- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.081
Ne memuruydubenimkide memurdu
Amin abla monalyapetek diye bir arkadaşHangi arkadaşımızdı? Çok üzgünüm Allah sabır versin
Tüh Allah yardımcısı olsun.Amin abla monalyapetek diye bir arkadaş
İnşAllah canım içimde bir korku var ama kaynanam da yok tutmadı o deyince yüreğim çıktı sanki yerinden oysaki güne çok mutlu başlamıştım moral 0. Ama toparlamaktan başka çarede yokYerleşmedir canım senin
O nerden biliyor pardon daİnşAllah canım içimde bir korku var ama kaynanam da yok tutmadı o deyince yüreğim çıktı sanki yerinden oysaki güne çok mutlu başlamıştım moral 0. Ama toparlamaktan başka çarede yok
Lekelenmem var diyince panikledi oda ne dediğini bilmedi sonra düşününce benimde olmuştu zamanında dediO nerden biliyor pardon da
Ne zman test vereceksin canımLekelenmem var diyince panikledi oda ne dediğini bilmedi sonra düşününce benimde olmuştu zamanında dedi
Saat 11 gibi vericeğim testi. Devlet hastanesine gideceğimNe zman test vereceksin canım
Hadi hayrlısı canım öğleden sonra çıkar ben 11 gibi verdım 4 te çıktıSaat 11 gibi vericeğim testi. Devlet hastanesine gideceğim
Uyku girmiyor gözüme inşallah benim için en hayırlı haberle dönerimHadi hayrlısı canım öğleden sonra çıkar ben 11 gibi verdım 4 te çıktı
Ogretmendi senin kiNe memuruydu
Rabbim hayirli ve guzel haberler almayi nasip etsinUyku girmiyor gözüme inşallah benim için en hayırlı haberle dönerim
Amin inşallah canımRabbim hayirli ve guzel haberler almayi nasip etsin
Sen evden çıkmıyormuşsun hiç, bu durumda maalesef eşinin sen semptom göstermeden bi iki gün öncesinde gittiği yerden gelmiş olması olası canım. Ama ona hiç uğramayıp seni böyle hasta etmesi şaşırttı beni. Spor salonları hakkında bi fikrim yok ne yazık ki ancak demek ki bundan sonra daha da dikkat etmek gerekecek. Kış gelmesiyle kapalı ortamlarda daha çok insan bulunuyor mümkün olduğunca kaçınmak lazım. Evde yapsın sporunu eşin gerekirse.Benim eşim de çok dikkat ediyo. Covid cıktı çıkalı adam geldiği gibi tepeden tirnaga kiyafetlerini balkona atip banyoya gidiyo. Ama işte spora gidiyo. Bilmem ki ordan mı?
Valla canım senin yerine ben çatladım ya burdaUyku girmiyor gözüme inşallah benim için en hayırlı haberle dönerim
Korkularım var çünkü özel. Sonuca hazırmıyım hala bilmiyorum ama başa çıkacağım bir şekilde. Bakalım mevla neyler.Valla canım senin yerine ben çatladım ya burdanasıl dayandın bu kadar takdir ettim doğrusu sabrını
Hayırlı olsun inşallah mutlu sonu da görürsünKızlar merhaba bende pazartesi günü transfer oldum da aranıza katılayım dediiiimm
İnşallah canım transfer olduğumdan beri karnım belim adet olacakmış gibi ağrıyor ama sanırım progestandan yine de endişelendim birazHayırlı olsun inşallah mutlu sonu da görürsün
İnan bana o transfer olan herkes de var dinlen bolca. Bir kaç güne geçiyorİnşallah canım transfer olduğumdan beri karnım belim adet olacakmış gibi ağrıyor ama sanırım progestandan yine de endişelendim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?