- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.641
Canim sen de mi 24 kasimda oldun transferi?Rabbimnasip6103 günaydın canım bende gece bel ağrısı ve hafif bi kasık sancısı oldu sabah uyandığım ve ara ara yine bel ağrısı oluyor minicik önceki günlerde hic olmuyordu.. Bugün transferi saymazsak 4. Günüm. Sende durumlar nasıl?
10. Gün 120 12. Gün 266Canim 120 kacinci gündü bugün kacinci gün
Yapmis miydin ki canim önceden test? Yaptiysan Eger koyulasmasindan anlarsinKızlar benim değerim çok düşük ya artıp atmadığını test yaparak anlayabilir miyim?
Tekrar ver dediler mi canim bence cok da düsük degil ki. Doktor ne dedi peki10. Gün 120 12. Gün 266
İki kat artması gerekmiyor mu?Sonuç 266 kızlar üç kat yükselmemiş miğdeme ağrı girdi önceki 120 di ne düşünceğimi şaşırdım
Sen kafani takma canim esinin öyle söylemesine. Sen üzüldügün icin üzülüyordur. Ben de birkac gündür hic ümidim yok olmucak galiba falan diyorum. Esim de söylendi biraz neden bu kadar karamsarsin diye. Ben de tutmazsa üzülmemek icin dedim. Hepimiz karmakarisik duygulardayizValla ben geride embriyom olduğu için çok etkileneceğimi sanmıyorum ama eşim daha hashas sanki bu olmazsa artık yspmıyacağım dedi dün vazgeçmiş gibiydi.
Bilmiyorum ki üç değilmiydi öle okudum burda sankiİki kat artması gerekmiyor mu?
Ben de öyle biliyorum canim 2 günde bir 2 ye katlamasi lazim. Gayet iyi aslinda degeri. 2 gün sonra Da 500lerde olmasi lazim isteİki kat artması gerekmiyor mu?
Doktorlar 2 kat diyor zatenBen de öyle biliyorum canim 2 günde bir 2 ye katlamasi lazim. Gayet iyi aslinda degeri. 2 gün sonra Da 500lerde olmasi lazim iste
Hayır canm aksine adet yaklaşınca arttardı bende simdi hep sabit kaldı dikkat ettim buna hep ölçtüm hatta meraktan 35,7 civarıydıİnşallah canımben hamilelikte vücut ısısı artıyor diye duymuştum ama inşallah öyledir
Kaçıncı gün embriyosu
Yoo 2 kat canim hep ikiye katlamasi lazim her 2 günde bir benim de kafami karistirdinBilmiyorum ki üç değilmiydi öle okudum burda sanki
Ayni bende bi degisiklik yok inankiRabbimnasip6103 günaydın canım bende gece bel ağrısı ve hafif bi kasık sancısı oldu sabah uyandığım ve ara ara yine bel ağrısı oluyor minicik önceki günlerde hic olmuyordu.. Bugün transferi saymazsak 4. Günüm. Sende durumlar nasıl?
Masallah canim cok güzel sanslisinkızlarr 7 tane embryo döllenmişti bugün 2. gün hepsi iyi kaliteymiş . transferi 5. gün olarak düşündük dediler. inş hepsi 5 e kalır kaliteli olur
Bende hala adet olmayı bekliyorum hala kan veriyorum değer 72lerde şimdi. İkinci transfer için 2. Adet dedi hemşire ama henüz doktorla görüşemedik ilaçları bıraktım şuanlık net bişey yokçok yıpratıcı yaa, kimseye yaşatmasın Allah. kolay olmadı aslında 2 güne bir kan verdim dış gebelikten şüphelendiler ilk önce çünkü. sonra normal düşük yaptığım anlaşıldı.ikinci transferimi bekliyorum,hormonlar altüst olmuş tabi, bu ay transfer olacaktı ama 1 ay daha uzadı şimdilik. sen ne zaman başlayacaksın ikinci transfere
Canım gayet güzel artmış, önceki değerin %60 ı kadar bile artması yeterli. Seninki 2 katından bile fazla artmis, tebrik ederimBilmiyorum ki üç değilmiydi öle okudum burda sanki
Bunlar yaşanacak ama pes etmezsek umudumuz her zaman olacakValla ben geride embriyom olduğu için çok etkileneceğimi sanmıyorum ama eşim daha hashas sanki bu olmazsa artık yspmıyacağım dedi dün vazgeçmiş gibiydi.
Benim de 5. Gün. Ama pazartesi kan tahlilim canim. Senin cıktı mi5. Gün embriyosu 10. Gün kanda değeriniz ne çıktı ?
Benimde 5. Gün embriyosu canım 612 çıktı benim5. Gün embriyosu 10. Gün kanda değeriniz ne çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?