- Emoji Skoru
- 7.576
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.361
Allah razı olsun inşaallah. Gül sen gül. Geçici sıkıntılar bunlar. Neler geçmedi kiGülsem mi ağlasam mı bilemedim yaa tez zamanda şifa bulursun inşallah.. En kısa zamanda şu nusibetten kurtuluruz inşallah
Cok sagol canm oyle yapayım dunyanın parasını verdim su zamana kadar hıc kafam calısmamısYazar. Benimde bitti ben yarın acilden yazdiracagim. Sen tüp bebek yaptırdığını ve kullanman gerektiğini söylersen ve gosterirsen bi sıkıntı olmaz kimi doktor direkt yazıyor kimisi de sorguluyor
Nasıl oldun KofiAllah razı olsun inşaallah. Gül sen gül. Geçici sıkıntılar bunlar. Neler geçmedi ki
Oyhh inşallahhhhh o günlerini de görürsün aminnnDur kiz daha bisi belli degil ki tuttu mu tutmadi mi daha göremedik ki kan testi vaar, belirgin 2. cizgi vaar kesede bebegim görüp kalp atisini duymak varhatta 11-12. haftada ayrintili taramaya kadar yokmus gibi davranicam. Cünkü orda saglikli mi degil mi net bi sekilde cikiyor
Sağlık olsun bebe seninle önemli olan o paraya baksaydık tüp bebek yapmazdik dimiCok sagol canm oyle yapayım dunyanın parasını verdim su zamana kadar hıc kafam calısmamıs
Maşallah diyim bağışıklık sistemim çok güzel savaştı. Ilk günden beri burnum akıyo. Öksürük, ateş, ter. Hepsini hastalığı atmak için yapıyor. Canım bağışıklık sistemimDogrudur inanki kolay degil sonucta bi virus daha agir atlatanlar oluyo Allah korusun insallah tahribatsiz guzelce atlatirsin canim dikakt et kendine bol limonlu corbalar ic meyve ye inslalah gecer biran once
Opu gunu gidip bi sperm veriyorlar sanırsın dünyayı kurtarmışlar haNe düşünüyor bende bilmiyorum ama ikna etmek biraz zaman alıcak galiba yine
Bazı ilaçlar böbrek ten bazıları karaciğerden süzülür ben hep dikkat ederim farklı doktorlara gittiğimde ağır ilaçlar kullanacaksam yada çok ila içmem gerekiyorsa sorarım bi organa yüklenince hasar çıkıyor. Ama siroz hepatit b yada c den de kaynaklanıyor varmıydı hepatit nüks edince de siroz olur amcam organ nakli oldu ordan biliyorumDoğrudur.. Toplumumuzda bilinçsiz ilac kullanan çok.. Benim aneanem şuram ağırdı eczacidan ilac al buram ağırdı eczacidan ilac al.. Doktora gitmezdi ama kutu kutu ilaclar icti.. Simdi siroz oldu oksijen cihazi olmadan nefes alamıyor.. Zamanında ictiklerinden diyorum bana inanmıyor..
Aynen kuzum helali hoş olsun bebeklerimizeSağlık olsun bebe seninle önemli olan o paraya baksaydık tüp bebek yapmazdik dimi
Iyiyim zeynoşum. Epey toparladım. Çabuk yoruluyorum şuan. Bide koku tat sıfır. Günlerdir hiçbir şey yememiş gibiyim. Mentollü şekerin bile tadı kokusu yok düşün. Ama sıfır yani nasıl anlatsam. Sanki eşya falan yiyorum. Dün tostları yaktım. Piştiğinde koku vuruyo ya ordan anlıyoruz. Beyin de buna kodlanmış. Bi baktım duman çıkıyo. Yanmış meger. Çorba diye sıcak su iciyorum sanki. Şu günlerde burnun ne çok işe yaradığını anladım. Şükrüm arttı inan. Sanki yaşamıyorum gibi. Tatlı yiyorum yiyorum tat almadığım icin kesmiyo. Şu sıralar hayat garip yani anlayacağın.Nasıl oldun Kofi
Olabilir tam bilmiyorum detaylarını inan ki ama fazla ilacın verdiği zarar olduğunu düşünüyorum. Çünkü diyorum ya ben kendimi bildm bileli aneanem sürekli ilac icer ama bi kere hastahaneye gitmez. Dışarıdan yemek siparişi verir gibi eczaneye sipariş verirdi. Aylık bağlamıştı her ayın bi tarihinde toplu ödeme yapardı.. Ben bu yüzden tüp bebegi de ilaclardan dolayı hep erteledm belki olur diye bekledm ama kaçamadımBazı ilaçlar böbrek ten bazıları karaciğerden süzülür ben hep dikkat ederim farklı doktorlara gittiğimde ağır ilaçlar kullanacaksam yada çok ila içmem gerekiyorsa sorarım bi organa yüklenince hasar çıkıyor. Ama siroz hepatit b yada c den de kaynaklanıyor varmıydı hepatit nüks edince de siroz olur amcam organ nakli oldu ordan biliyorum
Rabbim sifa versin canmIyiyim zeynoşum. Epey toparladım. Çabuk yoruluyorum şuan. Bide koku tat sıfır. Günlerdir hiçbir şey yememiş gibiyim. Mentollü şekerin bile tadı kokusu yok düşün. Ama sıfır yani nasıl anlatsam. Sanki eşya falan yiyorum. Dün tostları yaktım. Piştiğinde koku vuruyo ya ordan anlıyoruz. Beyin de buna kodlanmış. Bi baktım duman çıkıyo. Yanmış meger. Çorba diye sıcak su iciyorum sanki. Şu günlerde burnun ne çok işe yaradığını anladım. Şükrüm arttı inan. Sanki yaşamıyorum gibi. Tatlı yiyorum yiyorum tat almadığım icin kesmiyo. Şu sıralar hayat garip yani anlayacağın.
Insallah canim sen dee hepimiz deeOyhh inşallahhhhh o günlerini de görürsün aminnn
O cok kotu birşeydir ya benimde var akrabalarimdan tat koku kaybi olan biraz zaman aliyo gecmesi ama gecer inslalahMaşallah diyim bağışıklık sistemim çok güzel savaştı. Ilk günden beri burnum akıyo. Öksürük, ateş, ter. Hepsini hastalığı atmak için yapıyor. Canım bağışıklık sistemimTat almaya baslasam hic sorun kalmicak mentollü şekerin bile ne kokusu var ne tadı. Ağzımda düğme ceviriyorum sanki
6 hafta 1 günlük hamilesiniz diyorSat son adet tarihi kız. Bi hesaplasana 6.haftaya girmiş oluyorsun doktorun söylediğine göre.
Umarım transfer olabilirimRabbim sifa versin canm
Bu arada halsızlıge alıs nasıl olsa transferden sonra bebıs bol bol halsizlik yapacak
Evet bende hormon ilaçlarından hep korkmuşumdur ama yapcak bişi yok hayırlısı hakkımızdaOlabilir tam bilmiyorum detaylarını inan ki ama fazla ilacın verdiği zarar olduğunu düşünüyorum. Çünkü diyorum ya ben kendimi bildm bileli aneanem sürekli ilac icer ama bi kere hastahaneye gitmez. Dışarıdan yemek siparişi verir gibi eczaneye sipariş verirdi. Aylık bağlamıştı her ayın bi tarihinde toplu ödeme yapardı.. Ben bu yüzden tüp bebegi de ilaclardan dolayı hep erteledm belki olur diye bekledm ama kaçamadım
BeklemedeyimO cok kotu birşeydir ya benimde var akrabalarimdan tat koku kaybi olan biraz zaman aliyo gecmesi ama gecer inslalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?