- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.901
Wowww çok çok iyi ikiz mi acaba? Benim bildiğim 9. Günlerde 50-100 arası çıkıyor. Çift embriyo transferi miydi? İnş kat kat artar sağlıkla kucağına alırsınKızlar bişi sölücem testte pozitif görenler 8. Gün 227 çıktı benim 5.güm embro su 8. Güne iyimi değer
Bana da demediler de ne bileyimBana doktor hiç yüz üstü uzanamazsın demedi gunluk yasantına devam et dedı
Sen kaçıncı gün kan vermeyi düşünüyorsun? Test gününü bekleyecek misin?Hepimiz ayniyiz demek canimevet sanki kaccak
Tek eksiğimiz huni. Transfer sonrası merkezlerden birer tane verilmesi lazımAhahahahah bütün kombinasyonları deneyesin geliyor di mi, ilk idrarla, ikinci idrarla, gece bir anda uyanınca gelen idrarla falanyalnız güzel yedik kafaları
Yok canım tek embro oluşmuştu tek transfer inş canım hayırlısı aminWowww çok çok iyi ikiz mi acaba? Benim bildiğim 9. Günlerde 50-100 arası çıkıyor. Çift embriyo transferi miydi? İnş kat kat artar sağlıkla kucağına alırsın
Canım daha önce doğal yolla 2 gebeliğimde sorun yaşadım ya ondan korkuyorum. İkiside düşük olduSen niye tereddütte kaldın?
Peki dondurulmuş muydu? Dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor diye biliyorumYok canım tek embro oluşmuştu tek transfer inş canım hayırlısı amin
İkiz mi koydularBenim de 5.gün transferi arkadaşlar
12.gün 410
14.gün 760 çıktı
Acaba ikiz olabilir mi
Bende progestan çiğne yapıyordum ağrısı gerçekten fayanılmaz, prolutex e geçtim göbekten yapılıyor onun acısı yok. İsterseniz sorun doktorunuzaKolonyalı pamuk bi fayda sağlamadı bana da malesef de şu sıcak havluyu deniycem teşekkür ederim canım
Çift embriyo muydu? Sizinki normal gibi duruyorBenim de 5.gün transferi arkadaşlar
12.gün 410
14.gün 760 çıktı
Acaba ikiz olabilir mi
Yok canım ilk tüp bebek denemem direk taze transfer ettiler. Doktor bişi demedi ilaçlara devam dedi zaten gideceğim kadın doğumcu ayrı oda 2. gün teste gerek yok hafta gel dedi cuma randevu aldım kese için inşallah hayırlısı olur sorun çıkacak diede korkuyorumPeki dondurulmuş muydu? Dondurulmuşlarda yüksek çıkıyor diye biliyorum
Bende hergün yapıyorum ama kalçadandan göbektene geçin öyle acıtmıyorKızlar oksapar iğneye başladım bugün çok canımı acıttıSiz de kullanıyor musunuz? Zaten kalçadan da progeston iğnesi yapıyorum her gün. Şimdi de göbekten morarma ve acı olacak
210 dan mı 760 a çıktı peki?Pardon yanlış yazdım
12.gün 210 idi
Evet çift embriyo
Değildir canım benim kuzenim 12.gün ikiz tuttu onun 12.gün 1000di değeriPardon yanlış yazdım
12.gün 210 idi
Evet çift embriyo
Ben değiştirelim jel olsun dedim kabul etmedi doktor bu iğne kadar etkili değil hiç biri dedi. Ama bu iğneyi bi sorarım. En azından her gün iğneye gitme dersim de kalmazBende hergün yapıyorum ama kalçadandan göbektene geçin öyle acıtmıyor
Çıkmaz bi sorun değerin çok iyi maşallahYok canım ilk tüp bebek denemem direk taze transfer ettiler. Doktor bişi demedi ilaçlara devam dedi zaten gideceğim kadın doğumcu ayrı oda 2. gün teste gerek yok hafta gel dedi cuma randevu aldım kese için inşallah hayırlısı olur sorun çıkacak diede korkuyorum
Amin canım inş ama transfer hariç 8. Günüm 19unda transfer oldumÇıkmaz bi sorun değerin çok iyi maşallahTeste de gerek yok demiş zaten. Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?