Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya biz niye böyleyiz hep bir adım sonrasını dert ediyoruz Bugün kalp atsini gördüm şimdide su ilk 3 ayı atlatayim öyle sevineyim diyorum böyle böyle hamileliğin tadına varamadan gecicek güzel günlerim
annelik hormonlarından kaynaklı o endişe bir de zor elde edince bebişi ondan inşallah sağlıkla kucağına alıp burda yazarsın Rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin tez vakitte inşallah

Kalp atışınadami bakmıyorlar şişli Memorial çağırdı ilk testten 21 gün sonra kalp atisi icin

Canim ihlamurun bi zarari yok zaten ama adacayi icme onun söktürücü etkisi var

Zaten transfer sürecinde de izin vermiyorlar ıhlamur bile yasak dediler bana pozitif görene kadar sonrasında heleki adaçayı düşük yaptırıyormus hiç onermiyorlar

Canim ihlamurun bi zarari yok zaten ama adacayi icme onun söktürücü etkisi var
Zaten transfer sürecinde de izin vermiyorlar ıhlamur bile yasak dediler bana pozitif görene kadar sonrasında heleki adaçayı düşük yaptırıyormus hiç onermiyorlar
Tutcaksa bebek, nasip edecekse Allah her türlü tutar diye düşünmek istiyorum inşallah bi şey olmaz bi daha aynı hatayı asla yapmam

Ultrasonda 5+2ydi muayene olduğumda, o hesaba göre salı günü gittiğimde 6+5 olacak. İnşallah ben de duyarım pıt pıt atan kalbini de rahatlarım
İnsalah duyarsın 6 haftadan sonra başlıyor zaten kalp atışı. Çok güzeldi minicik bir et parçasından kalp atışı sesi

Sizde de hiç anne olamiycam duygusu var mı? Etrafımdakiler bana çok kızıyor böyle hissettiğim için. Sanki anne olabilmek için yeterli değilmişim gibi hissediyorum sanki bedenim yarım.. Halbuki tahlillerim güzel pko dışında birseyim yok. Niye böyleyim bilmiyorum. Bi ben miyim böyle düşünen yine de ümidimi kesmiyorum

Tutcaksa bebek, nasip edecekse Allah her türlü tutar diye düşünmek istiyorum inşallah bi şey olmaz bi daha aynı hatayı asla yapmam
Siyah çayla ilgili birşey demediler bana içtim hatta hiç azaltmadan tiryakiyimdir biraz. Burda çoğu kişiye siyah çayıda yasaklamışlar çok şükür birşey olmadı.sende olan olmuş artık kalbini bozma

Siyah çayın hiçbir faydası yok ama adacayi vs gibi direkt hormonu basmıyor nötr bisey galiba doktorlar abartiya kacmayacak kadarına izin veriyor

Siyah cay da iyi degil ama canim onda da teein var. Günde 1-2 bardak en fazla onu da acik icmelisin

Ben de öyle düşünüyorum 15 yıl oldu çocuk için uğraşalı hiç olmayacakmış gibi geliyor artık

Ben de öyle düşünüyorum 15 yıl oldu çocuk için uğraşalı hiç olmayacakmış gibi geliyor artık
Belki de bu sadece bize özgü değildir belki anne olan nice kadın zamanında bizim gibi düşünüyordu. Üzülmeyin nolur bende düşünmemeye çalışyorm hep bazen arada ugruyorlae yine de.. tedavi görüyormusnz şuan da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…