- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.601
5 gün embriyosu 2 tane transfer edildi yaş 36 ve 3 denemem size kaçtransfer edildi sizin kaçıncı günİnşallah canımben hamilelikte vücut ısısı artıyor diye duymuştum ama inşallah öyledir
Kaçıncı gün embriyosu
Zaten 3 gün oldu ilaçları keseli adetle temizlensin hemen. Beta yavaş düşüyormuş baya demekkiCanım adet olmak için sıfırlanması gerekmiyor, ilaçları kestikten 1 hafta 10 güne kadar adet oluyosun, çık yavaş düşüyor beta. Benim düşükten sonra bu ikinci reglim beta hala 16. Seninki daha çabuk sıfırlanır benim beta 2300 lerden 16ya anca düştü
Doktorum kaliteli olduklarını söylemişti ama artık takdir ilahi yaşayıp göreceğizİnşallah, hiç belli olmuyor ne olacağı. Benim düşük kaliteli embriyoydu tutma ihtimali yok denecek kadar azdı zaten denemiş olmuştuk, tutmuştu da. Ama düşük kaliteli olması embriyoda bi sorun olması demekmiş demekki. seninkinin kalitesi nasıldı? Belki iyi kaliteyse sürecin farklı ilerlemesi daha muhtemeldir..
yok sadece adetler agrili oluyor biraz.doktora da her gittgmde soruyrm yapisal birsey hamilelige engel degil diyor.sag el yerine sol el kullanmak gibiymisAnladım.. Rahim arkaya dönük olması başka bi zorluk oluşturuyor mu? Kuzenimin de arkaya dönük onun ara kanamasi cok olur bununla alakali mi bilmiyorum ama sizde de oluyor mu öyle?
Aha buldukBar ablamın komşusu
Öncekinde de mi sizin tuttu?Öle düşünmeyin rahim içi bie oluşumu işaret ediyo olabilir ben önceki transferimde rahmim düşücek felen sanıyodum omderece ağrılarım vardı bunda olmadı okadar ama yinede vardı
Ewet ama kimyasal sonuçlandıÖncekinde de mi sizin tuttu?
İnşAllah canım. Gittin mi doktaraGünaydın kızlaar sabah kadar beta değerimle ugrastım kaç kere uyandım bidaha rüya görüyorum yine düşük bi hayırlı bişe görmedim ama inşallah rüyalar tersine çıkar
Aynne öyleBana da eşim sürekli soruyor nasıl gidiyor hamilelik diyehiç birşey hissetmiyorum ki hala anlamadım diyorum. Demek ki bir haftaya kalmaz başlar bende de.
AmannnnArkadaşım geçen yıl doğum yaptı ıkınmaktan çok affedersin tuvaletini de yapmış sonra normalden bir anda sezaryene dönünce o halde epidural vs olmuş.Sıkışırsam kaçırırsam rezil olurum falan diye anlattım da sabah “Ben sırtıma kadar mıçmıştım sence hangisi daha kötü bu anı hatırla rahatlarsın” dedi.Kıza üzüldüm tabii ama düşününce de napalım yani sağlıkla alakalı bir şey sonuçta
AmaaannnnArkadaşım geçen yıl doğum yaptı ıkınmaktan çok affedersin tuvaletini de yapmış sonra normalden bir anda sezaryene dönünce o halde epidural vs olmuş.Sıkışırsam kaçırırsam rezil olurum falan diye anlattım da sabah “Ben sırtıma kadar mıçmıştım sence hangisi daha kötü bu anı hatırla rahatlarsın” dedi.Kıza üzüldüm tabii ama düşününce de napalım yani sağlıkla alakalı bir şey sonuçta
Yaa iyi sevindim inşallah hamișligini de duyarız canımy
yok sadece adetler agrili oluyor biraz.doktora da her gittgmde soruyrm yapisal birsey hamilelige engel degil diyor.sag el yerine sol el kullanmak gibiymis
GünaydınGünaydın kızlar. Acaba teste az idrar damlatirsak sonuç yanıltıcı olabilir mi?
Hic kasilmani gerektrcek bi durum yok canim onlarda tıpkı senin gibi istemeden bilmeden girdiler bu sürece çok şükür ki tüp bebek ihtimalimiz var.. Ben surecimin nasıl geçtiğini bile anlamamıştım tüp bebekde en geçmeyen süreç transfer ile test arası olan süreçKızlar bugün itibariyle tüp bebek sürecine girdim. Kan vererek başladım. Kapı önünde diğer hastalarla bile beklemek kasıyor beni. Ne yapacağım bilmiyorum elim ayağım çekiliyor. Panik atakta var zaten. Çok zor geçecek bu süreç belli
Idrara batırılan testlerden bu damlatılan değilGünaydınhayır zaten 2 yada 3 damla damlatiliyor fazlası yanıltıcı olabilir çünkü testi bozuyor
Anladım şerit çubuğu ilerlediyse ve cizgiler bozulmadan netlestiyse yanlış çıkarmaz zaten çubuğu batirdign kısım emici olduğu için o yeteri kadarını almıştır. Ee sonuc ne çıktıIdrara batırılan testlerden bu damlatılan değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?