- Emoji Skoru
- 3.864
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.281
Genelde 2 kan istiyorlar, artışa bakmak için ve devam ediyor mı görmek için, 14. Günden sonra haftaya kese için gel derler, kese 1000-1500 lü betalarda görülüyor canım, inşallah hepsini sağlıkla tecrübe edersin, yazarsın bize de12.gün kan verinde 14.gun kesin tekrar isterler mi peki? Değer yüksek çıkarsa haftaya kese görmeye gel deme ihtimalleri var mı?
Doktorun bir yorum yaptım peki artış içinBugün tekrarladim
tekrarladım 17.60 cikti oda sanırim pregnyl vuruldum 2 gün önce onun etkisi . Sizin 11. Gün değeriniz kaç çıkmıştı?
Salı günü tekrarla dedi ama ben negatif olduğunu kabullendim artık kısmet bi sonraki denemelereDoktorun bir yorum yaptım peki artış için
Hakkında hayırlısı canım bende yarın tekrar vericeğim. Allah sana bir sonraki denemen de çifter çifter versin inşallah.Salı günü tekrarla dedi ama ben negatif olduğunu kabullendim artık kısmet bi sonraki denemelere
Kız Allah iyiliğini versinAy sabahtan beri girmedim neler olmuş, kız nerdeyse doğuracakmışsın az daha girmeseymişimçok güzel testin maşallah sana maşallah bebişine ikiz mi tek embriyo muydu
Kaç çıktı canım kandaKızlar selam. Bugün 9.gunumdu transferden sonra. Bugün kanda çıktı çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Salı tekrar kan vercem. Snra kese sonra kalp atışı inşallah :)
Hala üst raftan bişey alamazmiyim
Vakalar iyice arttı ya hastaneye gitmeye korkuyorum ne kadar az cagirsa o kadar iyiVar canim bence belli bi deger oluyor o degerin üstündeyse cagirmiyolar
Decavit hayatım. Sadece vitamin değil mineral ve eser miktarda gerekli elementler de var icinde. Fiyati da cok uygun.kofi sen vitamin olarak ne kullaniyordun benim ki cok az kaldi da belki ondan devam ederim
Eczanelerde bulabilirim demi benimde vardi pregronomarin bitmek uzere ondan alirim zaten cogu ayni benimki hem pahali hemde kokusunu hic sevmiyorumDecavit hayatım. Sadece vitamin değil mineral ve eser miktarda gerekli elementler de var icinde. Fiyati da cok uygun.
Benim eczanede yoktuEczanelerde bulabilirim demi benimde vardi pregronomarin bitmek uzere ondan alirim zaten cogu ayni benimki hem pahali hemde kokusunu hic sevmiyorum
Tamam ben sorayim yarin okula da gidecem ordaki eczanelere bi sorarim benim kullangim 70 tl civarlarındaydi 2 aydir kullanıyom zaten hemen hemen hepsii ayniBenim eczanede yoktuaman benimkine bakma, ne arasam yok 15 lira diye hatirliyorum. 30 tane var icinde. 2. Kutuyu 60'lık aldık ama şuan kullanamiyorum. Covid ilacı içerken başka ilaç içme dedi dr. Sormayı unuttum. Vitamin de dahil mi diye? Yarın aile hekimi arayınca sorarım artık.
Transfer de çok değilde transfer den sonra duramamıştır sürgü istedim doktor geldi kalabilirsin dedi bende transfer den 10 dakika sonra kalkıp tuvalete gittim sorun olmadı canım ama bazı yerler yarım saat kaldırmadan sürgü veriolarmışMerhaba sevgili anne adayları. Benim de 8-9 Aralık gibi transferim olacak. Transfer zor mu? İdrara sıkışık olmak çok rahatsız ediyor mu? Transferden ne kadar sonra idrarı boşaltabilşyoruz :)) yanıtlarsanız sevinirim. Gebe olan arkadaşlar idrar testi yapmış mıydınız?
Tek ilaç verdiler. Ilk gün sabah 8 akşam 8 iciyosunTamam ben sorayim yarin okula da gidecem ordaki eczanelere bi sorarim benim kullangim 70 tl civarlarındaydi 2 aydir kullanıyom zaten hemen hemen hepsii aynivitamin birsey olmaz herahlde yinede sor nasil ilaclar etkilimi
Büyük gün ne zamanBenimde bu ay transferim olacak dua edin bayanlar banada rahmim hazırlanıyor bemimde son aşamadayım
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaa tez zamanda şifa bulursun inşallah.. En kısa zamanda şu nusibetten kurtuluruz inşallahTek ilaç verdiler. Ilk gün sabah 8 akşam 8 iciyosuntabletten 8 tane cikarttim. Intihar ediyomusum gibi geldi sonra sabah 3 aksam 3. Biraz fazla iciyosun. Ondan herhalde etkisini bilemiyorum. Gece yine atesim cikti. bugün öksürüğüm epey azaldi. Ama çok çabuk yoruluyorum. Bi iyiyim bi kötü. Degisik bi hastalikmiş.
Dogrudur inanki kolay degil sonucta bi virus daha agir atlatanlar oluyo Allah korusun insallah tahribatsiz guzelce atlatirsin canim dikakt et kendine bol limonlu corbalar ic meyve ye inslalah gecer biran onceTek ilaç verdiler. Ilk gün sabah 8 akşam 8 iciyosuntabletten 8 tane cikarttim. Intihar ediyomusum gibi geldi sonra sabah 3 aksam 3. Biraz fazla iciyosun. Ondan herhalde etkisini bilemiyorum. Gece yine atesim cikti. bugün öksürüğüm epey azaldi. Ama çok çabuk yoruluyorum. Bi iyiyim bi kötü. Degisik bi hastalikmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?