Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bir sorum var. Bu süreçte salmonella riskinden dolayı az pişmiş et, Yumurta, açık süt falan yeyip icmememiz gerekiyor ya. Yoğurt meselesinde ev yoğurdu mu tercih edilmeli, pastörize yoğurt daha mı iyidir? Ev yogurdunda bakteri olma ihtimali var mıdır?

hehe :) çok heycanlı . benim gibi ötlek biri yandı Bari doktor kızmasa . hareket etmesem.
ama belli Allah kalbime bebişlerimi alıcam diye güç kuvvet verir. ferahlık verir.
Ay dur bi tavsiye vereyim. Benim transferde ayaklarım dondu titredim soğuktan. Yanına yedek çorap götür izin verirlerse transfere çorapla gir

Arkadaşlar opudan çıktım. Doktorla görüştüm,7 yumurta varmış 2 su boş çıkmış. Kaldı 5 yumurta,inşallah kalitelidirde sıkıntı olmaz. 5 yumurta az çünkü.
Geçmiş olsun. Sen yumurta sayısına takılma. Benden 24 toplanmıştı 15 i işlem gördü 7 tane döllendi 3 embriyom 5. Güne gitti 1 transfer kimyasal gebelik.

hehe :) çok heycanlı . benim gibi ötlek biri yandı Bari doktor kızmasa . hareket etmesem.
ama belli Allah kalbime bebişlerimi alıcam diye güç kuvvet verir. ferahlık verir.
Ben 5 de transfer olmustum 4 den 5 e kadar 1 litre su ictim gayet guzel yeterli demisti hemsire cok da sikismadim rahatca yarim saat yattim sonrasinda

Bende c.tesi transfer oldum seninde kahverengi akintilarin oluyor mu canim
Aynı gün olmuşuz yok bende akıntı olmadı renkli, şeffaf renki oluyor. Bir de sağ kasığım ağrıyo ve ani iğne saplanır gibi batmalar oluyor. Sende de oldu mu ? Bir de göğsüm hassaslaştı acıyo dokununca ve batma oluyor. ama bu kadar erken sürede bunlar olur mu bilemedim. Cumartesiden bugüne 2 gün geçti çünkü

Şahin. İpek yapıdayım ben
Bu arada tedavini nerede oluyorsun çok merak ettim doktorun kimdi ben antepe gittim
Ben Behram yapidayim. Lotusa gidiyorum. Antep'e gidecektim aslinda,çünkü herkes bana Urfa'da yapma sakın,burası iyi değil falan dediler. Antepi araştırdım,hatta burda bazı doktorlar yumurta takibi yapıyor ve Antep'e sadece yumurta toplama ve transfer için gidiyorsun. Neyse canım sonra corona çıktı erteledim tüp bebeği. Benim burdaki ayni hastanedeki kadın dogumcum,burda yaptır tüp bebeği,çok başarılılar falan dedi. Gittim görüştüm,meğerse ekip değişmiş. İlk acildiiginda bı doktor yapıyormuş ve sıkıntılar yaşanmış. Ama şimdi ekip Timur gurkanin ekibi. İkna oldum ve başladım. Açıkçası zaten stresli bir süreç ve git gel yapmak istemedim. Yani ben şu an memnunum. Doktorum iyi,ağır efendi biri.

Ben lotusu çok düşündüm yeni açıldı hatta. Mehmet Ağar biliyorsundur ben ona muayeneye gittim sonra tüp bebek için konuştuk dedim nereyi öneriyorsunuz çevre illerden dedim varsa urfada olur işime gelir dedim. Lotus için net birşey diyemiyorum iyi veya kötü diyemem çünkü yeni açıldı ve ekip değişti şimdi nasıllar bilmiyorum dedi ama çevre ile gideceksen Umay tüp bebeğe git dedi prof hakan kırana yönlendirdi. Bende hakan hocayla devam ettim doktor gerçekten iyi babacan Bi doktor ama yol çok yordu bizi. Hatta metrolife de Günnur hocaya gittim ufak Bi enfeksiyon için onada sormuştum Umay tüp bebeği yıllar önce orada Ali tahtacı ile çalıştık merkez genelde pozitif çıkıyor akrabalarıma giden hamile döndü dedi çok içime sindi öyle olunca. Ben şimdi kimyasal oldum ilk denememdi bu 2 tane dondurulmuş kaldı onları alıcam tekrar umayda. Ama eğer yine olmazsa lotusu düşünüyorum Timur Gürkan hoca kurmuş kliniği o iyi Bi doktor sanırım devamlı medyada zaten ekibindeki doktorları bilmiyorum şuan yeni açıldığı için bence titiz davranırlar

Aynen yumurta takibini başka doktorda yapabiliyor hatta hakan hoca bana Mehmet Ağar da devam edebilirsin biz Mehmet hocayla haberleşiriz telefondan dedi ama eşim istemedi biz takip içinde devamlı antepe gittik yoruldum valla inşallah Urfa iyidir olmazsa bir dahakine urfada olmayı düşünüyorum

Kizlar bugün 6. gunum. Sabah test yaptım negatifti. Hayalet cizgi bile yok. İki tane blastokist transferi. Moralimi bozayim mi ne yapayim acaba simdi bilemedim. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…