- Emoji Skoru
- 877
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #13.261
Evet ben varım birkaç arkadaş daha varPozitif sonuçlar ve testlerde çift çizgi gören arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. Peki aranızda 3. Gün embriyosu ile pozitif alan var mı?
tebrik ederim canim. Kaç cıktı peki degerin9.gundu bugün.
5.gun embiryosu
Ya çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah benimde taze 3. Gün çift embriyo transferim oldu merak ettimBen aldım canım inşallah rabbim devamınıda nasip eder
Çok moral oldu banaEvet ben varım birkaç arkadaş daha var
Benimki de taze canım inşallah sende güzel haberi alırsınYa çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah benimde taze 3. Gün çift embriyo transferim oldu merak ettim
İnşallahBenimki de taze canım inşallah sende güzel haberi alırsın
Ordadır annesi yarın kalp atışını duy gelBen yarın kalp atışı için gideceğim, hala benimle mi hiç birşey hissetmiyorum tedirginim inanamıyorum acabalarlayım yani tek değilsin
Beta kaç canım? Tüp bebeklimisin?Kizlar benim simdi son adet tarihim 3 kasimdi. Bu durumda 4 haftalik mi oluyorum sata goreyse ama betaya gore 2 haftaligim. Nasil oluyor bu hesaplama
Beta kaç canım? Tüp bebeklimisin?
tekrarladım 17.60 cikti oda sanırim pregnyl vuruldum 2 gün önce onun etkisi . Sizin 11. Gün değeriniz kaç çıkmıştı?ben 11.gun yaptım, bence erken yapmışsın
5. Gün transferimiydi? Canım kanda haftalık tam ölçülmez keseye göre ölçmek daha doğru olur. Bugün kan vermedin mi?Evet. Beta 2 gun once 99 kusurdu. Transfer haric 10.gun degeri boyleydi. Simdide olsa olsa 200 falandir atiyorum. Transfer haric 12.gunum oluyo bugun ama son adet tarihime gore 4 haftalik olmam gerek. Anlamadim yani
5. Gün transferimiydi? Canım kanda haftalık tam ölçülmez keseye göre ölçmek daha doğru olur. Bugün kan vermedin mi?
Ay sabahtan beri girmedim neler olmuş, kız nerdeyse doğuracakmışsın az daha girmeseymişimBence bu 100-120 arası çıkar
Anladım canım teşekkür ederim, uyumadan 1 saat evvel falan içiyorum ara öğün gibi oluyorSüt sindirimi en zor yiyeceklerden biridir. Yiyecek diyorum çünkü öğün yerine geçer içiyorsan öğün yerine icmende fayda var kesin bilgidir. Mesela kahvaltıda iciyorsan bile başka protein alma peynir yumurta gibi.. Sadece bi tavsiye kuzum
Canim bak google a tüp bebekle bebek dogum tarihi hesaplama yaz. Sonra orda cikcak opu tarihine göre, blast Transfer tarihine göre vs.. diye. Ordan hesaplatabilirsinKizlar benim simdi son adet tarihim 3 kasimdi. Bu durumda 4 haftalik mi oluyorum sata goreyse ama betaya gore 2 haftaligim. Nasil oluyor bu hesaplama
Heheh alma canim bence cok uzanma öyle ilk aylarda dikkat etmelisinKızlar selam. Bugün 9.gunumdu transferden sonra. Bugün kanda çıktı çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Salı tekrar kan vercem. Snra kese sonra kalp atışı inşallah :)
Hala üst raftan bişey alamazmiyim
Maşallah canımKızlar selam. Bugün 9.gunumdu transferden sonra. Bugün kanda çıktı çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Salı tekrar kan vercem. Snra kese sonra kalp atışı inşallah :)
Hala üst raftan bişey alamazmiyim
Var canim bence belli bi deger oluyor o degerin üstündeyse cagirmiyolar12.gün kan verinde 14.gun kesin tekrar isterler mi peki? Değer yüksek çıkarsa haftaya kese görmeye gel deme ihtimalleri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?