- Emoji Skoru
- 5.313
- Puanlar
- 78
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.341
Düsmüyorsa sikinti yok canim aman gözünü seveyim düsmesinDün sordum diye hatırlıyorum ama cevabini hatırlamıyorum. Sen yurtdisinda mi yaptrmstn tüp bebegi?Embriyo ayağa kalkinca düşüyorsa sıkıntı yok
Amin cümlemizeHakkında hayırlısı canım bende yarın tekrar vericeğim. Allah sana bir sonraki denemen de çifter çifter versin inşallah.
Inşallah artmıştır sağlıklıdır canım. Dondurulmuşun var mı peki?Evet ben verdim ama çok düşük çıktı sınırda resmen yarın tekrar vermemi söyledi doktor bakıcaz artık yarın artıyomu yoksa düşüyor mu
Yazar. Benimde bitti ben yarın acilden yazdiracagim. Sen tüp bebek yaptırdığını ve kullanman gerektiğini söylersen ve gosterirsen bi sıkıntı olmaz kimi doktor direkt yazıyor kimisi de sorguluyorSelam kızlar ben ilaçlarımı hep ozelden alıyordum bu progestani vitaminleri falan saglık ocagı yazıyormu
Bakayım galeride ilk 5 dakikada çıkan fotoğraf varsa özelden atayımYa bisey diycem 5. Gün ki testini atarmsn bana
Evet canim burda öyle defalarca kan testleri öyle kafaya göre gideyim ultrasonda baksinlar falan yok. Maalesef böyleYaaa.. İnanırım neden yurt dışında bu kadar özensizler. Abimler hollanda da yaşıyor eşi 7 haftalık hamile daha bırak doktoru ebe yüzü görmedi. Bi kan vermek tahlil yaptrmak ultrasonla baktrmak yok. 4 haftalikken öğrendi 4 hafta sonrasina çağrıldı daha haftaya gdcek ilk kontrolüne
Tamam ya sıkıntı yok demek çoğu yerde aynı. Seninkide tuttuğuna göre.. Demekki düşmüyormusDüsmüyorsa sikinti yok canim aman gözünü seveyim düsmesinevet cani yurtdisindayim. Merkezden ciktim bi de arabayi Park ettigimiz yere yürüdüm bi 7-8 dakika. Eve gelince yattim hemen ama
Bir tane var ama eşim artık istemiyor ilk ve son galiba benim için o yüzden çok mutsuzum Allahtan sabır dilemekten başka bişey gelmiyor elimdenInşallah artmıştır sağlıklıdır canım. Dondurulmuşun var mı peki?
Pıskolojık canm kesinlikle sakın umutsuz olma Rabbim ol der olurKızlar, transferimin ilk gecesinde gece uyandım ve 4 yaşındaki oğlum yataktan ayak ucuna gelmişti bi an unuttum onu kaldırıp yastığa koydum. Kendisi 18 kilo. Sonra aklıma geldi ve ağır kaldırmış oldum. Sizce ne olacak şimdi tutmayacak mı? Sonrasında da kasık ağrım oldu ama psikolojik mi bilmiyorum. Uyuyamadım hiç
Cok sevinirimBakayım galeride ilk 5 dakikada çıkan fotoğraf varsa özelden atayım
Sen mi test yaptin bakim gene dayanamayipYa bisey diycem 5. Gün ki testini atarmsn bana
İşte burda çok ilaç kullanılıyor o da kötü 1000 mg antibiotik ler kullanıyoruz orda yok öle bişi ben yurtdışına giderken bi valiz ilaç taşıyorumDoğru olan o zaten de ne bileyim belki diyorum kansizligi var kadının.. Bi kan sulandırıcı bile içmiyor ya bu sebepten düşerse yazık degilmi tedavi olduğu halde.. Ben olsam tribe girerdm de neyseki Türkiye de yaşıyorum ecza deposu bedenlerle yapiyoz iste biseyler
Böylesi iyi bi yandan bizim gibi paranoya değildir oradakiler bi sınırı var sonuçta.. Bide bize bakEvet canim burda öyle defalarca kan testleri öyle kafaya göre gideyim ultrasonda baksinlar falan yok. Maalesef böyle
Dur kiz daha bisi belli degil ki tuttu mu tutmadi mi daha göremedik ki kan testi vaar, belirgin 2. cizgi vaar kesede bebegim görüp kalp atisini duymak varTamam ya sıkıntı yok demek çoğu yerde aynı. Seninkide tuttuğuna göre.. Demekki düşmüyormus
Evet bu kadari da fazla biraz bence de canimBöylesi iyi bi yandan bizim gibi paranoya değildir oradakiler bi sınırı var sonuçta.. Bide bize bak
Ilk denemede tutacak diye bir şey yok ki canım eşin neden istemiyor acaba kendi mi kullanmış o kadar iğneyi ilacı vücudu mu yorulmuş?Bir tane var ama eşim artık istemiyor ilk ve son galiba benim için o yüzden çok mutsuzum Allahtan sabır dilemekten başka bişey gelmiyor elimden
Mmm şey ama sabah sayfaya girmemiştim yaptığımdaSen mi test yaptin bakim gene dayanamayip
Ne düşünüyor bende bilmiyorum ama ikna etmek biraz zaman alıcak galiba yineIlk denemede tutacak diye bir şey yok ki canım eşin neden istemiyor acaba kendi mi kullanmış o kadar iğneyi ilacı vücudu mu yorulmuş?
Doğrudur.. Toplumumuzda bilinçsiz ilac kullanan çok.. Benim aneanem şuram ağırdı eczacidan ilac al buram ağırdı eczacidan ilac al.. Doktora gitmezdi ama kutu kutu ilaclar icti.. Simdi siroz oldu oksijen cihazi olmadan nefes alamıyor.. Zamanında ictiklerinden diyorum bana inanmıyor..İşte burda çok ilaç kullanılıyor o da kötü 1000 mg antibiotik ler kullanıyoruz orda yok öle bişi ben yurtdışına giderken bi valiz ilaç taşıyorumhiç ii bişi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?