Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kizlar benim simdi son adet tarihim 3 kasimdi. Bu durumda 4 haftalik mi oluyorum sata goreyse ama betaya gore 2 haftaligim. Nasil oluyor bu hesaplama

Kizlar benim simdi son adet tarihim 3 kasimdi. Bu durumda 4 haftalik mi oluyorum sata goreyse ama betaya gore 2 haftaligim. Nasil oluyor bu hesaplama
Beta kaç canım? Tüp bebeklimisin?

Beta kaç canım? Tüp bebeklimisin?

Evet. Beta 2 gun once 99 kusurdu. Transfer haric 10.gun degeri boyleydi. Simdide olsa olsa 200 falandir atiyorum. Transfer haric 12.gunum oluyo bugun ama son adet tarihime gore 4 haftalik olmam gerek. Anlamadim yani

Evet. Beta 2 gun once 99 kusurdu. Transfer haric 10.gun degeri boyleydi. Simdide olsa olsa 200 falandir atiyorum. Transfer haric 12.gunum oluyo bugun ama son adet tarihime gore 4 haftalik olmam gerek. Anlamadim yani
5. Gün transferimiydi? Canım kanda haftalık tam ölçülmez keseye göre ölçmek daha doğru olur. Bugün kan vermedin mi?

5. Gün transferimiydi? Canım kanda haftalık tam ölçülmez keseye göre ölçmek daha doğru olur. Bugün kan vermedin mi?

Yok 4.Gun embriylsu transferi. Bugun verilmedim 8. Ve 10.gun verildim. 10 gun sonra kese gormeye gidicem ins. Merak ettm neye gore hafta hesaplaniyor diye. Sat a gore yazanlar olmusts

Anladım canım teşekkür ederim, uyumadan 1 saat evvel falan içiyorum ara öğün gibi oluyor

Canim bak google a tüp bebekle bebek dogum tarihi hesaplama yaz. Sonra orda cikcak opu tarihine göre, blast Transfer tarihine göre vs.. diye. Ordan hesaplatabilirsin

Heheh alma canim bence cok uzanma öyle ilk aylarda dikkat etmelisin

Maşallah canım darısı doğumuna olsun inşallah, tebrik ederim, hep böyle güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…