• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaa benim doktordan bi tane daha varmış 🤭 bende senin gibi yaptm cok yatmadım ev islerine de baktım yemek de yaptm ama ev süpürp silmedim bulaşık çamaşırlar eşime aitti 😊 beni transfer masasından hemen kaldırınca acaba embriyoyu düşürmüşmüyümdr diye cok düşünmüştüm 😂😂
Yok canım alakası yokmuş yurt dışında insan transfer masasından sonra çantası alıp işe gidiyorlar o yüzden bişi olmaz

Geçen hafta cumartesi 5 haftalıktı canım yarın kalbini duyayım birşey var haftalığı gösteren onu ekleyeceğim. Sat ona mı deniyor bilmiyorum 🤷‍♀️
Sat son adet tarihi kız. Bi hesaplasana 6.haftaya girmiş oluyorsun doktorun söylediğine göre.

5 olmuş transfer günü sayılmıyor. Iyi iyi yolu yarılamışsın test gününe çok bir sey kalmamış 😍 var mı bi kıpırtı, bir seyler hissediyor musun?
Ay evet yaa fena hissediyorum hemde adet sancisi bel ağrısı. Bugün bi defa başım döndü bide gözlerim bi baygın.. Önceki kimyasalımda da böyleydim umarım tutuşsa da sağlıklıdır. Sizdeki belirtiler neydi sancı oldu mu?

Yok canım alakası yokmuş yurt dışında insan transfer masasından sonra çantası alıp işe gidiyorlar o yüzden bişi olmaz
Yaaa.. İnanırım neden yurt dışında bu kadar özensizler. Abimler hollanda da yaşıyor eşi 7 haftalık hamile daha bırak doktoru ebe yüzü görmedi. Bi kan vermek tahlil yaptrmak ultrasonla baktrmak yok. 4 haftalikken öğrendi 4 hafta sonrasina çağrıldı daha haftaya gdcek ilk kontrolüne

Ay evet yaa fena hissediyorum hemde adet sancisi bel ağrısı. Bugün bi defa başım döndü bide gözlerim bi baygın.. Önceki kimyasalımda da böyleydim umarım tutuşsa da sağlıklıdır. Sizdeki belirtiler neydi sancı oldu mu?
Benim ilk 3 gün aşırı şişkinliğim oldu. 3.gunden sonra hafif hafif kasıkta batmalar başladı. Bugün bel ağrısından yamuk yumuk yürüdüm kasık agrım da arttı. Bi de çok sık idrara çıkıyorum ilk günden beri o beni delirecek. Benim 8.günüm bu arada

Benim ilk 3 gün aşırı şişkinliğim oldu. 3.gunden sonra hafif hafif kasıkta batmalar başladı. Bugün bel ağrısından yamuk yumuk yürüdüm kasık agrım da arttı. Bi de çok sık idrara çıkıyorum ilk günden beri o beni delirecek
Benim bugün çok gazım var afedersin sende de oluyor mu öyle bişey ilk zamanlar vardı kesildi sonra ama şimdi tekrar var

Selamlar kızlar, benim de yarın transfer olcak. Hiçbir fikrim yok cidden. Hangi ilacı ne için kullandım ona bile bakmadım. Transfer aşılama gibi mi oluyor işlem şekli ☺️

Benim ilk 3 gün aşırı şişkinliğim oldu. 3.gunden sonra hafif hafif kasıkta batmalar başladı. Bugün bel ağrısından yamuk yumuk yürüdüm kasık agrım da arttı. Bi de çok sık idrara çıkıyorum ilk günden beri o beni delirecek
Bende de 3. günden sonra başladı sancılar. transferden beridir kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum. Siskinlik ilk ignelere başladığımda başlamıştı zatn. Sık idrara çıkma bende de var bide çok susuyorum. Aslında bu kadar baglamamaliyim daha kan bile vermedim.. Kacıncı günün şuan da?

Yaaa.. İnanırım neden yurt dışında bu kadar özensizler. Abimler hollanda da yaşıyor eşi 7 haftalık hamile daha bırak doktoru ebe yüzü görmedi. Bi kan vermek tahlil yaptrmak ultrasonla baktrmak yok. 4 haftalikken öğrendi 4 hafta sonrasina çağrıldı daha haftaya gdcek ilk kontrolüne
Ben yurtdışında yaşamıyorum ama biliyorum canım öyle evet bir sorun olmadıkça doktor bile görmüyorsun ve ultrasonu zararlı olduğunu düşünüyorlar 2 ya da 3 kez ultrasona giriyorsunuz çoğu ülkede doğuma bile doktor girmiyor her ülkenin sağlık sistemi farklı işte bizde buna alışmışız 😃

Bende de 3. günden sonra başladı sancılar. transferden beridir kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum. Siskinlik ilk ignelere başladığımda başlamıştı zatn. Sık idrara çıkma bende de var bide çok susuyorum. Aslında bu kadar baglamamaliyim daha kan bile vermedim.. Kacıncı günün şuan da?
8.günumdeyim ben 5.gün pozitif gördüm. 5.gün çift embriyo transfer edildi. Ama dediğin gibi pozitif gördüğüm halde çok umutlanmayayım kafası bende de var. Karasbaby Karasbaby az daha girmesem doğuracakmışsın dese de😂

Ben yurtdışında yaşamıyorum ama biliyorum canım öyle evet bir sorun olmadıkça doktor bile görmüyorsun ve ultrasonu zararlı olduğunu düşünüyorlar 2 ya da 3 kez ultrasona giriyorsunuz çoğu ülkede doğuma bile doktor girmiyor her ülkenin sağlık sistemi farklı işte bizde buna alışmışız 😃
Doğru olan o zaten de ne bileyim belki diyorum kansizligi var kadının.. Bi kan sulandırıcı bile içmiyor ya bu sebepten düşerse yazık degilmi tedavi olduğu halde.. Ben olsam tribe girerdm de neyseki Türkiye de yaşıyorum ecza deposu bedenlerle yapiyoz iste biseyler😂

8.günumdeyim ben 5.gün pozitif gördüm. 5.gün çift embriyo transfer edildi. Ama dediğin gibi pozitif gördüğüm halde çok umutlanmayayım kafası bende de var. Karasbaby Karasbaby az daha girmesem doğuracakmışsın dese de😂
😂😂😂 Ya bisey diycem 5. Gün ki testini atarmsn bana

Ben transfer sonrasi hic yatmadım doktor bebeyi yolladı kalkabilirsin dedi. Afalladim saf gibi dedim neee yatmycakmyim yani? Gerek yok dediler yaklaşık 10 metrelik koridor sonrası yürüyerek odama geçtim o zaman yarım saat uzandım sonra kalktım yolculuk yaptım araba arkasında uzanarak. Doktor yatmaya hic gerek yok dedi hatta yatmak kan akışını yavaşlatyormus normal hayatına donebilirsin dediler. Normali mi bu yoksa bizim doktor mu cok anormal 🙄😊
Sen yine odana gecebilmissin canim, beni doktorun odasina cagirdilar hemen bikac sey söyleyip direk yolladilar. Yani Transfer icin geldim ciktim 12-13dk bisi sürdü😂

Sen yine odana gecebilmissin canim, beni doktorun odasina cagirdilar hemen bikac sey söyleyip direk yolladilar. Yani Transfer icin geldim ciktim 12-13dk bisi sürdü😂
Dün sordum diye hatırlıyorum ama cevabini hatırlamıyorum. Sen yurtdisinda mi yaptrmstn tüp bebegi? 😊😊🤭 Embriyo ayağa kalkinca düşüyorsa sıkıntı yok 😄😄

Back