- 20 Mayıs 2019
- 1.093
- 3.363
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.341
Valla 10 tane görülüyor şimdilik dedi ne kadar daha çıkar bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi ilerlerOo maşallah dolu dizgin tedavide ilerliyorsun canımkaç yumurta var belli mi canım valla en son ben merkezle kavga edecektim zor tuttum kendimi konuştuğumuz herşeyi unutup saçma sapan bir tedavi önerdi birde arayıp haber verdiğini dusunmus yarım saat aramadığın ikna etmeye çalıştım. Sımdı başka merkezden randevu aldım haftaya cuma onlarla görüşmeye gidicem
omega 3 al canım . ben tedavinin son 3 günü alabildim . baştan aklıma gelse iğneleri vurulmadan da başlardım omega yaValla 10 tane görülüyor şimdilik dedi ne kadar daha çıkar bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi ilerler
Folikasit alıyorum canım keşke alsaydim 3 gün kaldı benimde senin ne sorunun vardı hangi asamadasin acabaomega 3 al canım . ben tedavinin son 3 günü alabildim . baştan aklıma gelse iğneleri vurulmadan da başlardım omega ya
Tamam canım saolasınCanım izmirde bir merkezden 3500 TL fiyat aldım. Haftaya cuma başka merkeze de sorucam. Unutmazsam bilgi veririm gene
Çok garip Bi şekilde içim huzurla doldu sanki. Allah ol derse olur inşallah pazartesi artış gösterir geç tutunma olabilir bende öyle hissediyorumNiye düşük acaba inşallah yükselir canım. Bu geç tutunma durumları oluyormuş belki de öyledir. Sen Yinede moralini yüksek tut, pozitif ol. Yükseleceği varkende yükselmez sonra.
OPU yapıldı bana. ben de folikasit incir ceviz bal probolis falan yedim .Folikasit alıyorum canım keşke alsaydim 3 gün kaldı benimde senin ne sorunun vardı hangi asamadasin acaba
Teşekkür ederim umarım öyledir7000li değerle kimyasal da olmaz canım, kimyasal bu kadar yükselmiyor, onu da ele kafanda. Dış gebelikte kese görünmeyince şüpheleniyor doktorlar, bir de ağrı yapardı dış gebelik olsaydı, çünkü değerin çok yüksek, bebek rahimden başka yerde böyle büyüseydi acı çekerdin. Boş gebelik nasıl oluyor bilmiyorum, ama bence sende gerşey normal görünüyor
Inşallah yediside döllenir her sene birini transfer edersinOPU yapıldı bana. ben de folikasit incir ceviz bal probolis falan yedim .
omega 3 ü sonradan burada gördüm bir yerde. keşke önce alsaydım dedim son 4 gün kalan kullandım . transfer olursa onda da fayda olabilir.
biz sperm kaynaklı tüp bebege basvurduk . görünürde bende sıkıntı yok. ama tabi bilemiyoruz şuan . döllenmelerini izliyorlar embryoların . 7 tanesi döllenmiş bakalım kaçı kalabilecek yavrucaklarımın :)
Regl olduğumuz 2.günü ilk muayenemiz için çağrılıyoruz yumurta durumumuza bakılıyor. Sen zaten 8.günündesin o aşamayı geçmişsin canım.Merhaba arkadaşlar ben ilk defa tüp bebek tedavisine başladım.8. günumdeyim. Yarın sabah kontrolum var,doktor uygun görürse yarın çatlatma iğnesi verecekmis,pazartesi veya salı da transfer dedi. Burda okuyorum transfer için regli olunca falan yazmış birileri. Bu nedir arkadaşlar
Ne zmana başladın canım su içmeye. Bende 1 litreden fazla içmeyi düşünmüyorumBenim cok rahatti 1 litre su ictim sikismadim bile gibi geldi ama gayet guzsl gorunuyo dedi doktorsonrasindada yarim saat yattim yind oyle cok sikismamistim
Valla yine insaflıymış dr.'un sağolsun iptal etmemiş. Herkes yapmaz onun yaptığını
Dondurulmuş transfer canım o. Taze transfer olacaksan adet olmana gerek yok.Merhaba arkadaşlar ben ilk defa tüp bebek tedavisine başladım.8. günumdeyim. Yarın sabah kontrolum var,doktor uygun görürse yarın çatlatma iğnesi verecekmis,pazartesi veya salı da transfer dedi. Burda okuyorum transfer için regli olunca falan yazmış birileri. Bu nedir arkadaşlar
4 de basladim o zmaana kadar illaki evde su ictim ama ilac almak icin ictim sirf kilinige gittigimde 4 de basladim ilk yarim litre ictim aslinda az sikistim ama hemsire dedi daha da ic aonra bi yarim saha ictim 5 gibi de aldilar tam olmus dedilerNe zmana başladın canım su içmeye. Bende 1 litreden fazla içmeyi düşünmüyorum
Bende carsamba oldum bende sizin gibi hicbirsey hissetmiyorum ama daha cok yeni yani bence normal herkes birsey hissedecek diye birsey yokArkadaşlar merhaba. Hepimizin tüp bebek tedavisi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerimiz olur birbirimizebende salı günü transfer oldum bugün 3. Günüm ama dünden beri hicbirsey hissetmiyorum ne sanci ne bel ağrısı ya ilk gün sadece ufak sanci ve siskinlik vardi simdi hicbiri yok bu sakinlik hayra alamet mi sizce?
Bence hiçbir şey hissetmemek daha iyi. Belirtiler adet belirtilerine cok benzedigi icin insanı strese sokuyor. Olmadi adet olcam tutmadı diye. Keyfini çıkarın yatın bacılarimBende carsamba oldum bende sizin gibi hicbirsey hissetmiyorum ama daha cok yeni yani bence normal herkes birsey hissedecek diye birsey yok
Kefir ictim kuru kayisi erik yedim hemen transfer olmicaksaniz kekik cayi yesil cay falan ictim cok siskinligim vardi 3 4 gunde anca gecmistikızlar opudan sonra ignelerin etkisini azaltmak için birşeyler yaptınızmı? ben sadece bol su içiyorum .
başka bildiğiniz bişey var mı?
Rahim dinlendirme yaparsa reglini bekliyorsun sonra tranfer islemlerine basliyorsun dondurulmus embriyo transfer oluyo..demekki sende taze transfer olacak taze olumca opuda 3 yada 5 gun sonra emnriyon kav gunlukse ona gore transfer ediyorlarMerhaba arkadaşlar ben ilk defa tüp bebek tedavisine başladım.8. günumdeyim. Yarın sabah kontrolum var,doktor uygun görürse yarın çatlatma iğnesi verecekmis,pazartesi veya salı da transfer dedi. Burda okuyorum transfer için regli olunca falan yazmış birileri. Bu nedir arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?