- 17 Ağustos 2019
- 7.503
- 8.194
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #12.061
Keseyi görmüş akşamına düşük yapmış ablaNe olmuş görmedim ben
İyi yapıyosun canım. Allah allah ben de şaşırdım şimdi. Nasıl oluyor ki öyle? Allah seni de beterinden korusun tez zamanda şifa versin canımMultivitamin içiyorum ya onda var birşeyler. Ben hala inanamiyorum ya şokundayım olayın. O kadar dışarı çıkmıyorum ki, eşimde de bişey yok. Anlayamadım hakikaten bu işi. Rabbim sizlerden uzak etsin. Ay canım hele ki siz bebişlilerimizkocanla yatağını ayır benden tavsiye
Tabii canım etmem miAmin canım inşallahh sen de bizi haberdar et işe yarıcak mı diye
CNım sakin ol benimde adet günlerim hem lekelenme hemde sırtımda çok ağrı var ama doktora göre herşey yolunda.Evet abla adetlerim çok sancılıydı ve de bugun normal de adet günüm
Vay beHayatım adam kandırmacalar işte napıcaksın. Sosyal medya hesaplarına da bak. Saraçoğlu da ziyaret etmiş dükkanlarını. Dükkan dediğime bakma eşime bi saray iksiri yolladılar, şişesi kabı falan fabrikasyon işi. Kendilerinin. Yapiyolar birşeyler. Icindekileri sordu bülent hoca. Bi cüce palmiye kalmış aklımda. Adama onu dedim
Benim doktorda ısrarla gaz ağrısı diyor anlamadım gitti CanımCNım sakin ol benimde adet günlerim hem lekelenme hemde sırtımda çok ağrı var ama doktora göre herşey yolunda.
Biz acemiyiz benimde başımdan geçmedi hiç gebelik ama onlar bizim gibi kaç kişiyi doğurttu galiba onlar için her bişey normal. Bizede güvenmek kalıyor geriyeBenim doktorda ısrarla gaz ağrısı diyor anlamadım gitti Canım
Doğru canım sorun bizde sanırm. İnşallah herşey güzel olurBiz acemiyiz benimde başımdan geçmedi hiç gebelik ama onlar bizim gibi kaç kişiyi doğurttu galiba onlar için her bişey normal. Bizede güvenmek kalıyor geriye
İnşAllah cnm hakkımızda hayır versin mevlamDoğru canım sorun bizde sanırm. İnşallah herşey güzel olur
Kaçıncı günün oldu canım seninİnşAllah cnm hakkımızda hayır versin mevlam
Şu dakika itibari ile 11. Güne girdik Allahın izniyle. Senin lekelenmen bir var bir yok muydu devamlı mı geliyordu canmKaçıncı günün oldu canım senin
Canım sildikçe geliyordu sonra artmıştı 3 gün sürdü benım normal kan da gelmiştirŞu dakika itibari ile 11. Güne girdik Allahın izniyle. Senin lekelenmen bir var bir yok muydu devamlı mı geliyordu canm
Bende sadece çamaşırımın arasına peçete koyuyorum belli belirsiz ona bulaşıyor silince bile gelmiyor. Rengi kahverengi çok korktum ama bugün şuan için yok ama. Biranda oluyor ve bitiyorCanım sildikçe geliyordu sonra artmıştı 3 gün sürdü benım normal kan da gelmiştir
Napalim yabrum memur çocuğuyuz gezdik azcıkınsende benim gibi tammm dunyaliymissin
Hangi arkadaşımızdı? Çok üzgünüm Allah sabır versinKeseyi görmüş akşamına düşük yapmış abla
Benim eşim de çok dikkat ediyo. Covid cıktı çıkalı adam geldiği gibi tepeden tirnaga kiyafetlerini balkona atip banyoya gidiyo. Ama işte spora gidiyo. Bilmem ki ordan mı?İyi yapıyosun canım. Allah allah ben de şaşırdım şimdi. Nasıl oluyor ki öyle? Allah seni de beterinden korusun tez zamanda şifa versin canımeşim çoğunlukla evde, dikkat ediyoruz baya, sağ olasın kuzum
benimkide memurduNapalim yabrum memur çocuğuyuz gezdik azcıkın
Benim eşim biraz kuralcı birisi olsa, tüp bebek bile yaptırmak istemiyodum. Maşallah her derde deva buluyorlar Allah'ın izniyle.Vay beresmen işlerini harika yapıyorlar. Hemen stalklayacagim resmen kendi derdimize kendimiz derman oluyoruz ya
Yerleşmedir canım seninBende sadece çamaşırımın arasına peçete koyuyorum belli belirsiz ona bulaşıyor silince bile gelmiyor. Rengi kahverengi çok korktum ama bugün şuan için yok ama. Biranda oluyor ve bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?