Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim transferden sonra en az 3,4 saat yatırdı lar sürgü sürdüler kesinlikle lavaboya kalkmaya izin verilmediydi

Valla dün ben tutmak zorunda kaldım, eşimin işyerinde. Yatana kadar çıkartamadım küsmüş bana vurdu ama kasıklara o yüzden ortamdan kaçmak lazım
Bazen kaçacak yer de olmuyor kötü olan o işte. Canlı dersteyken sıkıştırıyor bazen, mikrofon açık, çocuklar 5 saniye konuşmasam öğretmenim sesiniz gitti diye bağırıyor

Hanımlar bisey sorcam sag kulak ve boğazımın sağ tarafı giciklaniyor bir enfeksiyon vakasi olabilir acaba diyorum bal zencefil zerdecal karisimi yapıp yutsam bi sıkıntı yapar mi uada ne yapabilirim bu süreçte?

Hanımlar bisey sorcam sag kulak ve boğazımın sağ tarafı giciklaniyor bir enfeksiyon vakasi olabilir acaba diyorum bal zencefil zerdecal karisimi yapıp yutsam bi sıkıntı yapar mi uada ne yapabilirim bu süreçte?
Zencefil kullanma kan sulandırıyor

Benim transferden sonra en az 3,4 saat yatırdı lar sürgü sürdüler kesinlikle lavaboya kalkmaya izin verilmediydi
Ya onu yapanda var ama kesin kanıtı yok işte ben hemen kalktım hatta tuvaletten sonra sandalyede oturdum sonra da eve geldik şükürler olsun pozitif ağır kaldırma yeter die biliyorum yatmadım da hiç

Çocuklarında diline düşme zaten
Ay bi kere ders yapıyorum eşim horluyor ses bana kadar geliyor. Bi tane öğrenci öğretmenim sizin orda yağmur mu yağıyor gök gürleme sesi geliyor demişti eşimin bundan hala haberi yok

Herkese iyi akşamlar yarın 2 de transferim var 5.gün dondurulmuş 2 tane çok iyi kalitede embriyolrm. Ne olursunuz dua edin son olsun bu sağlıklı 1 tane istiyrm rabbimden ikincisi de tutarsa cektigimizin hediyesi olsun ismim şule allah razı icin dua istyrm kimin kime duasının kabul olacağı belli olmazmış hepinize teşekkürler yarın transfer sonrası yazarım artık

Eklentiler

• 20201129_222402.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 30
Rabbim nasip etsin inşallah gönlünde ne varsa.. Bu defa tutar inşallah Rabbim mahrum koymasın Şule bacım

Allah kabul etsin okudım cnm herşey gönlünce olsun

Okudum canım inşallah allahım nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…