 6.günunde hayalet çizgiyle cıktı.
3.gun embriyoları için 6.gün cok erken çıkmaması normal. Stres yapma Rabbim en hayırlısını verecektir sana 🤗
Sonrasında hiç test yapmadın di mı?
Yok canim hiç yapmadim.
Evde boşta test var ona rağmen yapmadim.
Çünkü çok stres yapıyorum.
Bugün kanda baktiracagim inşaallah

İnşAllah gerek kalmaz ama Bi aksilik çıkarsa urfada devam ederim gibime geliyor. Timur Gürkan olması zaten cezbetti yoksa Urfa düşünmüyodum ama sonuçta adam ismini verdiyse labaratuvarı ekibinde sağlamdır İstanbul'daki şubesi de istinye de. Doktorunuzun ismi neydi bu arada. Bende kan tahlilllerimi hep lotus ta veriyorum buradan telefonla doktora ulaştırıyorum
Mehmet Serdar Gülşen doktorumun adı. Bir de uzman doktor Burak Caner var ama o laboratuvarda calisiyir, embriyolog olabilir

Back