Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ay çok t sekkeru ederim güzel moral oldu
Çok iyi çok. 5 yumurta az falan değil gayet iyi. Benden 15 tane toplanmıştı 7 tanesinin içi boş çıkmıştı yarı yarıya.
Inşallah hem transfere hem dondurmaya yetsin embriyoların. Ilk transferde de tutsun seni çok yormasın minnaklar

Ay sorma bende süpürge açamayınca deli oluyordum ama yinede ilk üç ay süpürge sıkıntı gibi yoruyor insanı
Eşime bir haftadır söylüyorum yapmıyor. En son eve yardımcı çağıralım dip köşe temizlesin dedim üstüne bile alınmadı. Bir de diyor ki 50 metrekare evi gundelikciye mi temizletcez

Canım hemen bu ay olsun diye kendini şartlama, en uygun zamanda olsun inşallah, vücudun ne zaman hazırsa o zaman al bebeğini, ben de düşükten sonra hemen adetten sonra olsun istedim 3 ay uzadı, ben de ruhen dinlenmiş oldum aslında

Eşime bir haftadır söylüyorum yapmıyor. En son eve yardımcı çağıralım dip köşe temizlesin dedim üstüne bile alınmadı. Bir de diyor ki 50 metrekare evi gundelikciye mi temizletcez
Hahhaa düş üstüne bak sinir yaparım ben hamileyim de yapar halbuki bizler devamlı bu işleri yapıyoruz sanki sadece bizim görevimiz hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…