Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Herkese merhabaaaaa.. Beni de listenize ekler misiniz? Transfer tarihim 24 Kasım. Beşinci gün ve iki embriyo. Test tarihim 5 Aralık. Allah'ın izniyle pozitifi görelim inşallah

Spontane yani kendiliğimden hamile kaldım fakat kalbi durdu martta kürtaj oldum bir gün tekrar olur inşallah
Çok üzüldüm canım ama ne güzel spontane gebe kalabilmissin belki gene olur
Valla 10 tane görülüyor şimdilik dedi ne kadar daha çıkar bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi ilerler
Çok sag ol canım, Allah hepimizin gönlune göre versin inşallah çok güzel gelir yumurtaların

Herkese merhabaaaaa.. Beni de listenize ekler misiniz? Transfer tarihim 24 Kasım. Beşinci gün ve iki embriyo. Test tarihim 5 Aralık. Allah'ın izniyle pozitifi görelim inşallah
Transferimiz aynı gün canım benim de 2 adet 5. Gün embriyosu ama benim test tarihim 3 Aralık. Allah pozitif görmemizi nasip etsin inşallah canım

Ben 17 gün oldu hala kasıklarım da aralıklarla batmalar ağrılar var doktor diyor gaz sancısı

Teşekkür ederim moral oldu bu cümleler

Test yapmadnzmi?

Arada kalkıp gezmek lazım zaten kan akışını sağlamak için. Ağır iş yapmıyorsan sıkıntı yok daha 2.günün yavrum zaten belirti arama hemen 10 gün işkence olur sana
Valla ben bi ilk transfer günü yattım onun haricinde evin içinde sürekli gezdim transferden sonra 4-5 gün duşa girmedim ananas yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…