- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.881
Evet canim 11 haftalikken ense kalinligi cok yüksek cikmisti orda bi rahatsizligi oldugunu anlamistik. 13. haftada her tarafi ödemle kapli yasamasi mucize dediler. Ben amniyosentez yaptirdim sonucunu beklerken kalbi durmus melegimin. 20. haftada oldugu icin kürtaj da olmadi, bana normal dogumla dogurttular cansiz cocugumu. Ahhh bosverr cok kötü seylerdi allah kimseye yasatmasiinAhh neden peki ya niye düşmüş doktor bisey dedi mi
Aynısını cok yakin arkadaşım da yaşadı malesef yakından şahit olduğum bi durum aslında.. Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah.. Ben kimyasalımda düşürdüğüm zaman ruhum çekildi.. Daha ileri gebelik olsa napardm acaba diyordum her türlüsü zor ya.. Rabbim yüzümüzü güldürsn inşallahEvet canim 11 haftalikken ense kalinligi cok yüksek cikmisti orda bi rahatsizligi oldugunu anlamistik. 13. haftada her tarafi ödemle kapli yasamasi mucize dediler. Ben amniyosentez yaptirdim sonucunu beklerken kalbi durmus melegimin. 20. haftada oldugu icin kürtaj da olmadi, bana normal dogumla dogurttular cansiz cocugumu. Ahhh bosverr cok kötü seylerdi allah kimseye yasatmasiin
Aynen o da katater mi ne yerlestirilirkenEvet evet sadece 5 saniye naklen yayın yaptım ama o an zaten kimsenin umurunda değildimhoca hemen kapattı örtüyü
Tabiiki canim her zaman beterin beteri var. Ben de o andan sonra hep daha büyük haftalarda kaybedenler var deyip avuttum kendimi.. o zamanlar hamile oldugumu her duyan bana insalaaah oglun oluur diyordu. Öyle kiziyordum ki anlatamam. Yani böyle bir dua etceklerine keske insallah saglikla kucagina alirsin deselermis. Belki kabul olurmusA
Aynısını cok yakin arkadaşım da yaşadı malesef yakından şahit olduğum bi durum aslında.. Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah.. Ben kimyasalımda düşürdüğüm zaman ruhum çekildi.. Daha ileri gebelik olsa napardm acaba diyordum her türlüsü zor ya.. Rabbim yüzümüzü güldürsn inşallah
Oooh birisi daha kuzucuğunu alıp gelmiş. Ben de topik açıcam. Adını da ertelenenler koyucamBen de çıktım eve geldimRahattım ben de öok sıkışmadan aldılar o sebeple biraz bastırdı hemşire.4aa kalite tek embriyo verildi Sonraısnda da yarım saat sabrettim ama son dklar zor geçti Bana test için 8 Aralık dendi birlikte çok güzel haberler alalım
Aynen öyle şekerimAynen yok takilmiyom zaten belirtide aramiyom da ne bileyim inslalah Rabbin istedikten sonra hersey olur ben elimdeb geleni yaptim simdiden sonrasi tevekkül
Canım ben de bayadır vurduruyorum bu iğneyi. Aynı şekilde kabardı şişti kızardı kaşındı. Hemşireler artık görünce Halime üzülüyorlar. Çoğu gittiğim hemşire kolonya ile ov alkol dağıtır diyor. Birkaç hemşire de sıcak havluyla ov dediler. Ben ikisini de denedim sıcak havlu efsane işe yaradı. Ama sık sık yapmak gerekiyor yapmayınca hemen fark ediyor. Bana çok faydası oldu umarım sizlere de olurMerhaba kızlar benim bugün transferimin 9.günü ama hiç ağrım sızım yok böyle olup pozitifi gören varmı aranızda? Birde şu progestan iğnesi inanılmaz ağrı yapıyor ve de kaşınıyor özellikle bugün başladı artık dayanamıyorum buna bi çözüm yokmuu
İğneler ilk zamanlar baş ağrısı yapıyor malesef bende de olmuştu ama çektim ağrısını ağrı kesici içmedim bu süreçte hiç.herkese iyi akşamlar, ben de ucgundur tüp bebek tedavjsjne başladım bugün üçüncü iğnemi göbekten vurdum ama başım inanılmaz ağrıyor. Hemşire ağrı kesici mecbur olmadıkça kullanma demişti ama ağrıdan gözümü acamiyorum. Siz ne kullanmıştiniz bu durumlarda ve sizde de bu şekilde ağrılar oldu mu
İnşallah Allah razı olsun inan cok doğru söyledin...Tabiiki canim her zaman beterin beteri var. Ben de o andan sonra hep daha büyük haftalarda kaybedenler var deyip avuttum kendimi.. o zamanlar hamile oldugumu her duyan bana insalaaah oglun oluur diyordu. Öyle kiziyordum ki anlatamam. Yani böyle bir dua etceklerine keske insallah saglikla kucagina alirsin deselermis. Belki kabul olurmuso yüzden allah saglikli evlat nasip etsin her birimize.. cünkü o annelik duygusu bir kere girdi mi ruhuna insanin o an Anne oluyorsun, sen de kimyasal bile olsa yasamissin canim. Insallah bu defa farkli olur
Bir şey daha ekliyim. Bence bi de kuruyemiş bana alerji yaptı çünkü kuruyemiş yendiğim günler aşırı kaşınıyor ve kızarıyor. Yemediğimde o kadar kaşınmıyorCanım ben de bayadır vurduruyorum bu iğneyi. Aynı şekilde kabardı şişti kızardı kaşındı. Hemşireler artık görünce Halime üzülüyorlar. Çoğu gittiğim hemşire kolonya ile ov alkol dağıtır diyor. Birkaç hemşire de sıcak havluyla ov dediler. Ben ikisini de denedim sıcak havlu efsane işe yaradı. Ama sık sık yapmak gerekiyor yapmayınca hemen fark ediyor. Bana çok faydası oldu umarım sizlere de olur
Kolonyalı pamuk bi fayda sağlamadı bana da malesef de şu sıcak havluyu deniycem teşekkür ederim canımCanım ben de bayadır vurduruyorum bu iğneyi. Aynı şekilde kabardı şişti kızardı kaşındı. Hemşireler artık görünce Halime üzülüyorlar. Çoğu gittiğim hemşire kolonya ile ov alkol dağıtır diyor. Birkaç hemşire de sıcak havluyla ov dediler. Ben ikisini de denedim sıcak havlu efsane işe yaradı. Ama sık sık yapmak gerekiyor yapmayınca hemen fark ediyor. Bana çok faydası oldu umarım sizlere de olur
Hmm çok az kaldıSağol şekerim aldım geldim cücüğümü.Fakat nasıl üşümüş donmuş donmuşSeninki de az kaldı sağlıkla iniallah
Daha iyi işte kıymetini bilsin annesinin karnı sıcacık yapışsın oraya, hiç biyere kımıldamasınSağol şekerim aldım geldim cücüğümü.Fakat nasıl üşümüş donmuş donmuşSeninki de az kaldı sağlıkla iniallah
Aynen canım erken daha kanda gebelik bak bence ben hiç idrar yapmadım direk kanda baktırdımYani bende hissettıklerımı ilaça baglıyorum acıkcası cunku etrafımda doğal yoldan gebe kalan hiç kimse ilk 2 haftada bişey hissetmemiş
Yoo sen doğru yazmışsın ahsoş karıştırmış hatlarıYanlis yazmisim canim ya yok aglamaktan degil anlamaya calismaktan olcakti
Yok düzelttim de ondan koficimYoo sen doğru yazmışsın ahsoş karıştırmış hatları
Benim de ağırmıştı doloarex içmiştim. Haberim yoktu ilaç içilmeyeceğinden. Bişey olmadıTeşekkür ederimporal a alerjim var diye kullanamıyorum maalesef
Deme kııızYok düzelttim de ondan koficim
Sen niye tereddütte kaldın?Kızlar bişi sölücem testte pozitif görenler 8. Gün 227 çıktı benim 5.güm embro su 8. Güne iyimi değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?