- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.401
Allah ım gönlündekini sana nasip etsinTeşekkür ederim cevaplarınız için. Bu arada yanlış yazmışım,pazartesi veya salı yumurta toplama olacak. Allah isteyen herkesin çabalarını hayırlı ise boşa çıkarmasın inşallah. Ben de heyecanla burda sizinle sureclerimi test sonucumu paylaşacağım inşallah.
Transferimiz aynı gün canım benim de 2 adet 5. Gün embriyosu ama benim test tarihim 3 Aralık. Allah pozitif görmemizi nasip etsin inşallah canım
Bildiğin kırmızı geldi canımCanım geçmiş olsun, ne renk kan geldi, kahve mi açık kırmızı mı
Canım hemen telaş yapma doktoruna ulaş evde fitil varda onu at ve uzan kalkmaBildiğin kırmızı geldi
Yat dinlen canım, tuvalet haricinde kalkma ayağa, ayaklarını yüksekte tut, bi de kanama olunca aspirini bıraktırıyor doktorlar, içiyor musun bilmiyorum ama içiyorsan bi sor istersen doktorunaBildiğin kırmızı geldi canım
Evet insan karmakarışık duygulara bürünüyorİnsallah ya beklemek cok zor.
Yesil cay cok icme kafein barındırıyor ama kefir kayisi erik yiyebilirsinhemen teansfer olacak gibiyim . yeşil çay içmek lazım . bakalım gececek mi . akşam kendime gelirsem tam pilates yoga gibi bişiler yapcam
İnşallah canım pazartesi çağırdılar bakalımValla inşaallah öyle olmamıştır.
Ama sen kalbini bozma bebeğin sesninleyse gerisi vesile zaten
tamam canım ananas avokado dut kurusu da yicem transferden sonraYesil cay cok icme kafein barındırıyor ama kefir kayisi erik yiyebilirsin
Aynen bende transferin 2 gunu avakado yiyorum gunde yarim normal besleniyorum genelde protein agirlikli tavuk balik meyve ve sut urunleri tuketiyorumtamam canım ananas avokado dut kurusu da yicem transferden sonra
Ben duşa dayanamayıp 3.gün girdim.Valla ben bi ilk transfer günü yattım onun haricinde evin içinde sürekli gezdim transferden sonra 4-5 gün duşa girmedim ananas yedim
Ney yenmiyor canim kan sulandirici kullanirken?Ben duşa dayanamayıp 3.gün girdim.
Kan sulandırıcı verdi mi sana? Kan sulandırıcı kullanırken yenmiyor diye duymuştum ben o yüzden 2 gün yedim bıraktım
Bitki çayları düşüğe neden olur yeşil çay filan içmeyin transferden sonratamam canım ananas avokado dut kurusu da yicem transferden sonra
Evet fitilim var canım kullanayımCanım hemen telaş yapma doktoruna ulaş evde fitil varda onu at ve uzan kalkma
Aspirin evet kullanıyorm canımYat dinlen canım, tuvalet haricinde kalkma ayağa, ayaklarını yüksekte tut, bi de kanama olunca aspirini bıraktırıyor doktorlar, içiyor musun bilmiyorum ama içiyorsan bi sor istersen doktoruna
İstersen bir sor doktoruna, aspirin kan sulandırdığı için kanama olması durumunda bıraktırıyor bazı doktorlar, belki kan sulandırıcı ilaçların fazla gelmiştir ondan oluyordur kanaman. Ayağa kalmamaya çalış, kalkarsan da doğrulma iki büklüm git tuvalete falanAspirin evet kullanıyorm canım
Söyledim dinlenin bol su için dedi bu kadar canımİstersen bir sor doktoruna, aspirin kan sulandırdığı için kanama olması durumunda bıraktırıyor bazı doktorlar, belki kan sulandırıcı ilaçların fazla gelmiştir ondan oluyordur kanaman. Ayağa kalmamaya çalış, kalkarsan da doğrulma iki büklüm git tuvalete falan
Hemen at 200 mgEvet fitilim var canım kullanayım
Ananas diye duydum ama bilgim yok bu konudaNey yenmiyor canim kan sulandirici kullanirken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?