- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.561
Rabbim bizi kocalarımızın başından eksik etmesinHahhaa düş üstüne bak sinir yaparım ben hamileyim de yaparhalbuki bizler devamlı bu işleri yapıyoruz sanki sadece bizim görevimiz hee
Doğru söylüyosun zaten mantıklı olan da o ama işte heyecan stres derken hemen diyosun bakalım doktor ne zaman uygun görecek ben de o zamana kadar işime gücüme bakarımCanım hemen bu ay olsun diye kendini şartlama, en uygun zamanda olsun inşallah, vücudun ne zaman hazırsa o zaman al bebeğini, ben de düşükten sonra hemen adetten sonra olsun istedim 3 ay uzadı, ben de ruhen dinlenmiş oldum aslında
Konuyu takip ediyorum gerçekten komşu çıktınızBen de diş hastanesinin orada oturuyorum
Valla bence de bizi eksik etmesinRabbim bizi kocalarımızın başından eksik etmesingerçekten anladım ki evi ayakta tutan kadınmış. Adam işten geliyor yorgunum bilmem ne. Sanki biz çalışmıyoruz
Canım okadar yoktur daha kan değerim 266 çıktı yeni bide 15 gün oldu transfer olalıHesapladim canim 4+5 tesin suan. 4 hafta 5 günlüksün
Yaptım 6.gun negatifti.Sakin ol bacım hele belirtisiz pozitif alan çok arkadaş var. Idrar testi yaptın mı hiç?
Valla öyle çıkıyoruz sanırımKonuyu takip ediyorum gerçekten komşu çıktınız
Allah razi olsun evet ellerinden geleni yapıyorlar. Ama mutfak dolaplarının ici bomba patlamış gibi her açtığımda sinirlerim bozuluyorValla bence de bizi eksik etmesinyoksa mahvolurlar tamam yardımcı oldu ama benim yaptığım gibi olmuyoki bizde çalışıyoruz ama eve de yetiyoruz valla tabiki kadın ayakta tutuyor biz olmasak yamulurlar
Kendini germe bukadar canım olacafon önüne geçemiyoruz bende bi akşam çok darlandım ağladım kaç saat belirtim yok diye sabah idrar testi yaptım çıktı cok üzüldüm bebeğimi üzdüm diyeBenim bugün 11.gün hala belirti yok.
Akşam kan vereceğim artık neyse çıkar umarım.
Çünkü gerçekten yiprandim
Canım benim 5.gün çift embriyo transferin 6.günunde hayalet çizgiyle cıktı.Yaptım 6.gun negatifti.
Benim 3.gun embriyosu çift koydular
Kız yok dolap içlerine giremezler makineyi dizdirdim daha yerlerini bilmiyo öğrendi bu vesileyleAllah razi olsun evet ellerinden geleni yapıyorlar. Ama mutfak dolaplarının ici bomba patlamış gibi her açtığımda sinirlerim bozuluyor
6.his mis yok ama dedigim ciktiBen de diş hastanesinin orada oturuyorum
Hahaha Allah iyiliğini versin sesli güldümKız yok dolap içlerine giremezler makineyi dizdirdim daha yerlerini bilmiyo öğrendi bu vesileyleyemek zaten bilmiyo hergün elektrikli ızgaraya tavuk atmaktan yorulmadı tekrar yumurtlıcaktım
güldürdün kız benİ:)Kız yok dolap içlerine giremezler makineyi dizdirdim daha yerlerini bilmiyo öğrendi bu vesileyleyemek zaten bilmiyo hergün elektrikli ızgaraya tavuk atmaktan yorulmadı tekrar yumurtlıcaktım
Valla çıktı6.his mis yok ama dedigim cikti
burda gece 2 bucuk oldu yazismalarin devamini sabah okurum `arkasi yarin` dizileri gibi. cok heyecanlisize iyi muhabbetler...
1 litre yeterlidir canım. Transfer saatinden 1 saat önce başlarsın yavaş yavaş içersin. Söylüyorlar zaten biraz daha iç falan diye.arkadaşlar transfer konusunda tecrübeli arkadaşlar .
sıkışıklık konusunda çok abartmadan sıkışmak istiyorum. bir de zaten muayeneden korkuyorum. siz kaç bardak içtiniz .
ya da kaç lt kaç saat önce başlayıp . ben opu dan sonra sürekli su içtim zaten . günde 4-5 lt içiriyorumdur.
Ohooo orda yazışmayla yetişemeyizHahaha Allah iyiliğini versin sesli güldümkocaları çekiştirme grubu mu kursak ne dedikodu döner ha
Ay gül tabigüldürdün kız benİ:)
benim kocam o yönden çok iyidir. normalde de yemekleri o yapar. ben mutfagı toplarım .evi temizlerim . ama transferden sonra annemde kalıcam 6 gün
hehe :) çok heycanlı . benim gibi ötlek biri yandı1 litre yeterlidir canım. Transfer saatinden 1 saat önce başlarsın yavaş yavaş içersin. Söylüyorlar zaten biraz daha iç falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?