- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.581
Bende c.tesi transfer oldum seninde kahverengi akintilarin oluyor mu canimBen ananas ve ceviz yemiştim öncesinde. Şimdi hala yiyorum. Transferin 1. Günü daha benim
Ay dur bi tavsiye vereyim. Benim transferde ayaklarım dondu titredim soğuktan. Yanına yedek çorap götür izin verirlerse transfere çorapla girhehe :) çok heycanlı . benim gibi ötlek biri yandıBari doktor kızmasa . hareket etmesem.
ama belli Allah kalbime bebişlerimi alıcam diye güç kuvvet verir. ferahlık verir.
Yok artık
Şahin. İpek yapıdayım benYok artık
Bence de şekerim. Kısmet olur da bebeklenirsek başak burcu olur. Başaklar iyi uyumlu sakin insanlarAynen sorma benimde adet 29 Aralık gibi ama ilaç hazırlık derken ocağın 20 sini bulur ohooo işte süreç çok uzun geliyor keşke 10 günde adet olsak
Ay başaklar iyidir kız olsun ama bence ocakta kalırsak Kasım gibi oluyo sanki Kasım akrep burcu bende 10 kasımım akrebimBence de şekerim. Kısmet olur da bebeklenirsek başak burcu olur. Başaklar iyi uyumlu sakin insanlar
Geçmiş olsun. Sen yumurta sayısına takılma. Benden 24 toplanmıştı 15 i işlem gördü 7 tane döllendi 3 embriyom 5. Güne gitti 1 transfer kimyasal gebelik.Arkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
Ben 5 de transfer olmustum 4 den 5 e kadar 1 litre su ictim gayet guzel yeterli demisti hemsire cok da sikismadim rahatca yarim saat yattim sonrasindahehe :) çok heycanlı . benim gibi ötlek biri yandıBari doktor kızmasa . hareket etmesem.
ama belli Allah kalbime bebişlerimi alıcam diye güç kuvvet verir. ferahlık verir.
Aynı gün olmuşuzBende c.tesi transfer oldum seninde kahverengi akintilarin oluyor mu canim
Ben Behram yapidayim. Lotusa gidiyorum. Antep'e gidecektim aslinda,çünkü herkes bana Urfa'da yapma sakın,burası iyi değil falan dediler. Antepi araştırdım,hatta burda bazı doktorlar yumurta takibi yapıyor ve Antep'e sadece yumurta toplama ve transfer için gidiyorsun. Neyse canım sonra corona çıktı erteledim tüp bebeği. Benim burdaki ayni hastanedeki kadın dogumcum,burda yaptır tüp bebeği,çok başarılılar falan dedi. Gittim görüştüm,meğerse ekip değişmiş. İlk acildiiginda bı doktor yapıyormuş ve sıkıntılar yaşanmış. Ama şimdi ekip Timur gurkanin ekibi. İkna oldum ve başladım. Açıkçası zaten stresli bir süreç ve git gel yapmak istemedim. Yani ben şu an memnunum. Doktorum iyi,ağır efendi biri.Şahin. İpek yapıdayım ben
Bu arada tedavini nerede oluyorsun çok merak ettim doktorun kimdi ben antepe gittim
Geçmiş olsun canım. Ben ilk defa yaptırıyorum. Biraz ordan burda bilgi edindim ama işin içine girince daha iyi anliyorsunGeçmiş olsun. Sen yumurta sayısına takılma. Benden 24 toplanmıştı 15 i işlem gördü 7 tane döllendi 3 embriyom 5. Güne gitti 1 transfer kimyasal gebelik.
Ben lotusu çok düşündüm yeni açıldı hatta. Mehmet Ağar biliyorsundur ben ona muayeneye gittim sonra tüp bebek için konuştuk dedim nereyi öneriyorsunuz çevre illerden dedim varsa urfada olur işime gelir dedim. Lotus için net birşey diyemiyorum iyi veya kötü diyemem çünkü yeni açıldı ve ekip değişti şimdi nasıllar bilmiyorum dedi ama çevre ile gideceksen Umay tüp bebeğe git dedi prof hakan kırana yönlendirdi. Bende hakan hocayla devam ettim doktor gerçekten iyi babacan Bi doktor ama yol çok yordu bizi. Hatta metrolife de Günnur hocaya gittim ufak Bi enfeksiyon için onada sormuştum Umay tüp bebeği yıllar önce orada Ali tahtacı ile çalıştık merkez genelde pozitif çıkıyor akrabalarıma giden hamile döndü dedi çok içime sindi öyle olunca. Ben şimdi kimyasal oldum ilk denememdi bu 2 tane dondurulmuş kaldı onları alıcam tekrar umayda. Ama eğer yine olmazsa lotusu düşünüyorum Timur Gürkan hoca kurmuş kliniği o iyi Bi doktor sanırım devamlı medyada zaten ekibindeki doktorları bilmiyorum şuan yeni açıldığı için bence titiz davranırlarBen Behram yapidayim. Lotusa gidiyorum. Antep'e gidecektim aslinda,çünkü herkes bana Urfa'da yapma sakın,burası iyi değil falan dediler. Antepi araştırdım,hatta burda bazı doktorlar yumurta takibi yapıyor ve Antep'e sadece yumurta toplama ve transfer için gidiyorsun. Neyse canım sonra corona çıktı erteledim tüp bebeği. Benim burdaki ayni hastanedeki kadın dogumcum,burda yaptır tüp bebeği,çok başarılılar falan dedi. Gittim görüştüm,meğerse ekip değişmiş. İlk acildiiginda bı doktor yapıyormuş ve sıkıntılar yaşanmış. Ama şimdi ekip Timur gurkanin ekibi. İkna oldum ve başladım. Açıkçası zaten stresli bir süreç ve git gel yapmak istemedim. Yani ben şu an memnunum. Doktorum iyi,ağır efendi biri.
Sağolasın canım aynen öyle benimde ilkti tecrübesiz oluyor insan inşallh başarılı olurGeçmiş olsun canım. Ben ilk defa yaptırıyorum. Biraz ordan burda bilgi edindim ama işin içine girince daha iyi anliyorsun
Var canım. Zaten o sana transfer oldugunda 2 haftalık civarı bi bebek sayılıyor. Anlaması biraz karışık gelebilir ama öyle biliyorumCanım okadar yoktur daha kan değerim 266 çıktı yeni bide 15 gün oldu transfer olalı
Aynen yumurta takibini başka doktorda yapabiliyor hatta hakan hoca bana Mehmet Ağar da devam edebilirsin biz Mehmet hocayla haberleşiriz telefondan dedi ama eşim istemedi biz takip içinde devamlı antepe gittik yoruldum valla inşallah Urfa iyidir olmazsa bir dahakine urfada olmayı düşünüyorumBen Behram yapidayim. Lotusa gidiyorum. Antep'e gidecektim aslinda,çünkü herkes bana Urfa'da yapma sakın,burası iyi değil falan dediler. Antepi araştırdım,hatta burda bazı doktorlar yumurta takibi yapıyor ve Antep'e sadece yumurta toplama ve transfer için gidiyorsun. Neyse canım sonra corona çıktı erteledim tüp bebeği. Benim burdaki ayni hastanedeki kadın dogumcum,burda yaptır tüp bebeği,çok başarılılar falan dedi. Gittim görüştüm,meğerse ekip değişmiş. İlk acildiiginda bı doktor yapıyormuş ve sıkıntılar yaşanmış. Ama şimdi ekip Timur gurkanin ekibi. İkna oldum ve başladım. Açıkçası zaten stresli bir süreç ve git gel yapmak istemedim. Yani ben şu an memnunum. Doktorum iyi,ağır efendi biri.
Benim negatifle sonuçlandı@hayrusz @SENA28Granadaco @Katfarseyma kızlar güzel sonuçlarınız olsun inşallah sizden haber bekliyoruz ♥
Zaten düşünürsen adetinin üzerinden de ortalama bi 5 gün falan geçmiş olması lazımVar canım. Zaten o sana transfer oldugunda 2 haftalık civarı bi bebek sayılıyor. Anlaması biraz karışık gelebilir ama öyle biliyorum
Canım benim ne desek boş.. allah sana sabır versin. Ama yılmak pes etmek yok allah en kısa zamanda bi bebiş versinBenim negatifle sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?