Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla 10 tane görülüyor şimdilik dedi ne kadar daha çıkar bilemiyorum Rabbim yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi ilerler

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa tüp bebek tedavisine başladım.8. günumdeyim. Yarın sabah kontrolum var,doktor uygun görürse yarın çatlatma iğnesi verecekmis,pazartesi veya salı da transfer dedi. Burda okuyorum transfer için regli olunca falan yazmış birileri. Bu nedir arkadaşlar

Niye düşük acaba inşallah yükselir canım. Bu geç tutunma durumları oluyormuş belki de öyledir. Sen Yinede moralini yüksek tut, pozitif ol. Yükseleceği varkende yükselmez sonra.
Çok garip Bi şekilde içim huzurla doldu sanki. Allah ol derse olur inşallah pazartesi artış gösterir geç tutunma olabilir bende öyle hissediyorum

Folikasit alıyorum canım keşke alsaydim 3 gün kaldı benimde senin ne sorunun vardı hangi asamadasin acaba
OPU yapıldı bana. ben de folikasit incir ceviz bal probolis falan yedim .
omega 3 ü sonradan burada gördüm bir yerde. keşke önce alsaydım dedim son 4 gün kalan kullandım . transfer olursa onda da fayda olabilir.
biz sperm kaynaklı tüp bebege basvurduk . görünürde bende sıkıntı yok. ama tabi bilemiyoruz şuan . döllenmelerini izliyorlar embryoların . 7 tanesi döllenmiş bakalım kaçı kalabilecek yavrucaklarımın :)

Teşekkür ederim umarım öyledir Boş gebelikte kese oluşuyor ama içinde bebek olmuyormuş, bebek olmasa da kese olduğu için de vücut bebek var sanıp betayı yükseltiyormuş sanırım

Inşallah yediside döllenir her sene birini transfer edersin

Regl olduğumuz 2.günü ilk muayenemiz için çağrılıyoruz yumurta durumumuza bakılıyor. Sen zaten 8.günündesin o aşamayı geçmişsin canım.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben çok eski üyelerden biriyim şuan 36 yaşındayım polikistik over sendromum var 2. kez evlendim ilk evliliğimde yaklaşık 10 yıl önce 4 kez tüp bebek denememiz başarısız olmuştu eski eşimde siperm morfolojisi % 0 dı o zamanlar da burda sohbet ederdik yardımlaşırdık birbirimize destek olurduk boşandıktan 6 yıl sonra tekrar evlendim şuan bir yıllık evliyim hiç korunmadığımız halde çocuğumuz olmadı bu hafta Ankara Gazi Üniversitesi hastanesine gittik yumurta rezervim 1 yılda 2.7 den 0.8 e düşmüş doktorumuz İsmail Güler direk tüp bebek dedi önümüzdeki ay için çok moralimiz bozuldu benim aklıma 10 yıl önce yaşadıklarım geldi eşimin spermlerinde bir sorun yok ama o benden daha çok üzüldü onun bu hali de beni çok üzdü inşallah yılların verdiği hasret sona erer kendim anasınıfı öğretmeniyim evlat sevgimi hep öğrencilerimde yaşadım onları hep kendi çocuğummuş gibi sevdim inşallah Rabbim bana da yaşatır anne olmayı sağlıkla öRabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Benim cok rahatti 1 litre su ictim sikismadim bile gibi geldi ama gayet guzsl gorunuyo dedi doktorsonrasindada yarim saat yattim yind oyle cok sikismamistim
Ne zmana başladın canım su içmeye. Bende 1 litreden fazla içmeyi düşünmüyorum

Dondurulmuş transfer canım o. Taze transfer olacaksan adet olmana gerek yok.

Ne zmana başladın canım su içmeye. Bende 1 litreden fazla içmeyi düşünmüyorum
4 de basladim o zmaana kadar illaki evde su ictim ama ilac almak icin ictim sirf kilinige gittigimde 4 de basladim ilk yarim litre ictim aslinda az sikistim ama hemsire dedi daha da ic aonra bi yarim saha ictim 5 gibi de aldilar tam olmus dedilersonrasindada yarim saat yattim beni hic rahatsiz etmedi yarim saat sonra gittim lavaboya

Bende carsamba oldum bende sizin gibi hicbirsey hissetmiyorum ama daha cok yeni yani bence normal herkes birsey hissedecek diye birsey yok

Bende carsamba oldum bende sizin gibi hicbirsey hissetmiyorum ama daha cok yeni yani bence normal herkes birsey hissedecek diye birsey yok
Bence hiçbir şey hissetmemek daha iyi. Belirtiler adet belirtilerine cok benzedigi icin insanı strese sokuyor. Olmadi adet olcam tutmadı diye. Keyfini çıkarın yatın bacılarim

Rahim dinlendirme yaparsa reglini bekliyorsun sonra tranfer islemlerine basliyorsun dondurulmus embriyo transfer oluyo..demekki sende taze transfer olacak taze olumca opuda 3 yada 5 gun sonra emnriyon kav gunlukse ona gore transfer ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…