Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yetiyo bana da 3 4 bardak ic yeter dediler yettide yani

Aslında var ya keşke anlatsalar.Şimdi düşündüm de 5dk işlemde kimse yorulmaz.Bak şimdi şunu yapıyorum vs deseler biz de rahatlarız.Benim filmimi çeken dr tek tek yaptıklarını anlattı bana şimdi ağrı hissedebilirsin ya da temizliyorum acı duymayacaksın gibi.

Aminn inşallah yaa gerek kalcaksa da ikinci çocuk icin olsun

Aynen benim filimdede herseyi anlatmisti hersey doktordo bitiyo dedigin gibi rahataltmak sakinlestirmek onalrin elinde iste onlarda gunde kac hastaya baktiklari icin artik kulak buru boğaza bakar gibi bakiyorlar

Aynen benim filimdede herseyi anlatmisti hersey doktordo bitiyo dedigin gibi rahataltmak sakinlestirmek onalrin elinde iste onlarda gunde kac hastaya baktiklari icin artik kulak buru boğaza bakar gibi bakiyorlar
Ya orası öyle.Karşı komşum kadın doğumcu eşiyle konuşuyoruz bazen adam o kadar bıkmış ki artık umurunda değil yani kimin şeyinin şeysi

Siz bana derin bir kase verin deseydin keşke Ayh bakma güldüğüme benim de böyle acemiliklerim çoktur allahtan burası var da deneyimleri okudukça bilgileniyoruz
Gul kiz gül bnde cok guldum kendime o anda kepaze oldm die ama hemsireye de kizmistim neden bu kadr sıkışık gel dedinz die cünkü onlar dediler di baya bi sıkışık olcn dieAynn wala cnm hepimizbu yOllardan geçiyoruz gectigimiz icinde biliyoruz yani o yüzden rahat rahat yazabiliyrm ya burayada

Arkadaşım geçen yıl doğum yaptı ıkınmaktan çok affedersin tuvaletini de yapmış sonra normalden bir anda sezaryene dönünce o halde epidural vs olmuş.Sıkışırsam kaçırırsam rezil olurum falan diye anlattım da sabah “Ben sırtıma kadar mıçmıştım sence hangisi daha kötü bu anı hatırla rahatlarsın” dedi.Kıza üzüldüm tabii ama düşününce de napalım yani sağlıkla alakalı bir şey sonuçta

bu sefer güzelce ilerler hamileliğin umarım canım. bana da idrara sıkışık gel dedi doktorum,hatta eşim hasta bezi alalım istersen dedi. çıkınca yaparsın uzanırken hemen kalkmamış olursun dedi. ben zaten stres olduğumda çok sık çıkarım idrara, evim kliniğe çok yakındı,
ben çok sıkışık değildim, hatta korktum transfer esnasında problem olur mu diye,buna rağmen doktor gayet iyi görüyorum dedi. sabah kalktığımda yaptım transfere gideeine kadar yapmadım, hiç su içmedim klinikte. Hatta hasta bezi alalım dedi eşim, transferden sonra koyarız ona yaparsın uzanırken dedi, gerek kalmadı, 15 dk yattım sonra eve geçtik. Çok fazla yatmanın bir anlamı yok diyorlar, embriyoyu yerleştirdikten sonra öyle kolay inecek bişey değilmiş aşağı doğru.

İyi geceler uyanık olan yoktur galiba uyku tutmadı benimde 2 embriyo transfer edilmişti 30 kasım test günüm bugün yanaklarım içten içe yanıyor elimi değdirince ateş gibi sizce gebelik belirtisi olabilirmi sizlerdede olan varmı

İyi geceler canım benide uyku tutmuyor :) ateşini ölçtün mü

Ateşimide ölçmedim dereceyi bulamadım ama yanaklarım çok yanıyor acıyor kendimde belirti arayıp duruyorum:)İnşallah bebişlerimiz bizimle olurda mutluluğumuz daim olur

Belirti olmaz zaten canım mid e bulantı kusma koku hassasiyeti 6. Haftadan sonra başlar genelde boşuna belirti arama test yaptın mı hiç
Bana da eşim sürekli soruyor nasıl gidiyor hamilelik diyehiç birşey hissetmiyorum ki hala anlamadım diyorum. Demek ki bir haftaya kalmaz başlar bende de.

Ateşimide ölçmedim dereceyi bulamadım ama yanaklarım çok yanıyor acıyor kendimde belirti arayıp duruyorum:)İnşallah bebişlerimiz bizimle olurda mutluluğumuz daim olur
İnşallah canım ben hamilelikte vücut ısısı artıyor diye duymuştum ama inşallah öyledir
Kaçıncı gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…