Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hahhaa düş üstüne bak sinir yaparım ben hamileyim de yapar halbuki bizler devamlı bu işleri yapıyoruz sanki sadece bizim görevimiz hee
Rabbim bizi kocalarımızın başından eksik etmesin gerçekten anladım ki evi ayakta tutan kadınmış. Adam işten geliyor yorgunum bilmem ne. Sanki biz çalışmıyoruz

Doğru söylüyosun zaten mantıklı olan da o ama işte heyecan stres derken hemen diyosun bakalım doktor ne zaman uygun görecek ben de o zamana kadar işime gücüme bakarım

Rabbim bizi kocalarımızın başından eksik etmesin gerçekten anladım ki evi ayakta tutan kadınmış. Adam işten geliyor yorgunum bilmem ne. Sanki biz çalışmıyoruz
Valla bence de bizi eksik etmesin yoksa mahvolurlar tamam yardımcı oldu ama benim yaptığım gibi olmuyoki bizde çalışıyoruz ama eve de yetiyoruz valla tabiki kadın ayakta tutuyor biz olmasak yamulurlar

Valla bence de bizi eksik etmesin yoksa mahvolurlar tamam yardımcı oldu ama benim yaptığım gibi olmuyoki bizde çalışıyoruz ama eve de yetiyoruz valla tabiki kadın ayakta tutuyor biz olmasak yamulurlar
Allah razi olsun evet ellerinden geleni yapıyorlar. Ama mutfak dolaplarının ici bomba patlamış gibi her açtığımda sinirlerim bozuluyor

Benim bugün 11.gün hala belirti yok.
Akşam kan vereceğim artık neyse çıkar umarım.
Çünkü gerçekten yiprandim
Kendini germe bukadar canım olacafon önüne geçemiyoruz bende bi akşam çok darlandım ağladım kaç saat belirtim yok diye sabah idrar testi yaptım çıktı cok üzüldüm bebeğimi üzdüm diye

Yaptım 6.gun negatifti.
Benim 3.gun embriyosu çift koydular
Canım benim 5.gün çift embriyo transferin 6.günunde hayalet çizgiyle cıktı.
3.gun embriyoları için 6.gün cok erken çıkmaması normal. Stres yapma Rabbim en hayırlısını verecektir sana
Sonrasında hiç test yapmadın di mı?

Allah razi olsun evet ellerinden geleni yapıyorlar. Ama mutfak dolaplarının ici bomba patlamış gibi her açtığımda sinirlerim bozuluyor
Kız yok dolap içlerine giremezler makineyi dizdirdim daha yerlerini bilmiyo öğrendi bu vesileyle yemek zaten bilmiyo hergün elektrikli ızgaraya tavuk atmaktan yorulmadı tekrar yumurtlıcaktım

arkadaşlar transfer konusunda tecrübeli arkadaşlar .
sıkışıklık konusunda çok abartmadan sıkışmak istiyorum. bir de zaten muayeneden korkuyorum. siz kaç bardak içtiniz .
ya da kaç lt kaç saat önce başlayıp . ben opu dan sonra sürekli su içtim zaten . günde 4-5 lt içiriyorumdur.

Kız yok dolap içlerine giremezler makineyi dizdirdim daha yerlerini bilmiyo öğrendi bu vesileyle yemek zaten bilmiyo hergün elektrikli ızgaraya tavuk atmaktan yorulmadı tekrar yumurtlıcaktım
Hahaha Allah iyiliğini versin sesli güldüm kocaları çekiştirme grubu mu kursak ne dedikodu döner ha

güldürdün kız benİ:)
benim kocam o yönden çok iyidir. normalde de yemekleri o yapar. ben mutfagı toplarım .evi temizlerim . ama transferden sonra annemde kalıcam 6 gün

6.his mis yok ama dedigim cikti
burda gece 2 bucuk oldu yazismalarin devamini sabah okurum `arkasi yarin` dizileri gibi. cok heyecanli size iyi muhabbetler...
Valla çıktı doğru diyorsun bende bazen sabahları okuyorum dizi gibi güzel oluyo eşimde alışmış yine kadınlara ne soruyosun diyo bana sağolasın arkadaşım

1 litre yeterlidir canım. Transfer saatinden 1 saat önce başlarsın yavaş yavaş içersin. Söylüyorlar zaten biraz daha iç falan diye.

Hahaha Allah iyiliğini versin sesli güldüm kocaları çekiştirme grubu mu kursak ne dedikodu döner ha
Ohooo orda yazışmayla yetişemeyiz herkes Bi şeyden muzdarip şikayet eder durur ama kadınlar kulübü o ada çare bulur maşallah bilmediğimiz hiç bişey yok

güldürdün kız benİ:)
benim kocam o yönden çok iyidir. normalde de yemekleri o yapar. ben mutfagı toplarım .evi temizlerim . ama transferden sonra annemde kalıcam 6 gün
Ay gül tabi oh ne güzel yemek işi bizde yok işte ona kalınca diyince yapıyo ama ben gibi olmuyo yine de sağolsun varsa imkanın kal valla daha iyi olur canına sıkılmaz

1 litre yeterlidir canım. Transfer saatinden 1 saat önce başlarsın yavaş yavaş içersin. Söylüyorlar zaten biraz daha iç falan diye.
hehe :) çok heycanlı . benim gibi ötlek biri yandı Bari doktor kızmasa . hareket etmesem.
ama belli Allah kalbime bebişlerimi alıcam diye güç kuvvet verir. ferahlık verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…