Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok canım ondan nolcak bende öle bizim ev hep sıcak üzerimde de ötrü var ama benim dediğim direk sıcak su torbasına karın bölgesine koymak iyi değil o bayağı yüksek sıcaklık oluyo ya ondan dedim
Anladım canım ne bılım herseyden kıl kapar olduk dusununce sıcak havada yazın hamıle kalanların hep dusuk olurdu o zaman

Rahımde 3 cizgi cok onemliymiş o zaman rahımın emb kabullenme penceresi acılıyomuş onu sormustum bende dırek doktoruma. Embrıyo kalitelı olup genetiği bozuk olabılıyomuş ya bende ondan korkuyorum o zamanda tutmuyo

9 kasımda olmuştu yransfer canım 20. Gün bugün. Şansıma eşim korona oldu yoksa kalkmıyodum da ben negatif çıktım o yüzden mecbur kalkıyorum
Bende 8 kasımda transfer oldum ama sanki bebek yok bende hiç bi belirti yok kalp atışını inşallah bu gittiğimde duyarımda inanmaya başlarım yarın gidicem bende peş peşe oldugumuza göre belki bende duyarım demi

Nasıl bir belirti olmasını bekliyorsunuz zaten genelde mide bulantısı vs. 6 ya da 8. Haftadan sonra başlıyor hemen olmuyor yani

Evet biliyorum seni, 5 6 defa kimyasal geciren biri olarak çok üzüldüm inan. Inşallah bir daha yaşatmasın Rabbim sana bunu. Bidahaki transferin sağlıcakla olsun
Teşekkür ederim siz de zor şeyler yaşamışsınız bir daha yaşatmasın Allah ibşaşşah dediğiniz gibi olur hepimiz için

Canım bebişin tutmuş gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benzer skntilarimz var bana dua et olur mu bide transferde falan dua okudun mu bana da söyler mısın

Tamamdır pazartesi veya salı kan vercem artık. Rüyamda idrar testi veriyormuşm hastahanede. Idrardan kan a da bakiyorlarms sonucum 27 çıkıyormuş diyorum. Bende sizlerle paylaşyorm bana kızıyosunz erken daha vs diye
kiyamam ya valla sasirdikartikk

Canim Ben 3 gecedir cise kalkiyorum, sen de öyle misin? Normalde hic kalkmam Ben uykumdan. Bi de böyle dünden beri su gibi islak oluyor külotum akinti midir nedir anlamadim

Ben daha kanda doğrulamadım. 21 kasımda transfer oldum bugün 8.günüm. Idrar testleri 5.günden beri pozitif çıkıyor.
Sana bişe desem inanırmısın bende idrar testi yapmak fobi olmuş yapamıyorum yıllardır yaptım hiç göremedim ya bunda kanda cıksa bile yapamadım evde test olmasına rağmen cok aradım ben bu bebeği Allah ım hepimizin evlatlarını bağışlasın tadını cıkar ben kan test yaparken gitmek istemedim yine olmadı die sen sanslısın erken öğrenmişşin

Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah benim de aslında mecburiyetten oldu. Annem rahatsız bakım istiyor. Durumu bilip ona göre hareket edeyim diye mecburen yaptım o da pozitif çıktı. Allah var negatif çıksa bu sefer üzülmezdim anneme yardım edebileceğim için.
Kan testini bekliyorum şimdi ameliyattan önce anneme söylemek için. Dün hastaların duası kabul olurmuş, ameliyattan çıkınca sana bebek için dua edecem diyordu. Içim içimi yedi söyleyemiyorum diye kudurdum resmen

Canim kucaklama. Benim kizim dün 45 dk agladi Anne beninkucagina al diye. Ama almadim. Avutmaya anlatmaya calistim sonunda sustu. Üzüldü ama sustu napalim dayancaz

Rabbim tüm hastalarımıza annene sifa versin keske sölesen çünkü bide ona üzülüyor demekki o haliyle ben sölerdim

Canim kucaklama. Benim kizim dün 45 dk agladi Anne beninkucagina al diye. Ama almadim. Avutmaya anlatmaya calistim sonunda sustu. Üzüldü ama sustu napalim dayancaz
Simdi okudum canim yazdigini, ama sen mecbur kalmissin. Napalim o kadar olur. Allah korur neler var sikma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…