- 16 Mart 2019
- 970
- 402
- 103
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.621
3.gün embriyosu ve tek transfer edildi başka dondurulmuş yok tek embriyom vardıBenim 5 gün embriyosu 3 deneme ve yaş 36 olunca 2 tane transfer edildi
Kızlar bugün itibariyle tüp bebek sürecine girdim. Kan vererek başladım. Kapı önünde diğer hastalarla bile beklemek kasıyor beni. Ne yapacağım bilmiyorum elim ayağım çekiliyor. Panik atakta var zaten. Çok zor geçecek bu süreç belli
Yok öyle değilAnladım şerit çubuğu ilerlediyse ve cizgiler bozulmadan netlestiyse yanlış çıkarmaz zaten çubuğu batirdign kısım emici olduğu için o yeteri kadarını almıştır. Ee sonuc ne çıktı
Kan verdim canım İnternetten bakıcam beklemedimİnşAllah canım. Gittin mi doktara
Gönlünce olsun herşeyKan verdim canım İnternetten bakıcam beklemedim
Önceden yapılmış testin varsa onunla karsilastirabilirsin. Ben annemin durumundan dolayı test yapmak zorunda kaldım koyulaşma takip ediyorum şu anKızlar benim değerim çok düşük ya artıp atmadığını test yaparak anlayabilir miyim?
Hiç yapmadım ama ne biliyim ya bir kez de olsa orada çift çizgiyi görüp onun mutluluğunu yaşamak istiyorumÖnceden yapılmış testin varsa onunla karsilastirabilirsin. Ben annemin durumundan dolayı test yapmak zorunda kaldım koyulaşma takip ediyorum şu an
Seni olumsuz etkilemeyecekse yap gitsinHiç yapmadım ama ne biliyim ya bir kez de olsa orada çift çizgiyi görüp onun mutluluğunu yaşamak istiyorum
Ben de 5. güne girdim canim ama bende de hic ama hic bisey yok yani Ben de hos olarak da yani böyle tutmadi diye hissediyorum.. benimki 5. gün embriyosu. Insallah bizimledirlerPozitif çıkan kızlar azcik belirti yazın yahuu.
Bugün transferin 8.gunu bende hiç ama hicccc belirti yokk
3.gun çift embriyo koyuldu.
Ama tık yok cocuklardan.
Uyuya kaldılar zaar:) :)
Valla ben geride embriyom olduğu için çok etkileneceğimi sanmıyorum ama eşim daha hashas sanki bu olmazsa artık yspmıyacağım dedi dün vazgeçmiş gibiydi.Seni olumsuz etkilemeyecekse yap gitsin
Transfer tarihmiz aynı benimde 7aralik test tarihim dondurulmuş mu sizinki
Transferleri olcak arkadaslar alim bebeleri gelin simsiki tutunsunlr insallahHangi hastanedesiniz? Benim de 13:00 de
Ben de 5. güne girdim canim ama bende de hic ama hic bisey yok yani Ben de hos olarak da yani böyle tutmadi diye hissediyorum.. benimki 5. gün embriyosu. Insallah bizimledirler
Ben de o da yok hic bisey yok sanki hic tedaviye baslamamisim gibi.. unutuyorum bazen hattaAyni durumdayiz. Benim bir tek goguslerim biraz acıyor. Onun dışında pek bir belirti yokinsallah tutunmustur minnoslar.
Ben de 1 litreden fazla icmistim. Transfer sonrasi bana wc ye git sonra odaya gel konusalim dediler. Ben giyindim sonra hemen Doktorin yanina gittim. Wc ye gittin mi dediler yoo dedim. E gitsene dediler, yok ki dedim. Bakiyolar suratima saskin saskinYarısını boşalt mı?Fakat ne idrar torbası varmışmaşallah diyeyim de bana da ders olsun yarın normal ölçülerde içeyim
İki katı artmış sonuçta bu iyi bişe sıkma canını daha çok yükselecek. Bak bana ben imkansızı bekyorum sanki.Sonuç 266 kızlar üç kat yükselmemiş miğdeme ağrı girdi önceki 120 di ne düşünceğimi şaşırdım
Canim 120 kacinci gündü bugün kacinci günSonuç 266 kızlar üç kat yükselmemiş miğdeme ağrı girdi önceki 120 di ne düşünceğimi şaşırdım
Cok dogru demis canim dogum aninda o kadar daha cok rezillik yasiyorsunki bu normal geliyor. Ben kusuyordum ishaldim bi yandan. 9 ay boyunca 1 kere bile kusmadim dogum yapcagim gün sancidan kac kere kusmustumArkadaşım geçen yıl doğum yaptı ıkınmaktan çok affedersin tuvaletini de yapmış sonra normalden bir anda sezaryene dönünce o halde epidural vs olmuş.Sıkışırsam kaçırırsam rezil olurum falan diye anlattım da sabah “Ben sırtıma kadar mıçmıştım sence hangisi daha kötü bu anı hatırla rahatlarsın” dedi.Kıza üzüldüm tabii ama düşününce de napalım yani sağlıkla alakalı bir şey sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?