Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Allah ım gönlündekini sana nasip etsin

Valla ben bi ilk transfer günü yattım onun haricinde evin içinde sürekli gezdim transferden sonra 4-5 gün duşa girmedim ananas yedim
Ben duşa dayanamayıp 3.gün girdim.
Kan sulandırıcı verdi mi sana? Kan sulandırıcı kullanırken yenmiyor diye duymuştum ben o yüzden 2 gün yedim bıraktım

Selam kızlar ben de yarın taze transfer olacağım. 5. Gün sanırım embriyo kalitesi de 4bb. Biri iyi biri orta kalite 2 embriyo var dediler. İkisini de verecekler sanırım. Bir öncekinde tek orta kalite kav yazıyordu, dondurulmuştu ve test günümde 6 çıkmıştı beta hcg. Sonra 20 sonra da 41 çıktığı gün şiddetli kanama ile düşürdüm ve tam düşmediği için vakumlu kürtaj oldum. Bu kürtaj sonrası ilk adetimdi. Doktor hemen deneyebiliriz demişti ama kürtaj sonrası ya rahime bişi olmuşsa diye gerginim açıkçası. Benim gibi ara vermeden hemen deneyen var mı aramızda?

Aspirin evet kullanıyorm canım
İstersen bir sor doktoruna, aspirin kan sulandırdığı için kanama olması durumunda bıraktırıyor bazı doktorlar, belki kan sulandırıcı ilaçların fazla gelmiştir ondan oluyordur kanaman. Ayağa kalmamaya çalış, kalkarsan da doğrulma iki büklüm git tuvalete falan

Söyledim dinlenin bol su için dedi bu kadar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…